StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38956
2.11.24 22:32
@Lilian1980 píše: Více

Ano ano. Mam to stejne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.24 22:32
@AvajBr píše: Více

Tak Robin taky jeste uzraje ze. ;) Blazka jsem hodne mohla v pripadech prvniho oddeleni. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13931
2.11.24 22:34
@willandraify píše: Více

Anooo, tam jsem z nej taky šla do kolen. Ze byl v nesmrtelné tetě (ze to bylo tam?) jsem zjistila až tady :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.11.24 22:34

Teď koukám, že je o něm kniha 8o To si fakt někdo koupí?

Já teď teda vyhodila litr za knihu o zpěvákovi. Ale je to McCartney, tak to je omluvitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.24 22:35
@Lily-of-the-valley píše: Více

Jj tam. :) A taky v andelske tvari! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.11.24 22:37

Neznám ho vůbec z ničeho, všimla sem si ho jen kvůli té aféře s jeho jedovatou manželkou. Nakonec je docela sympoš.
Nebyl v případech prvního oddělení ten doktor, co zabil svoji milenku? Před pár dny jsem se vrátili z dovolené, byl to manžel její kamarádky, a právě říkala, že jsou o něm dva díly v nějakém českém seriálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
985
2.11.24 22:39
@Baba píše: Více

Nene hral kriminalistu. A moc dobre. 8) Vlastne zrovna s Vladykou tam hrali, co byl dnes v publiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.11.24 22:40
@willandraify píše: Více

Sem to blbě formulovala. Byl v tom seriálu případ toho doktora? Hodil milenku v bedně do přehrady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13931
2.11.24 22:42

Jo, aferu jsem taky zaznamenala.
Nechybí ti v druhém odstavci něco? Čí kamarádky manžel co? :lol:
Každopádně tam hrál vyšetřovatele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
2.11.24 22:43

Ty jo, mně přijde, že právě veselej je a umi si udělat srandu i ze sebe. S tim Tomášem (tuším že se tak jmenoval) :mrgreen: byl po survivoru skvělá dvojka.
A v minulym stardance prej kostkova svetelny kužel a ten Tomáš v publiku dostal takovej šílenej záchvat :mrgreen: a Pragr to teda udržel :mrgreen: ale ja když videla ten zaber ns Tomáše, tak jsem se teda rezala smíchy taky :mrgreen:
Ale tohle pochopí jen fanoušci survivoru, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13931
2.11.24 22:43

Jo, ten tam byl. Tim jak se to skoro promlčelo tak ve více dílech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
2.11.24 22:46

Na dovolené s námi byla jedna paní, a její kamarádky manžel je ten vrah.
Na tohle téma jsme se dostali kvůli té nedávné vraždě v Plzni, dozvěděli jsem se to na právě na té dovolené a známe ho, tak jsme z toho byli dost v šoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.11.24 22:47

Ano, staré sympatie, nejvíce z ročníku s Veronikou Khek Kubařovou a loňský velký progres s Darjou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
2.11.24 22:52
@a12 píše: Více

Jako Tomáš „Kužel“ byl v minulým díle? To jsem si vůbec nevšimla. Tak toho jsem uplně nesnášela, páč jsem viděla nějaký ty jeho videa a to teda bylo dno. Navíc mi přišel, že je to fakt tupounek, neměl absolutně vlastní názor a nedal kloudnou větu dohromady. To jsem ráda, že jsem si ho minule nevšimla, protože by to u mě asi Prágrovi ubralo body :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38956
2.11.24 22:56
@a12 píše: Více

Je, on byl v hledisti? Ja minuly tyden prenos nevidela, koukala jsem jen na tance ze zaznamu. Skoda. To bych si asi taky uzila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová