Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše: Více
Tak Robin taky jeste uzraje ze.
Blazka jsem hodne mohla v pripadech prvniho oddeleni. ![]()
@willandraify píše: Více
Anooo, tam jsem z nej taky šla do kolen. Ze byl v nesmrtelné tetě (ze to bylo tam?) jsem zjistila až tady
![]()
@Lilian1980 píše: Více
Teď koukám, že je o něm kniha
To si fakt někdo koupí?
Já teď teda vyhodila litr za knihu o zpěvákovi. Ale je to McCartney, tak to je omluvitelný.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Jj tam.
A taky v andelske tvari! ![]()
Neznám ho vůbec z ničeho, všimla sem si ho jen kvůli té aféře s jeho jedovatou manželkou. Nakonec je docela sympoš.
Nebyl v případech prvního oddělení ten doktor, co zabil svoji milenku? Před pár dny jsem se vrátili z dovolené, byl to manžel její kamarádky, a právě říkala, že jsou o něm dva díly v nějakém českém seriálu.
@Baba píše: Více
Nene hral kriminalistu. A moc dobre.
Vlastne zrovna s Vladykou tam hrali, co byl dnes v publiku.
@willandraify píše: Více
Sem to blbě formulovala. Byl v tom seriálu případ toho doktora? Hodil milenku v bedně do přehrady.
Jo, aferu jsem taky zaznamenala.
Nechybí ti v druhém odstavci něco? Čí kamarádky manžel co? ![]()
Každopádně tam hrál vyšetřovatele ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Ty jo, mně přijde, že právě veselej je a umi si udělat srandu i ze sebe. S tim Tomášem (tuším že se tak jmenoval)
byl po survivoru skvělá dvojka.
A v minulym stardance prej kostkova svetelny kužel a ten Tomáš v publiku dostal takovej šílenej záchvat
a Pragr to teda udržel
ale ja když videla ten zaber ns Tomáše, tak jsem se teda rezala smíchy taky ![]()
Ale tohle pochopí jen fanoušci survivoru, no ![]()
Jo, ten tam byl. Tim jak se to skoro promlčelo tak ve více dílech.
Na dovolené s námi byla jedna paní, a její kamarádky manžel je ten vrah.
Na tohle téma jsme se dostali kvůli té nedávné vraždě v Plzni, dozvěděli jsem se to na právě na té dovolené a známe ho, tak jsme z toho byli dost v šoku.
Ano, staré sympatie, nejvíce z ročníku s Veronikou Khek Kubařovou a loňský velký progres s Darjou.
@a12 píše: Více
Jako Tomáš „Kužel“ byl v minulým díle? To jsem si vůbec nevšimla. Tak toho jsem uplně nesnášela, páč jsem viděla nějaký ty jeho videa a to teda bylo dno. Navíc mi přišel, že je to fakt tupounek, neměl absolutně vlastní názor a nedal kloudnou větu dohromady. To jsem ráda, že jsem si ho minule nevšimla, protože by to u mě asi Prágrovi ubralo body ![]()
@a12 píše: Více
Je, on byl v hledisti? Ja minuly tyden prenos nevidela, koukala jsem jen na tance ze zaznamu. Skoda. To bych si asi taky uzila. ![]()