Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@willandraify píše: Více
To urcite a tesim se, budu to sledovat. Hehe.
![]()
@Baba píše: Více
Jako současná manželka? Nebo z té doby? Si říkám ze to byla přeci milenka (myslim) kterou zabil, to by asi žena nezůstala… ale z vězení už asi bude venku. Ale tedy nevzala bych si takového ani za zlate prase ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Oni ho neukazovali v přenosu.
Nahodou, jak v survivoru začal mluvit, tak ja se jen tlemila
mě bavil
ael teda až po přechodu k titánům, v lovcich mi vadil ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Manzelka z doby te vrazdy.
Z vezeni je venku uz davno, i normalne dela doktora v nemocnici (nebo jeste nedavno delal, nekoukala sem na aktualni personal). Tresty za vrazdu jsou u nas smesny. Tenhle si odsedel asi 10 let.
Prágr mi hodně vypadl z oka kvůli Survivoru. Ze začátku byl velký sympaťák, ale potom se tvářil jako upřímný a přitom to byl křivák. Jasně, je to o intrikách, ale ty jeho nebyly ani moc chytré.
@Iv.Sa. píše: Více
Ona dělala pro ten seriál choreografie a odbornou poradkyni. Tak ji využili i jinak ![]()
@a12 píše: Více
Mne z nej bylo na bliti. Jako jestli ty jeho videa sledujou decka na netu, fakt nechutny. Nechapu, ze si tim vydelava. Presne takovy typky nesnasim. Kdyby mu bylo 17, tak ho to trochu omlouva, ale jemu je urcite dost pres tricet, ne? Po tom, co jsem to videla, uz mi ho fakt nejde brat normalne.
@Lilian1980 píše: Více
Asi 40 tam slavil. Videa jsem neviděla, ale byla to naka minulost, no? Mám pocit že se za to pak omlouval. Ale to je fuk, s martym a pirátem mě bavil a nakonec jsem mu fandila, ikdyz mi v druhým týmu nebyl vůbec sympatickej, jak přešel, tak mě začal bavit. Byla s nim větší sranda, než s tim komikem, co vyhrál.
@willandraify píše: Více
Jsem to tušila, že vypadne spíš Chilli, než Ptáčková ![]()
@Venetia píše: Více
Je skvělá, i sympatická i hezká a u nich je teda za mě cítit, ze si sedli. Ono to třeba nemusí tam působit v tom živáku, spíš to chce kouknout spíš na osobní profily, co spolu ty páry tvoří, i od vondrackovy jsem viděla pár zábavných. Bohužel třeba taková ptáčková na mě trochu nudně působí pořád no, na začátku večera nasadí úsměv a drží ho až do konce.. Taková, jak kdyby ji to ani radost nedelalo a snad by i ráda vypadla. Jak jsem psala minule, kdyby se víc uvolnila, odhodila stud, myslím, že by se i zvládla kroutit.. V tomhle je to podobný jak loni darja.
@a12 píše: Více
Ano presne. Martina pusobi, ze to dela se sebezaprenim a na silu se usmiva. Stejne jako Dominik. Oba mi prijdou, ze si hraji na dobrou naladu. Nesedi mi k sobe, neladi spolu, neni to uvolnene, ale krecovite.
Mimochodem vi nekdo kolik tak ti tanecnici a osobnosti dostavaji za jeden dil? ![]()