Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@willandraify píše: Více
Zrovna nedávno mi přítel rikal, kolik si bere Mareš za jedno blbý moderování, no. hodně to bylo, tak jsme si tak rikali, kolik mu asi dali aby sel do stardance.
Ale třeba tohle je takovej projekt do kterýho by šel i bez peněz kdoví ví ![]()
Ale teda prej v nakym článku bylo, že zvýšil cenu i za spolupráce a teda ty částky za dvě fotky a nějaký dvě stories, který za den zmizí, byly úplně šílený.
@a12 píše: Více
Mě by zajímalo jestli mu E2 taky platí za každý den takový perdy ![]()
Ale zase - on má fakt jedinečný dosah. Pro určitý produkty a služby se to vyplatí mnohem víc než dát reklamu do televize.
@renduli píše: Více
Byl, proto píšu, kolik mu asi dali, aby tam šel. Nebo jestli to byl projekt, ve kterým mu o peníze nešlo.
@Lily-of-the-valley píše: Více
To jo, ale za mě, jeho obsah sociálních sítí naprosto nezajímavej, ze zvědavosti jsem ho sledovala, zajímalo mě, jak si ziskal těch milion sledujících a nechápu
no a pak si mě zablokoval za nic
takže u mě dost klesnul a fakt by mě zajímalo, jestli jsem pořád v tom jeho milionu sledujících..
Jo tak to je ono, já byla tým Mikýř
Ale myslím, že nijak hluboká minulost to nebyla, že se takhle normálně prezentoval. Ty videa se určitě dají dohledat, ale nebudu to tu plevelit a nebudu Ti ho hanět
Každopádně Marty mi tam nevadil, možná proto, že jsem ho snad jako jedinýho znala z předtím, a nevadí mi ani teď.
@Lilian1980 píše: Více
To ja taky dlouho fandila mikyrovi, ale pak uz mi taky moc neseděl. Ja o tech videích vím, neviděla jsem je, ale něco jsem četla, takže to je v pohodě. Mně jde o to, že byl zabavnej a bez nej by to bylo nuda
i po survivoru mě bavily jeho příspěvky. Dělal si ze sebe srandu, to se mi líbí.
Jo, špatně čtu, pardon
… já četla „kolik by mu asi dali“.
@renduli píše: Více
Jako na jednu stranu je asi blbý aby třeba ptackova měla stejný peníze jako Mareš, neví, jestli ji nekdo pred SD znal, ja teda ne ![]()
Ale zas to úsilí vynalozi stejný a taky mi přijde blbý, aby peníze dostávali podle slavy. Plus třeba ona ani trénovat nesmí ![]()
Jo, to by mě taky zajímalo, jestli za to mají stejný peníze nebo ti „slavnější“ mají víc. Dřina to musí být šílená. Ale proč ona nesmí trénovat, to moc nechápu. Pokud by to fyzicky dávala, tak proč ne?
Jojo, ja to mela stejne. Sledovala jsem ho taky jeste chvíli, jak skoncil Survivor. Ve storyckach vystupoval uplne v pohode, libilo se mi, ze se dal vidaji s Martym. Hodne casu spolu trávili dal. Tak me potesilo, ze to trva. ![]()
@Lilian1980 píše: Více
Aby zas neziskala takovou tu hrubost, neohrabany, tvrdy, drsny pohyby, co se ji snazi Dominik odnaucit? ![]()
Příspěvek upraven 03.11.24 v 10:41
@AvajBr píše: Více
Kolem toho boxovacího pytle může klidně poskakovat tanečními krůčky ![]()
Jo tak Mares, to je uplne jina galaxie. Ale zas vsechno si to vypracoval vlastni pili. Zacinal v Chebu v radiu jako klasicky moderator. Takze ma muj obdiv za tu karieru, ktere dosahl. A kdyz jsem jezdivala do skol, tak jsem ho vzdy rano poslouchala. Driv byl hodne vtipnej a milej. Posledni roky mi prijde, ze uz je arogantnejsi a takovej jajanek. V ranni show je schopej Patrika nebo Katku dost utnout. ![]()
Kazdopadne za ta stories a tak si bere snad stovky tisic. Ale tak ono bezni influenceri typu Martiny ze Survivoru si berou min. 50tis za spolupraci. Takze asi pochopim, ze Mares bude mit podstatne vice. Jinak ten plat na E2 myslim, ze ma spis pro nej symbolicky. Je to jeho srdcovka.
Jak to myslis, ze si te zablokoval za nic? ![]()