Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy „… vítr v bedně…“
Ty jsi dobrá!
Ale já si stejně nemůžu pomoct, dneska fakt vypadá jak Sněhurka a já mám pro ni prostě větší slabost, než pro nějakou sterilní umělotinu…
@Dragobella píše:
Ty dneska hlásíš
Vítr v bedně![]()
To je stará hláška ![]()
@parketka ale tak u cyklisty bych to i chápala, jen sedí na kole a šlape
Je strnulý, ale ona i běží a pak skočí, tam se přece jen víc hýbne ![]()
Prostě ne každý má k tanci vlohy a už je to tady vidět…
@Levandule121 píše:
@KPKristy „… vítr v bedně…“![]()
![]()
Ty jsi dobrá!
Ale já si stejně nemůžu pomoct, dneska fakt vypadá jak Sněhurka a já mám pro ni prostě větší slabost, než pro nějakou sterilní umělotinu…
Jako určitě je hezčí Kašpárková než Kuchařová, ale v tanci ji nesahá ani po kotníky ![]()
@parketka píše:
@zuzice taky se mi Tereza nelíbí ani dneska teda ty šaty. Někdy, když si hezky stoupne tak jo, ale celkově ne.
Na první pohled ano, ale nějak jí nesedí…
Buď velikost a prádlo nebo materiál? ![]()
@Levandule121 píše:
Na první pohled ano, ale nějak jí nesedí…Buď velikost a prádlo nebo materiál?
Má blbou podprsenku ![]()
Kostková lepší než minule, spíš si taky myslím, že je to korzet než podprda…
a společný tanec super!
Jako šaty jsou krásné, ale né na její postavu a hlavně tou podprdou to zabila ![]()
@kamiŠ píše:
Jako určitě je hezčí Kašpárková než Kuchařová, ale v tanci ji nesahá ani po kotníky
Líp bych to nenapsala…
@pazitka to je jedno jestli jen podprda nebo korzet, na prsou to je prostě vyrýsované a je to vidět ![]()
Tak co baby, kdo dneska půjde? Kašparka nebo někdo nečekaný jako minule
Asi budu plakat ![]()
Jojo Kuchařévá tančí skvěle, hlavně teda společenský tanec, ale nosí se jak kýbl vody. chápu, je to světová kráska, ale trochu skromnosti by ji neuškodilo
Si myslím, že u Kostkové je ten korzet jakoby součátí těch šatů…toho „originálna“ modelu
No ruší to, ale furt lepší než minule..
@zuzice taky se mi Tereza nelíbí ani dneska teda ty šaty. Někdy, když si hezky stoupne tak jo, ale celkově ne.