Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Bylo by to fajn! Pak ale kdo? Brzoš jedině…
No dyť jo, toho jsem psala výše ![]()
A u Terezy jsem nejdřív myslela, že má vidět podprdu, ale měla to tak prostě šitý, hrozný. Jak byl záběr z loňska, tak nebe a dudy ![]()
@KPKristy píše:
Jdeme na koncert Katapultu
Tož to je lepčí
SD si pustíš na netu ![]()
@kamiŠ píše:![]()
![]()
Tož to je lepčí
SD si pustíš na netu
Těším se! Před lety už jsem jednou byla, to ještě žil Dědek, a bylo to super! ![]()
Moc se mi líbilo, co řekli při vyřazování. A musím teda říct, že když je to večer „noblesy“…(a tance), tak nějak oni dva pro mě byli těmi představiteli noblesy. Moc hezky se k sobě chovali..a strašně se mi líbilo, jak Tománek neustále hezky o Šárce mluvil, opravdu jako gantleman..
což k tanci patří.
A teda Imrich a Salsa či Samba..no u toho nesmím chybět ![]()
@KPKristy My chodíme pravidelně na Mig 21. Letos už je máme bohužel za sebou, ale šla bych hned znovu ![]()
Užij si to ![]()
@kamiŠ píše:
@KPKristy My chodíme pravidelně na Mig 21. Letos už je máme bohužel za sebou, ale šla bych hned znovu
Užij si to
Díky! ![]()
@kabab píše:A teda Imrich a Salsa či Samba..no u toho nesmím chybět
Však jsem taky před chvilkou psala, že je Imrich v řiti ![]()
@KPKristy píše:
Díky!
není zač ![]()
A jak se ti snáší děti? Mně se nějak rasej mezi s sebou
navíc co starší už do mš, je to znát, ty okoukaný manýry ![]()
Ona ta latina ale nejde ani polívkové ani brzobohatému nějak extra, no bude to boj
mi přijde že ta tanečnice od imricha umí udělat takovou laskavou choreografii pro něj
ona chudák vždycky vyfasuje ty staré polena a trápí se s nima ![]()
@zuzice je děsně milá a něžná ale přitom si s nima dokáže dost dobře poradit ![]()
@kamiŠ píše:
Však jsem taky před chvilkou psala, že je Imrich v řiti
No bude to asi dost sranda, on je někdy fakt komickej, ale tak mile. ![]()
Já si nemůžu pomoct, ale já se tomu Rupertovi vždycky musím smát. On je s tou výškou hrozně komickej při každém tamci, taková zábavná figurka.
![]()
@Almondea píše:
No bude to asi dost sranda, on je někdy fakt komickej, ale tak mile.
jj, třeba jak jí předváděl ten hod diskem a říkal že musí jako když che dát někomu facku ![]()