StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2426
24.11.13 08:14
Holky, konecne mam cas reagovat ze vcera, vsechno jsem docetla, kecalky! :kytka:
saty hezke, krome Kostkove… byla v nich divna, chuderka a pritom je krasna zenska. Kasparkove to moc sluselo, jen ty volanky…no nevim. ale uces a namalovana, moooc se mi libila. a Alice ma certa v tele :P ale ta hudba se mi nelibila. ono vcera hudba nic moc. skoda rovnovahy u Anicky a Kasparkove. tipovali jsme do a Kasparkovou, ze v
pujde… a BRATRI V TRIKU BYLI UZASNI
@KPKristy píše:
Jo, ti byli jako bratři v triku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
24.11.13 16:20

Holky me se dneska do snu vetrel Revai a bylo to teda bozi, vubec jsem se nechtela probudit, ale Barca me ty oci bohuzel otevrela, tak nevim, jak by to dopadlo :lol:

jinak Kostkova bohuzel saty opet otresny, s tou jakoby pruhovanpu podprdou, Kasparkova byla velice prijemna, ta me moc mile prekvapila, jak je inteligentni a prirozena, ovsem ty pudrove saty se mi na ni taky nelibily.
Kucharova kdyz promluvi, to se vzdy leknu, moc se mi libila Anicka v ty ukazce z divadla :mrgreen: a ta jeji dlouha rec po. tanci :lol:
jinak celkove taky ta hudba mi prisla vesmes divna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
24.11.13 16:31

Včera jsme se u Star Dance dobře pobavili. Parádní byla Kuchařová s Onderem, super Ruppert s Alicí :potlesk:. Bylo mi líto Aničky Polívkové, že to zkazila. Nejhoří byla chudák Šárka, celý tanec jsem byla nervní, jako bych to tančila sama. :mrgreen: Bugár má nějaké kouzlo, sice není žádný ohebný tanečník, ale on se tam nese, že je to radost pohledět. :oops:

Moc to slušelo Šárce (tedy krom šatů, ty volánky byly takové levné, jak kostým na maškarní z hračkářství) a Taťáně, ta je prostě kočka. :)

Kapitola sama pro sebe byl outfit Kostkové. Šaty nic moc, ale hlavně po nimi šílené rýsujícíse spodní prádlo. Byla jak mamka z horní dolní na plese v kuturáku. :zed: Přitom je krásná ženská. Škoda.

Jdu vás dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
25.11.13 14:39
@KPKristy píše:
Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme… :zed: :mrgreen:

Tys byla u nás? :mrgreen: :mrgreen:
Asi je to všude stejný. ;) Jsem se uklidnila. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.11.13 18:31
@Ukulina píše:

Kapitola sama pro sebe byl outfit Kostkové. Šaty nic moc, ale hlavně po nimi šílené rýsujícíse spodní prádlo. Byla jak mamka z horní dolní na plese v kuturáku. :zed: Přitom je krásná ženská. Škoda.

Už jsme zjistily, že to byla soušást, jako by vzorek šatů. Úmysl. Dle společné fotky s Ebenem, jak sem někdo dával odkaz.
Ty šaty by tak hrozný nebyly, nebýt toho vzorku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.11.13 19:50
@kamiŠ píše:
Už jsme zjistily, že to byla soušást, jako by vzorek šatů. Úmysl. Dle společné fotky s Ebenem, jak sem někdo dával odkaz.
Ty šaty by tak hrozný nebyly, nebýt toho vzorku :zed:

Jj, už jsem v obraze. Každopádně ten „vzorek“ je prostě zničil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
25.11.13 20:26
@Ukulina píše:
Jj, už jsem v obraze. Každopádně ten „vzorek“ je prostě zničil. :?

To určitě, souhlasím, jinak mně by se líbily, nebýt toho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
30.11.13 19:06

Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou. :lol: A těším se!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
30.11.13 19:42
@Almondea píše:
Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou. :lol: A těším se!! :dance:

do tohohle ;-), to je z generálky - http://www.super.cz/…dekoltu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
30.11.13 21:06
@Almondea píše:
Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou. :lol: A těším se!! :dance:

Dneska má nejlepší šaty za poslední díly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
30.11.13 21:07

Dneska se mi nejvíc líbila T. Kuchařová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
30.11.13 21:07

Tak holky kde jste? 8o
Jakej tanec se vám dneska líbí nejvíc? Já jsem trochu rozporuplná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
30.11.13 21:13

Zdá se mi to, nebo je Kurtiš na tu Aničku fakt zlej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
30.11.13 21:13

Myslim si, že dneska by měla jít Anče. Zase mi přišlo, že se tam motala jak nudle v bandě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
30.11.13 21:34

Čumim jak puk..Imrich versus Ondra a jde domů Ondřej??? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Síla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...