Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Jo, ti byli jako bratři v triku
Holky me se dneska do snu vetrel Revai a bylo to teda bozi, vubec jsem se nechtela probudit, ale Barca me ty oci bohuzel otevrela, tak nevim, jak by to dopadlo ![]()
jinak Kostkova bohuzel saty opet otresny, s tou jakoby pruhovanpu podprdou, Kasparkova byla velice prijemna, ta me moc mile prekvapila, jak je inteligentni a prirozena, ovsem ty pudrove saty se mi na ni taky nelibily.
Kucharova kdyz promluvi, to se vzdy leknu, moc se mi libila Anicka v ty ukazce z divadla
a ta jeji dlouha rec po. tanci ![]()
jinak celkove taky ta hudba mi prisla vesmes divna.
Včera jsme se u Star Dance dobře pobavili. Parádní byla Kuchařová s Onderem, super Ruppert s Alicí
. Bylo mi líto Aničky Polívkové, že to zkazila. Nejhoří byla chudák Šárka, celý tanec jsem byla nervní, jako bych to tančila sama.
Bugár má nějaké kouzlo, sice není žádný ohebný tanečník, ale on se tam nese, že je to radost pohledět. ![]()
Moc to slušelo Šárce (tedy krom šatů, ty volánky byly takové levné, jak kostým na maškarní z hračkářství) a Taťáně, ta je prostě kočka. ![]()
Kapitola sama pro sebe byl outfit Kostkové. Šaty nic moc, ale hlavně po nimi šílené rýsujícíse spodní prádlo. Byla jak mamka z horní dolní na plese v kuturáku.
Přitom je krásná ženská. Škoda.
Jdu vás dočíst.
@KPKristy píše:
Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme…![]()
Tys byla u nás?
![]()
Asi je to všude stejný.
Jsem se uklidnila. ![]()
@Ukulina píše:Kapitola sama pro sebe byl outfit Kostkové. Šaty nic moc, ale hlavně po nimi šílené rýsujícíse spodní prádlo. Byla jak mamka z horní dolní na plese v kuturáku.
Přitom je krásná ženská. Škoda.
Už jsme zjistily, že to byla soušást, jako by vzorek šatů. Úmysl. Dle společné fotky s Ebenem, jak sem někdo dával odkaz.
Ty šaty by tak hrozný nebyly, nebýt toho vzorku ![]()
@kamiŠ píše:
Už jsme zjistily, že to byla soušást, jako by vzorek šatů. Úmysl. Dle společné fotky s Ebenem, jak sem někdo dával odkaz.
Ty šaty by tak hrozný nebyly, nebýt toho vzorku
Jj, už jsem v obraze. Každopádně ten „vzorek“ je prostě zničil. ![]()
@Ukulina píše:
Jj, už jsem v obraze. Každopádně ten „vzorek“ je prostě zničil.
To určitě, souhlasím, jinak mně by se líbily, nebýt toho ![]()
Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou.
A těším se!! ![]()
@Almondea píše:
Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou.A těším se!!
do tohohle
, to je z generálky - http://www.super.cz/…dekoltu.html
@Almondea píše:
Tak jsem zvědavá, do čeho dneska zase navlečou Kostkovou.A těším se!!
Dneska má nejlepší šaty za poslední díly ![]()
Tak holky kde jste? ![]()
Jakej tanec se vám dneska líbí nejvíc? Já jsem trochu rozporuplná ![]()
Myslim si, že dneska by měla jít Anče. Zase mi přišlo, že se tam motala jak nudle v bandě ![]()
Čumim jak puk..Imrich versus Ondra a jde domů Ondřej???
![]()
Síla ![]()