StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
2.12.13 14:36
@Gozra píše:
Ještě zmíním to hodnocení. Vím, že je formát převzaný se vším všudy a jinak nelze. Změnu bych ale udělala. V normálním soutěžení se nesmí dát stejná známka 2×, udělala bych totéž. Prostě od poroty bych očekávala ohodnocení párů např. od 1 do 6. První 3 místa ponechat a ty zbylá od 4. místa bych nechala na divácích. Ten, který dostane nejméně hlasů, jde. No a samozřejmě s ubýváním párů bych to pak upravila, aby na to finále se dostaly nejlepší 2 páry.
Jenže víme, že tady jde o kšeft, jiným systémem by se připravily o fůru peněz z sms, takže opět diváci přijdou o trošku spravedlnosti.

To je docela dobrý nápad, aby diváci hlasovali pro ty, co dostali nejméně hlasů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.12.13 16:43

Dneska mě Brzobohatý v Sama doma akorát přesvědčil, že je to fakt namyšlenej blb. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.12.13 16:44

@Clarkia sto lidí sto chutí, mne zase přišel fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
2.12.13 16:53
@Clarkia píše:
Dneska mě Brzobohatý v Sama doma akorát přesvědčil, že je to fakt namyšlenej blb. :jazyk:

Na mě působil sympaticky ještě když uváděl první Česko hledá superstar. Ale nyní na mě taky nepůsobí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25008
2.12.13 16:56
@Niqitka píše:
Nemám problém uznat když je žena krásná, ale vidim Kuchařovou a chce se mi :pocitac: to je tak protivná a arogantní ženská co si myslí, že sežrala Šalamounovo ho :jazyk: no a navíc mluví tak divně jak kdyby měla něco v puse. Aha ja zapomněla ona žila dva roky v USA :P
a Brzobohatý, že s ní je? To je kudla do mého srdce 8o :,( :lol:

Zpětně dočítám a musím uznat, že mě na té ženské něco dráždilo. Teď už vím co. Je to falešná, nafrněná pipka, která v mých očích pro nikoho nikdy nic užitečného neudělala. Natočili s ní medailonek a jak se věnuje charitě a pomoci nevidomým. Dost mě to překvapilo a těšila jsem se, jak bude někoho doprovázet nebo mu vařit oběd apod., protože jsem jako dobrovolnice nevidomým lidem pomáhala a vím, co to obnáší.
Jo, takže si tam hačla u nějakého nevidomého malíře a s Onderem tam s ním pohovořili ve stylu, tak jak se máte? A pak přišla dobrovolnice a šla mu pomoci. Ach jo, ručičky nebojte se, vy dělat nebudete…možná mě někdo tady přesvědčí o opaku? Zlatá Tereza Maxová nebo Eva Herzigová. Toto mi připadá jako že se to očekává, tak to teda taky bude formálně dělat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25008
2.12.13 17:04

Jo a ještě se od začátku obávám, že to prostě díky hezké tvářičce vyhraje. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 17:43
@MartinaIrena píše:
Jo a ještě se od začátku obávám, že to prostě díky hezké tvářičce vyhraje. :,(

To doufám, že néé! Pořád doufám, že na tenhle typ pořadu se dívá převážně ženské publikum a jen když se podívám na ten náš místní spolek, tak 90% Kuchařovou nemusí.
Mimoch.-pamatuje si někdo předešlé vítěze?? Jaký je poměr celebrity ženy x muži??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.13 17:50

@Hanulínek
Roman Vojtek
Aleš Valenta
Dana Batulková
Pavel Kříž
Kateřina Baďurová

Takže 3:2 vedou chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.13 17:52

Letošního vítěze si neodvažuju tipovat. Český národ je nevyzpytatelný :lol:.
Ale já fandím Aničce. Kuchařovou fakt neeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.12.13 17:53

Holky, taky se Vám tak libí Anna Polívková? Ona tak zkrásněla, když si vzpomenu na Jolanu z účastníků :-) Jinak mě už točí i ten namyšlenej Onder…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 17:57

@IvaB Díky!!
A co myslíte, jsou v převaze chlapi výherci proto, že jsou fakt dobří, šoumeni, uměli se dobře schovat za své partnerky profesionálky, nebo to bylo nějak dáno z hůry?? ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 18:00

Jo, Aničce to moc sluší, mě se hlavně líbí jak je normální, žádná afektovaná hérečka. :lol:
A u Ondera pokaždé přemýšlím jestli má nebo nemá mackeup. Ale čím víc ho pozoruju, tak bych dala ruku do ohně za to, že patří do jedné nejmenované sex. menšiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
2.12.13 18:06

@Hanulínek to ne, jeho přítelkyně je ta, co tančila s Řezníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 18:11

@Macina13
přítelkyně, ne-přítelkyně, oni se někteří i ožení než si přiznají barvu. :lol:
Ale jo, možná je jen těžký metrosexuál. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
2.12.13 18:44
@Hanulínek píše:
Jo, Aničce to moc sluší, mě se hlavně líbí jak je normální, žádná afektovaná hérečka. :lol:

Tak tohle je naprosto přesné! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová