StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
4.12.13 13:10
@zuzice píše:
Přesně tak „falešné tóny“ já chápu, že je krásná a vyhrála miss world a tancování jí fakt jde, ale ta pokora, skromnost nebo co ji chybí. Prostě na mě působí nepříjemně.
Mi teda moc Anička polívková ve stardance nesedí, přijde mi, že se moc trápí, ale ta jeúplně v pohodě. Taky z ní dokáží uděla krásnou babu a je příjemná, pokorná na nic si nehraje.
Já nejvíc fandím Rupertovi, mám ho ráda i jako hudebníka. Bogár je strašně roztomilý a v podsttě ted když vypadne kdokoli, kromě Kuchařové, tak mi to bude líto

Ona taky vyhrala Miss World, když bylo poradano ve Varsave… myslim, ze to tomu hodne pomohlo, ze vybrali nekoho z regionu. Pochybuju, ze kdyby se to konalo nekde v jizni Americe apod., ze tam vyhraje nase Kucharova.
Kdo na to opravdu mel, byla Alena Seredova, ta byla myslim 4. (na Miss Universe nebo kde, ani nevim, kde uz to bylo, ale myslim, ze taky v Evrope)

Vrti se pekne, ale sympatie :think:

Tenhle rocnik je nejak celkove naprd :mrgreen: uz na to ani nekoukam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.12.13 14:01

@nakukovatelka mne se třeba Šeredová moc nelíbila a začala mi být sympatická až co odešla do Itálie, po soutěži Miss mi přišla hrozně namachrovaná a vůbec se mi nelíbilo jak srážela Stočesovou, která vyhrála. Holt každý máme jiný vkus :). Kuchařová se mi líbí a nevadí mi ani její projev. Myslím ale, že nevyhraje. Mne je v podstatě celkem jedno kdo vyhraje, všichni jsou sympatičtí, všichni ze sebe vydávají maximum a já se u TV super bavím, takže za mne jedině spokojenost, prostě StarDance :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.12.13 22:32

Ani si nedovedete představit, jak mně vytočilo, když v druhé řadě nevyhrála Nortisová ale Valenta. Tak nějak mi připadlo že ho porota prosazuje od začátku, stejně jako letos Kuchařovou :nevim:

Že vypadla Brzobohatý mi je fuk ale tím pádem už je jasné, že Kuchařka to má v kapse :roll: Páč Imrich už dál nepůjde a holt Polívková ani Rupert nejsou tak dobří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.13 06:34

@kamiŠ Valenta vyhrál nad Vilhelmovou, Norisová byla ve finále s Batulkovou. Ale souhlasím, že Valentu prosazovali hodně, přitom Vilhelmová s Čadkem neměli chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.12.13 07:20
@clovek píše:
@kamiŠ Valenta vyhrál nad Vilhelmovou, Norisová byla ve finále s Batulkovou. Ale souhlasím, že Valentu prosazovali hodně, přitom Vilhelmová s Čadkem neměli chybu.

A vidíš, já žiju v tom, že vyhrála Vilhelmka :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.12.13 07:35

@KPKristy ne ne, vyhrál Valenta, ale Vilhelmová na sebe dost strhla pozornost, když prozradila těhotenství, že to vlastně celý odtrénovala a odtančila v prvním trimestru a nikdo o tom neměl ani tušení :). Naprosto jsem to nechápala, protože jsem byla stejně těhotná a vůbec jsem si to teda nedokázala představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
7.12.13 07:37

Rozum mi říká, že by měla vyhrát Kuchařka, je nejlepší, a má toho nejlepšího tanečníka, kterému bych to moc přála, i když jí nemusím. Ale dobře se na ně dívá, opravdu válej! Ale srdce mi říká, že by měl vyhrát Matěj. Vzhledově je hroznej :mrgreen:, ale jinak je to sympaťák, a jako pár se k sobě hoděj moc a moc. Mně Anička přijde strašně nevýrazná, že by mi tam ani nechyběla, ale to je prostě tím, že jsem jí doposud neznala. Nevěděla jsem, že má Polívka takovou krásnou dceru. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.12.13 07:43
@clovek píše:
@KPKristy ne ne, vyhrál Valenta, ale Vilhelmová na sebe dost strhla pozornost, když prozradila těhotenství, že to vlastně celý odtrénovala a odtančila v prvním trimestru a nikdo o tom neměl ani tušení :). Naprosto jsem to nechápala, protože jsem byla stejně těhotná a vůbec jsem si to teda nedokázala představit :)

Jo, to si pamatuju. Když si vzpomenu na své první trimestry, tak to naprosto nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
7.12.13 08:04

Já bych to nedala v žádném trimestu ani mimo trimestr :-)))
Nemůžu říct, že bych to Kuchařové nepřála, protože je vážně dobrá, ale možná ty nesympatie podporují i tím, jak ji protěžuijí. Zajímavé, že jí dali zorovna úspěšného Ondera a né třeba Tománka, jehož svěřenkyně vypadávají brzo…
Ale třeba Matějovi bych to přála víc, je takový milý pošuk :-)
Polívková na vítěztví asi fakt nemá a Imrich taky ne…
A dneska jdu na vánoční nákupky a drbárnu s holkama tak to asi nestihnu, budu si to muset natočit a zkouknout v noci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.12.13 08:08

StarDance sledujeme s holkama. Jsem ráda, že vypadl Brzobohatý, ještě Kuchařová a budu nejšťastnější :dance: Eliny favoriti jsou Alice s Matějem, já tajně držím palce Jitce s Imrichem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 12:59
@clovek píše:
@kamiŠ Valenta vyhrál nad Vilhelmovou, Norisová byla ve finále s Batulkovou. Ale souhlasím, že Valentu prosazovali hodně, přitom Vilhelmová s Čadkem neměli chybu.

No vidíš, jsem to dopletla, ale to je fuk, prostě byla lepší Vilhelmka než Valenta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 13:01

A kdo to psal? Já bych to taky nedala v žádným trimestru ani bez něj :lol: Ale zase jako zhubnout a zpoevnit tím tancem by se mi líbilo :lol:

Už se těším na večer :pankac: Doufám že smradi usnou bez problémů, jinak :cert: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
7.12.13 13:48

Já bych to taky nedala ani netěhotná :lol: Možná ovíněná, to jo :think: :mrgreen:
Co se dnes tančí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
7.12.13 13:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.12.13 20:10

Ahoj holky! :mavam: Tak dneska se mi konečně šaty líbí! :dance: