StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25006
2.12.13 19:04

@Hanulínek @IvaB @Macina13 Aničce Polívkové bych to přála nejvíce. Je fakt sympatická a tancuje podle mě dobře. Jako něco se třeba nepovedlo, ale vždycky jdu do kolen, když vidím tu mega náročnou choreografii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
2.12.13 19:07

Mě třeba hrozně mrzí, že Brzobohatý vypadl. Byl jeden z mála, který opravdu uměl tančit a ještě dokázal udělat šou. Kuchařovou fakt nemusím, je mi nesympatická a taková umělá. Nchápu, proč její tanec tak vysoko hodnotí, mě se až tak nelíbí. Ruper je šašek komickej, aspoň je s ním sranda a hýbe se docela dobře. Bugár je tancující medvěd a hrozně roztomilej. A nemůžu si pomoct, vyzařuje z něj sex-apel (neobo jak se píše) a prostě je to CHLAP. Aničce se teď tanec moc nepovedl a přesto se na ni dá koukat. Přeju jí výhru, když už tam není Ondra.
Jo a Onder už mě taky vytáčí. :mrgreen: Celá ta dvojice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.13 19:43
@Hanulínek píše:
@IvaB Díky!!
A co myslíte, jsou v převaze chlapi výherci proto, že jsou fakt dobří, šoumeni, uměli se dobře schovat za své partnerky profesionálky, nebo to bylo nějak dáno z hůry?? ;) :lol:

Protoze stardance sleduji a sms prevazne posilaji zeny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.12.13 20:26

Ja bych tipovala, že vyhraje Polívkova, tu ma každej rád, ale to že vypadl Ondra to mě zranilo :lol: :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
2.12.13 21:27
@KPKristy píše:
Protoze stardance sleduji a sms prevazne posilaji zeny 8)

Taky si myslím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 21:56
@KPKristy píše:
Protoze stardance sleduji a sms prevazne posilaji zeny 8)

No právě!!
Proto nechápu jak to, že Kuchařka tak snadno prochází. I když možná proto jí porota tak vychvaluje a hodnotí vysoko, aby vyvážili nenávistné ženské publikum. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
2.12.13 22:54
@Hanulínek píše:
No právě!!
Proto nechápu jak to, že Kuchařka tak snadno prochází. I když možná proto jí porota tak vychvaluje a hodnotí vysoko, aby vyvážili nenávistné ženské publikum. :lol: :mrgreen:

Nám se taky líbí, jak tancuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
2.12.13 23:13

Ale ono to neni nenávistne, protože je krásná. My Česky oceníme, když je žena krásná, ale když ji chybí pokora a mluví jak když ho ma v puse nebo co tam ma a hraje si na hvězdu světového kalibru, tak pak dochazí k tomu že prostě „nesedne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.12.13 23:24

@MUFICE Mě se taky líbí jak tancuje, ale jak říkám, prostě mi její osoba něčím nesedí a to natolik, že jí ten tanec nevěřím. Pořád jakoby mi z ní vycházely falešné tóny a to pak může klidně tancovat jako primabalerína. :roll: :think:
@Niqitka :lol: No tak nějak se to taky dá napsat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
3.12.13 07:36

Přesně tak „falešné tóny“ já chápu, že je krásná a vyhrála miss world a tancování jí fakt jde, ale ta pokora, skromnost nebo co ji chybí. Prostě na mě působí nepříjemně.
Mi teda moc Anička polívková ve stardance nesedí, přijde mi, že se moc trápí, ale ta jeúplně v pohodě. Taky z ní dokáží uděla krásnou babu a je příjemná, pokorná na nic si nehraje.
Já nejvíc fandím Rupertovi, mám ho ráda i jako hudebníka. Bogár je strašně roztomilý a v podsttě ted když vypadne kdokoli, kromě Kuchařové, tak mi to bude líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.13 08:50

V psaných rozhovorech s Kuchařovou ti redaktoři vždycky píšou, jak je úžasná, milá, příjemná a skromná. Já k tomuto poznání nedojdu, protože se s ní nikdy nesetkám, takže si udělám obrázek z toho, jak se prezentuje v médiích. A pro mě se prezentuje jako nafrněná modelína. Tancuje parádně, občas by se dalo říct, že jí to i sluší (jinak se mi jako ženská nelíbí. Je jí pětadvacet a vypadá jako zachovalá pětatřicítka), ale není mi sympatická :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
3.12.13 21:13

Ja ale musim řict, že když ji vidim tancovat tak opravdu je dobrá a je i krásná mě se líbí, vždycky jsem ji (v jejich začatcích) fandila, ale posledních par let :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
4.12.13 10:45
@Hanulínek píše:
Jo, Aničce to moc sluší, mě se hlavně líbí jak je normální, žádná afektovaná hérečka. :lol:
A u Ondera pokaždé přemýšlím jestli má nebo nemá mackeup. Ale čím víc ho pozoruju, tak bych dala ruku do ohně za to, že patří do jedné nejmenované sex. menšiny. :roll:

:lol: možná ti to přijde, ale je na ženské, jak už tu bylo zmíněno, tak má přítelkyni, je to jeho vlastní tanečnice a mají spolu stránky.
 http://www.tanecnipar.cz/

Cca před 2-3 lety jsem je viděla na vl. oči na soutěži, přijeli se svými svěřenci jako podpora. To bylo po vítězství s Danou Batulkovou, jí jsem viděla poprvé, pak až v TV, jak tančí na D-čku. ;) Ve skutečnosti je v pohodě, hodně zažranej do tancování, hodně gestikuluje, přehání, prostě on takový je ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
4.12.13 11:03

Děvčata, kdyby ta Kuchařová stála za ho…, tak nepostupuje. :lol: ;)
A to se může chovat, jak se chová. Někomu to může připadat nafrněně, někomu naopak. :nevim:
Nemám na to radši nijaký názor, ani říct, že je taková či maková, obojí vyzní blbě, buď že se jí zastávám nebo jí závidím. :mrgreen: Radši jí nekomentuju, pouze jen provedení tance, povedl se jí Slowfox a relativně Samba, ta díky pohybům těla, ale ne díky nohám, trochu i kyčlím.
Publikum a hlavně posílající sms publikum je nevyzpytatelné, vyhraje třeba někdo jiný. Proč nevyhrála tedy Táňa Vilhelmová, Mahulena Bočanová nebo Monika Absolonová? :nevim: Prostě publikum chtělo někoho jinýho, ač byly taky takto dobré. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
4.12.13 13:01
@Gozra píše:
Publikum a hlavně posílající sms publikum je nevyzpytatelné, vyhraje třeba někdo jiný. Proč nevyhrála tedy Táňa Vilhelmová, Mahulena Bočanová nebo Monika Absolonová? :nevim: Prostě publikum chtělo někoho jinýho, ač byly taky takto dobré. ;)

Mahulena Bočanová nevyhrála proto, že musela ze soutěže odstoupit kvůli zranění partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová