Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dragobella píše: Čumim jak puk..Imrich versus Ondra a jde domů Ondřej???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Síla
To jsem taky doma koukali ![]()
Překvapení, ale to mi fakt neva
a příště by mohla letět Taťána, je sice krásná, tančit umí, ale namyšlená jak zadel ![]()
@MUFICE
A jak začal tančit s Taťánou, tak na konci jak byl na ní záběr tak kroutila hlavou a bylo vidět jak řiká „nechápu“ ![]()
Tak jsem teda hodně překvapená, že dnes padl Brzobohatý. Mne se dneska nejmíň líbila asi Anička a Imrich, ale ten má asi obrovské sympatie u lidí. Na finále tipuju Taťánu s Matějem. Jo a dneska konečně celkem normální šaty, asi zatím doposud nejlepší. A teď vás jdu dočíst ![]()
@clovek Tak prekvapeni to urcite bylo… akorat ted nechapu zas to hlasovani, prece Brzobohaty mel mnohem lepsi hodnoceni od poroty, takze by prece vypadnout nemel, jestli je to tak, jak tu onehdy kdosi vysvetloval…
@clovek píše:
Tak jsem teda hodně překvapená, že dnes padl Brzobohatý. Mne se dneska nejmíň líbila asi Anička a Imrich, ale ten má asi obrovské sympatie u lidí.
Dneska byli opravdu nejhorší. Podle mě měl vypadnout Imrich, při tanci je takový prkenný ![]()
@zuzice píše:
Překvapení, ale to mi fakt nevaa příště by mohla letět Taťána, je sice krásná, tančit umí, ale namyšlená jak zadel
Mně se líbí, jak tancuje, přijde mi jako profesionální tanečnice. Nevím, jestli je namyšlená, osobně jí neznám.
@MUFICE taky jsem si myslela, že Ondřeje potáhnou náctileté fanynky, jsem fakt překvapená. Souhlasím ohledně Taťány, tanečně je nejlepší a já nevím, mne nijak namyšlená nepřijde a ikdyby byla tak má celkem nárok ![]()
@pazitka já tomu hlasování moc nerozumím. Já teda zatím nehlasuju, smsky jsem posílala akorát Vojtkovi a Dlouhýmu a loni jsem teda neodolala Švehlíkovi, ten mne bral.
Tak my jsme dneska opět nestíhali, viděli jsme jen rozřešení a překvapilo nás. Asi má Ondra málo fanynek. My postarší oceníme mužného odvážného medvěda Bugára nebo vášnivého Rupperta a mladé holky tenhle pořad asi nebere ![]()
@clovek píše:
@MUFICE taky jsem si myslela, že Ondřeje potáhnou náctileté fanynky, jsem fakt překvapená. Souhlasím ohledně Taťány, tanečně je nejlepší a já nevím, mne nijak namyšlená nepřijde a ikdyby byla tak má celkem nárok
Nebo ti co čumí na Gympl na Nově ![]()
Mně Taťána taky namyšlená nepřipadá. Mně je sympatická, dřív mi byla jedno, nijak jsem ji neřešila, tady se mi líbí tak celkově.
@Ukulina píše:
Tak my jsme dneska opět nestíhali, viděli jsme jen rozřešení a překvapilo nás. Asi má Ondra málo fanynek. My postarší oceníme mužného odvážného medvěda Bugára nebo vášnivého Rupperta a mladé holky tenhle pořad asi nebere
Tak z těch 3 chlapů se mi nejvíc libí ten Brzobohatý. Imrich je legrační, ale tancuje jako dřevo
Rupperta nemám ráda obecně, ale ted se v tom tanci dost zlepšil ![]()
Koukam uz kolikaty rok po sobe miluju tu atmosferu jak to vzdycky pred vanoci konci ![]()