Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almondea je zakrslík a přitloustlý, jak trpaslík ze zahrádky
![]()
@kamiŠ píše:
není zač
A jak se ti snáší děti? Mně se nějak rasej mezi s sebounavíc co starší už do mš, je to znát, ty okoukaný manýry
Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme…
![]()
@KPKristy píše:
Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme…![]()
Hurá, nejsme v tom sama. U nás totéž co popisuješ. Malá už většího bere i jen rukama a dost to bolí teda, to musím uznat. Furt jim stojím za zadkem, páč jak se otočím už si všechno berou a pak oba ječí a já taky ![]()
@kamiŠ píše:
Hurá, nejsme v tom sama. U nás totéž co popisuješ. Malá už většího bere i jen rukama a dost to bolí teda, to musím uznat. Furt jim stojím za zadkem, páč jak se otočím už si všechno berou a pak oba ječí a já taky
Ne, že bych ti to přála, ale taky jsem ráda, že to není jen u nás… ![]()
@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka ![]()
@KPKristy píše:
Ne, že bych ti to přála, ale taky jsem ráda, že to není jen u nás…
@zuzice píše:
@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka
Taky děs jo? Vidíš a to bych si myslela že bude ok. Mám 12letýho synovce a k naší malé je úplně super. Ale je zase fakt, že k mýmu staršímu je jinej, když ještě malá nebyla a byli jsme spolu na dovče, dost ho utiskoval a cítil se ohrožen ![]()
@zuzice píše:
@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka
Taky si někdy říkám, že mi ty děti jednou seberou
![]()
Shlédla jsem toho Svehlika z lonska a vazne to bylo super! A treba Polakova s Masarykem taky z lonske sezony taky valeli- ona fakt dela hodne ta hudba a ta letos na paso nic moc.
@KPKristy píše:
Taky si někdy říkám, že mi ty děti jednou seberou![]()
My už jsme dávno na černé listině
Byli jsme totiž už i na pohotoosti s úrazem. S klukem a za 2měsíce s holkou
Oba díra na čele od rohu stolu, akorát každý na jiné straně ![]()
@kamiŠ to u nás poslední veselá historka je, že se malej bouchl do líčka a měl modřinu a ve školce nahlásil, že mu dal tatínek facku
dělám ve stejné školce a všechny kolegyně se přišly zeptat jestli je to fakt pravda ![]()
@kamiŠ, s dírou od rohu stolu jsme byli v létě s Matýskem. Krve jako z vola, naštěstí to bylo malinké, ani nešili. Ale připadala jsem si taky hloupě…
@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc ![]()
@zuzice taky dobrý
To já bych spíš mohla hlásit na socce mš, páč je teď hlavně modrej od tamtud
Holeně-souvislá modrá
![]()
@kamiŠ píše:
@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc
Přesně tak to bylo u nás. Kdyby to tak nelilo a tolik neřval, tak ani nikam nejdeme. Ranka byla asi 1cm velká ![]()
@kamiŠ píše:
@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc@zuzice taky dobrý
To já bych spíš mohla hlásit na socce mš, páč je teď hlavně modrej od tamtud
Holeně-souvislá modrá
![]()