StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
23.11.13 22:03

@Almondea je zakrslík a přitloustlý, jak trpaslík ze zahrádky :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.13 22:04
@kamiŠ píše:
není zač ;)
A jak se ti snáší děti? Mně se nějak rasej mezi s sebou :roll: navíc co starší už do mš, je to znát, ty okoukaný manýry :,(

Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:06
@KPKristy píše:
Nesnáší!! Starší nenechá malého chvilku na pokoji, všechno mu bere, pořád ho popichuje. A mladší už se začíná bránit, takže občas ho vezme autíčkem po hlavě, prostě furt je u nás řev. Buď kluci nebo já, pořád tu vjekáme… :zed: :mrgreen:

Hurá, nejsme v tom sama. U nás totéž co popisuješ. Malá už většího bere i jen rukama a dost to bolí teda, to musím uznat. Furt jim stojím za zadkem, páč jak se otočím už si všechno berou a pak oba ječí a já taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.13 22:14
@kamiŠ píše:
Hurá, nejsme v tom sama. U nás totéž co popisuješ. Malá už většího bere i jen rukama a dost to bolí teda, to musím uznat. Furt jim stojím za zadkem, páč jak se otočím už si všechno berou a pak oba ječí a já taky :mrgreen:

Ne, že bych ti to přála, ale taky jsem ráda, že to není jen u nás… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.11.13 22:16

@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:16
@KPKristy píše:
Ne, že bych ti to přála, ale taky jsem ráda, že to není jen u nás… :jazyk:
:lol: Potvůrko. My si takhle libujem i v diskuzi s TP, kde máme stejně staré i starší, že je to bohužel všude postejné :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:20
@zuzice píše:
@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka :-)

Taky děs jo? Vidíš a to bych si myslela že bude ok. Mám 12letýho synovce a k naší malé je úplně super. Ale je zase fakt, že k mýmu staršímu je jinej, když ještě malá nebyla a byli jsme spolu na dovče, dost ho utiskoval a cítil se ohrožen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
@zuzice píše:
@KPKristy @kamiŠ Tak to holky buďte v klidu, co provádí můj puboš(12) s malochem (3)nepochopíte…divím se, že na nás nepřišla ještě sociálka :-)

Taky si někdy říkám, že mi ty děti jednou seberou :| :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860

Shlédla jsem toho Svehlika z lonska a vazne to bylo super! A treba Polakova s Masarykem taky z lonske sezony taky valeli- ona fakt dela hodne ta hudba a ta letos na paso nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:23
@KPKristy píše:
Taky si někdy říkám, že mi ty děti jednou seberou :| :mrgreen:

My už jsme dávno na černé listině :mrgreen: Byli jsme totiž už i na pohotoosti s úrazem. S klukem a za 2měsíce s holkou :oops: Oba díra na čele od rohu stolu, akorát každý na jiné straně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
23.11.13 22:35

@kamiŠ to u nás poslední veselá historka je, že se malej bouchl do líčka a měl modřinu a ve školce nahlásil, že mu dal tatínek facku :-))) dělám ve stejné školce a všechny kolegyně se přišly zeptat jestli je to fakt pravda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.13 22:35

@kamiŠ, s dírou od rohu stolu jsme byli v létě s Matýskem. Krve jako z vola, naštěstí to bylo malinké, ani nešili. Ale připadala jsem si taky hloupě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:41

@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc :roll:

@zuzice taky dobrý :lol: To já bych spíš mohla hlásit na socce mš, páč je teď hlavně modrej od tamtud :roll: Holeně-souvislá modrá :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.13 22:44
@kamiŠ píše:
@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc :roll:

Přesně tak to bylo u nás. Kdyby to tak nelilo a tolik neřval, tak ani nikam nejdeme. Ranka byla asi 1cm velká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
23.11.13 22:47
@kamiŠ píše:
@KPKristy u nás to taky na šití nebylo, ale právě že to hrozně teče, tak není nic vidět, navíc jak řvou, tak to cáká o to víc :roll:@zuzice taky dobrý :lol: To já bych spíš mohla hlásit na socce mš, páč je teď hlavně modrej od tamtud :roll: Holeně-souvislá modrá :roll: :lol:
:mrgreen: JSEM klikla na příspěvek o STAR DANCE-MÁTE RÁDI, dnes poprvé, protože i já se začla dívat, rozkliknu to a jsem asi v jiné diskuzi…holeně-souvislá modrá :mrgreen: :mrgreen:!„jak řvou tak to cáká o to víc“ :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová