Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy u nás to bylo asi i menší
Klukovi aspoň dělali rentgen, holce ani to ne
Chudinku ji ošidili
Navíc to bylo v létě, v největších vedrech, kdy máme v ložnici asi 35stupňů(co bych za to te´d dala
)a ten přelep vůbec ale opravdu vůbec nedržel. Do rána to měla dole. Ale aspoň mašlička jo, tak to nemá rozjetý ![]()
@gabki píše:JSEM klikla na příspěvek o STAR DANCE-MÁTE RÁDI, dnes poprvé, protože i já se začla dívat, rozkliknu to a jsem asi v jiné diskuzi…holeně-souvislá modrá
![]()
!„jak řvou tak to cáká o to víc“
![]()
Sado maso a týrání dětí ![]()
@kamiŠ píše:
Sado maso a týrání dětí
se tomu musím ještě smát…tož netýrejte ty božátka malé
ty ty ty maminko ![]()
Dnešek jsem sledovala jen tak na půl očka, tanec moc komentovat nemůžu, ale co mne rušilo byla podprda u Kostkové, myslím, že to nebylo podprdou, ale byly tak ušité šaty, které měly držet její prsa a bylo to prostě divný, ikdyž oproti minulému týdnu byly rozhodně hezčí. A co mne ještě rušilo, byly šaty Aničky Polívkové, ikdyž jí to moc slušelo, tak jako peříčka a bílá romantika se mi prostě k pasu nehodí
. A jsem ráda, že vypadla Šárka, kdo to bude příští týden si absolutně netroufám odhadnout.
http://www.blesk.cz/…exualne.html
letos jsou ty šaty fakt fiasko
@clovek píše:
Dnešek jsem sledovala jen tak na půl očka, tanec moc komentovat nemůžu, ale co mne rušilo byla podprda u Kostkové, myslím, že to nebylo podprdou, ale byly tak ušité šaty, které měly držet její prsa a bylo to prostě divný, ikdyž oproti minulému týdnu byly rozhodně hezčí. A co mne ještě rušilo, byly šaty Aničky Polívkové, ikdyž jí to moc slušelo, tak jako peříčka a bílá romantika se mi prostě k pasu nehodí. A jsem ráda, že vypadla Šárka, kdo to bude příští týden si absolutně netroufám odhadnout.
Naprosto souhlasím..přesně to jsem říkala taky..peří a paso fakt ne. Mně se k ní nelíbily ty náušnice. Nejvíc se mi asi líbily šaty partnerky Brzobohatého a Imricha..a pak ty závěrečný..a též si myslím že u Kostkové to byla součást
šatů, i když teda silně nepovedená.
@kabab mne se hrozně nelíbí styling partnerky Brzobohatého, když ji zaberou na zkouškách, tak vypadá normálně, hezká holka, ale na přenosy jí vždy podivně zmalují, vytvoří divný účes a je z ní takový babochlap. A souhlasím, dneska měla pěkné šaty Šorfová od Imricha.
@Dragobella píše:
Taky mě to překvapilo. Žila jsem v domění, že si hudbu vybírají podle sebe![]()
Taky jsem si to myslela ![]()
Dneska nejlépe tancovala T. Kuchařová, měli to moc pěkně nacvičené ![]()
Kostková měla dneska docela dobré šaty oproti minulému dílu ![]()
@kamiŠ píše:
Společný tanec byl super, hlavně první trojka, chlapi samiBugár o půl těla vyšší
![]()
Jo, to byla dobrá scéna
![]()
U šatů Polívky jsem si říkala, že jestli se budu ještě někdy vdávat, tak chci takový šaty ![]()
@clovek píše:
@kabab mne se hrozně nelíbí styling partnerky Brzobohatého, když ji zaberou na zkouškách, tak vypadá normálně, hezká holka, ale na přenosy jí vždy podivně zmalují, vytvoří divný účes a je z ní takový babochlap. A souhlasím, dneska měla pěkné šaty Šorfová od Imricha.
Moje řeč!
Jo na téhle fotce je vidět, že jsou to prošité šaty a ne podprda, ale stejně
http://www.blesk.cz/…rity/314337/?…
taky nechápu proč má pořád šaty alá mořská panna