StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
23.11.13 22:47

@KPKristy u nás to bylo asi i menší :think: Klukovi aspoň dělali rentgen, holce ani to ne :nevim: :mrgreen: Chudinku ji ošidili :mrgreen: Navíc to bylo v létě, v největších vedrech, kdy máme v ložnici asi 35stupňů(co bych za to te´d dala :oops: :mrgreen: )a ten přelep vůbec ale opravdu vůbec nedržel. Do rána to měla dole. Ale aspoň mašlička jo, tak to nemá rozjetý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:48
@gabki píše: :mrgreen: JSEM klikla na příspěvek o STAR DANCE-MÁTE RÁDI, dnes poprvé, protože i já se začla dívat, rozkliknu to a jsem asi v jiné diskuzi…holeně-souvislá modrá :mrgreen: :mrgreen:!„jak řvou tak to cáká o to víc“ :mrgreen: :mrgreen:

Sado maso a týrání dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
23.11.13 22:51
@kamiŠ píše:
Sado maso a týrání dětí :lol:

se tomu musím ještě smát…tož netýrejte ty božátka malé :cert: ty ty ty maminko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
23.11.13 22:53
@gabki píše:
se tomu musím ještě smát…tož netýrejte ty božátka malé :cert: ty ty ty maminko :cert:
:oops: :oops: :oops: :,( :,( :,(
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.11.13 22:59

Dnešek jsem sledovala jen tak na půl očka, tanec moc komentovat nemůžu, ale co mne rušilo byla podprda u Kostkové, myslím, že to nebylo podprdou, ale byly tak ušité šaty, které měly držet její prsa a bylo to prostě divný, ikdyž oproti minulému týdnu byly rozhodně hezčí. A co mne ještě rušilo, byly šaty Aničky Polívkové, ikdyž jí to moc slušelo, tak jako peříčka a bílá romantika se mi prostě k pasu nehodí :nevim:. A jsem ráda, že vypadla Šárka, kdo to bude příští týden si absolutně netroufám odhadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.11.13 23:09

http://www.blesk.cz/…exualne.html

letos jsou ty šaty fakt fiasko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
23.11.13 23:14
@clovek píše:
Dnešek jsem sledovala jen tak na půl očka, tanec moc komentovat nemůžu, ale co mne rušilo byla podprda u Kostkové, myslím, že to nebylo podprdou, ale byly tak ušité šaty, které měly držet její prsa a bylo to prostě divný, ikdyž oproti minulému týdnu byly rozhodně hezčí. A co mne ještě rušilo, byly šaty Aničky Polívkové, ikdyž jí to moc slušelo, tak jako peříčka a bílá romantika se mi prostě k pasu nehodí :nevim:. A jsem ráda, že vypadla Šárka, kdo to bude příští týden si absolutně netroufám odhadnout.

Naprosto souhlasím..přesně to jsem říkala taky..peří a paso fakt ne. Mně se k ní nelíbily ty náušnice. Nejvíc se mi asi líbily šaty partnerky Brzobohatého a Imricha..a pak ty závěrečný..a též si myslím že u Kostkové to byla součást
šatů, i když teda silně nepovedená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.11.13 23:28

@kabab mne se hrozně nelíbí styling partnerky Brzobohatého, když ji zaberou na zkouškách, tak vypadá normálně, hezká holka, ale na přenosy jí vždy podivně zmalují, vytvoří divný účes a je z ní takový babochlap. A souhlasím, dneska měla pěkné šaty Šorfová od Imricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.11.13 23:43
@Dragobella píše:
Taky mě to překvapilo. Žila jsem v domění, že si hudbu vybírají podle sebe :nevim: :think:

Taky jsem si to myslela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.11.13 23:44

Dneska nejlépe tancovala T. Kuchařová, měli to moc pěkně nacvičené :pankac:

Kostková měla dneska docela dobré šaty oproti minulému dílu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.11.13 23:46
@kamiŠ píše:
Společný tanec byl super, hlavně první trojka, chlapi sami :mrgreen: Bugár o půl těla vyšší :mrgreen: :palec:

Jo, to byla dobrá scéna :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.11.13 23:52
@kamiŠ píše:
@Almondea je zakrslík a přitloustlý, jak trpaslík ze zahrádky :oops: :mrgreen:

vypadá tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.13 07:01

U šatů Polívky jsem si říkala, že jestli se budu ještě někdy vdávat, tak chci takový šaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.13 07:02
@clovek píše:
@kabab mne se hrozně nelíbí styling partnerky Brzobohatého, když ji zaberou na zkouškách, tak vypadá normálně, hezká holka, ale na přenosy jí vždy podivně zmalují, vytvoří divný účes a je z ní takový babochlap. A souhlasím, dneska měla pěkné šaty Šorfová od Imricha.

Moje řeč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
24.11.13 08:13

Jo na téhle fotce je vidět, že jsou to prošité šaty a ne podprda, ale stejně :roll: http://www.blesk.cz/…rity/314337/?…
taky nechápu proč má pořád šaty alá mořská panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová