Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Blondiena píše: Více
Dnes poprvé mně Lucie připadala uvolněná a že si to užívá. Vzala to sportovně a měla hezkou závěrečnou řeč jako dáma.
Ale pro dnešek jsem jí tipovala, protože určitě těch fanoušků nemá tolik jako ostatní, co tam jsou.
Od odchodu Paulovy uz nekoukam. Nejak mne presla chut. A vidim, ze dobre delam. Jen ze zvedavosti jsem koukla na IG SD, kdo vypadl a videla jsem tam kousek tance Martiny, jak se zrovna sama valila jak robot po parketu.
Kdyby s ni aspon byla nejak sranda nebo necim zaujala, ze by ji clovek tu drevitost odpustil.. Nakonec bude ve finalove dvojce.
Asi je dobre, ze bude rok pauza. ![]()
Příspěvek upraven 30.11.24 v 22:45
Mě taky ne, přišlo mi trochu nefér, jak po slowfoxu shodila partnerovi choreografii.
@Alinois píše: Více
Asi jsi to moc nečetla. Ale co tu lidi psali, tak je iritovala mnohem dřív, všude ji “cpali” když byl ještě holka… ja nevim, ja tyhle věci neřeším ![]()
Ale fakt, ze je to proste typově šprtka, citim taky.
@marin píše: Více
Jako, ze nejaka boxerka, ci co to je, ma vic fanousku, jak Vondrackova? ![]()
@marin píše: Více
Taky jsem ji tipovala, navíc první tanec za moc nestál a druhý se mi zdál takový moc urputný. Ale možná je to jen můj pocit.
@Lily-of-the-valley píše: Více
A co má co společnýho taneční projev s tim, že je pro nekoho typově šprt? To že tančila mnohem lépe než někteří kteří zůstali prostě beru jako fakt.
@Alinois píše: Více
Tak záleží na tom, jestli hlasuješ pro cloveka, kterému fandíš, nebo pro cloveka, ktery nejlépe tančil. Porota dělá to druhé, většina veřejnosti to prvni. ![]()
Co to ma pak společného je to, že spousta lidi nemá šprty rádo.
Mozna od Harryho. Ale to by jako primluva asi uplne nepomohlo.
Příspěvek upraven 30.11.24 v 22:54
@Lily-of-the-valley píše: Více
No ja vim. Reagovala jsem na prispevek z citace. I tak bych ale rekla, ze vic fanousku ma Lucka, nez Vodicka s Martinou dohromady. Ale asi je Dominik vazne buh.
S nastrelenymi vlasy teda. ![]()
Příspěvek upraven 30.11.24 v 22:55
@AvajBr píše: Více
I díky Vodičkovi má. Vondráčková není moc oblíbená.