StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
1.12.24 08:22
@marin píše: Více

Me treba nevadilo, ze to tak rekla. Holt to tak cítila, treba s tim do nej dlouhodobe ryla, a tak to z ni holt vyšlo bez přemýšlení.
Ja taky neumim přemýšlet pred mluvením, tak s ni mam soucit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
1.12.24 08:25
@Lily-of-the-valley píše: Více

Kdyby tam chtěli mít jen ty nejlepší, tak osloví jen ty nejlepší a Martina Ptáčková nemá šanci. Je to reality show a ke sledovanosti potřebují i ty „slabší“. Jinak by se na to dívalo málo lidí, stejně jako na taneční soutěže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.12.24 08:30

Já jsem docela příjemně překvapená z Hartla, jako z osobností. Na začátku šel. mě i dětem na nervy, jaký je prdlouš, děti ho chtěly hned vyřadit :lol: Ale on prostě takový je, nakonec je mi i sympatický, je prostě svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
1.12.24 08:31
@Lily-of-the-valley píše: Více

To tak je, někdy člověk něco plácne. Mně se moc líbila ten díl, že si to užívala a nebyla už nervózní. Tanečník to taky vzal v pohodě, a to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
1.12.24 08:43
@ambruše píše: Více

Takový maskot soutěže, baví a zároveň celkem dobře tancuje. Některé řeči už byly občas moc, ale teď poslední dva díly už se trochu zklidnil. Ten jeho moderní tanec byl skvělý. :palec: Ale pro Terezku je to tvrdá škola mít takového žáka, to musí být stres ještě čekat, co z něj vypadne. :nevim: Při těch desítkách byla dojatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5132
1.12.24 08:45

Mám to úplně stejně. A hlavně on na rozdíl od Ptáčkové tanečně „vyrostl“ :palec: A je to šoumen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.12.24 08:50

Tak já si ale nemyslím, že to plácla. To naštávání na ní bylo dost vidět. Ona se jinak umí dost ovládat, ví, jak se chovat (viz závěrečná řeč), tady to prostě neuhlídala a projevila se upřímně, což nebylo vůči partnerovi prostě hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29582
1.12.24 08:57

Je to tak, ztratila kontrolu. Jí neprojde to co Hartlovi, u něj by si všichni mysleli, že to řekl v legraci, i kdyby něco myslel vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
1.12.24 09:06

Velký pokrok, že řekl: „Terezko,“ a ne „Žížalo“ apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
1.12.24 10:26
@Snorlaxik píše: Více

Co je z téhle diskuse? Píšu ze tady o ni nikdo neslušne nemluví, nikdo ji sprostě nenadává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.12.24 10:29
@a12 píše: Více

Vždyť i tady v duskuzi se o ní píše jako o selce.

• Citovat
  • Upravit
a12
61066
@Snorlaxik píše: Více

Ale to snad neznamená, že vyhraje ten nejhorší, ne? Máš jiný souteze, masterchef, superstar atd. A asi všude by měl vyhrát ten nejlepší ne? Všechno to jsou především zabavny pořady, ale nevyhrává ten nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
@a12 píše: Více

Tak tohle je soutěž, kde vyhraje ten, co má největší diváckou podporu.

• Citovat
  • Upravit
a12
61066
1.12.24 10:30

Ale nikomu nevadí, ze tam nejsou ty nejlepší, ale že se dostanou do finále na úkor těch o parník lepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61066
1.12.24 10:35

Proč? Neřekla nic špatnýho, není to nic nezvyklyho, že se na necem neshodnou a zas mi přijde v pohodě, že to i ukážou, u nikoho to asi není jenom sluníčkový, zároveň řekla, že ji to moc bavilo.. Ale prostě ví, že porota hodnotí ty kroky, často to zminujou ze bylo malo chachi a tak.
Tak zmínila, že rikala, ze by meli přidat kroky, nic hroznýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová