Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Me treba nevadilo, ze to tak rekla. Holt to tak cítila, treba s tim do nej dlouhodobe ryla, a tak to z ni holt vyšlo bez přemýšlení.
Ja taky neumim přemýšlet pred mluvením, tak s ni mam soucit. ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
Kdyby tam chtěli mít jen ty nejlepší, tak osloví jen ty nejlepší a Martina Ptáčková nemá šanci. Je to reality show a ke sledovanosti potřebují i ty „slabší“. Jinak by se na to dívalo málo lidí, stejně jako na taneční soutěže.
Já jsem docela příjemně překvapená z Hartla, jako z osobností. Na začátku šel. mě i dětem na nervy, jaký je prdlouš, děti ho chtěly hned vyřadit
Ale on prostě takový je, nakonec je mi i sympatický, je prostě svůj.
@Lily-of-the-valley píše: Více
To tak je, někdy člověk něco plácne. Mně se moc líbila ten díl, že si to užívala a nebyla už nervózní. Tanečník to taky vzal v pohodě, a to je hlavní.
@ambruše píše: Více
Takový maskot soutěže, baví a zároveň celkem dobře tancuje. Některé řeči už byly občas moc, ale teď poslední dva díly už se trochu zklidnil. Ten jeho moderní tanec byl skvělý.
Ale pro Terezku je to tvrdá škola mít takového žáka, to musí být stres ještě čekat, co z něj vypadne.
Při těch desítkách byla dojatá.
Mám to úplně stejně. A hlavně on na rozdíl od Ptáčkové tanečně „vyrostl“
A je to šoumen ![]()
Tak já si ale nemyslím, že to plácla. To naštávání na ní bylo dost vidět. Ona se jinak umí dost ovládat, ví, jak se chovat (viz závěrečná řeč), tady to prostě neuhlídala a projevila se upřímně, což nebylo vůči partnerovi prostě hezký.
Je to tak, ztratila kontrolu. Jí neprojde to co Hartlovi, u něj by si všichni mysleli, že to řekl v legraci, i kdyby něco myslel vážně.
Velký pokrok, že řekl: „Terezko,“ a ne „Žížalo“ apod. ![]()
@Snorlaxik píše: Více
Co je z téhle diskuse? Píšu ze tady o ni nikdo neslušne nemluví, nikdo ji sprostě nenadává
@Snorlaxik píše: Více
Ale to snad neznamená, že vyhraje ten nejhorší, ne? Máš jiný souteze, masterchef, superstar atd. A asi všude by měl vyhrát ten nejlepší ne? Všechno to jsou především zabavny pořady, ale nevyhrává ten nejhorší.
@a12 píše: Více
Tak tohle je soutěž, kde vyhraje ten, co má největší diváckou podporu.
Ale nikomu nevadí, ze tam nejsou ty nejlepší, ale že se dostanou do finále na úkor těch o parník lepších.
Proč? Neřekla nic špatnýho, není to nic nezvyklyho, že se na necem neshodnou a zas mi přijde v pohodě, že to i ukážou, u nikoho to asi není jenom sluníčkový, zároveň řekla, že ji to moc bavilo.. Ale prostě ví, že porota hodnotí ty kroky, často to zminujou ze bylo malo chachi a tak.
Tak zmínila, že rikala, ze by meli přidat kroky, nic hroznýho ![]()