StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2003
2.12.24 19:36

Chudák Hartl, bude mi chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38834
2.12.24 19:41
@Anna766 píše: Více

Jojo, v komentářích je zas nablito. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.12.24 19:43
@AnnieTRoj píše: Více

Mně se Chilli líbila, měla skvělou latinu a určitě by se ještě dál zlepšovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
2.12.24 19:47
@a12 píše: Více

Buď mě to baví, těší, zajímá, pozitivně nabíjí / nebo neoslovuje, nezajímá až nudí / nebo dokonce irituje až vysává. To jsou má tři kritéria zábavy a podle nich mi to naskakuje tak nějak spontánně / a respektuji, že ne každému stejně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
2.12.24 19:49

A me ted došlo jak skvěle se ten Oskar trefil do videa s Luckou :D ze už dokonce vypadla a stejně mu to nevyšlo a je zpátky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
2.12.24 20:21
@Micilin píše: Více

Mě nebude. Ale zranění mu samozřejmě nepřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148479
2.12.24 20:21
@Lily-of-the-valley píše: Více

ona je prostě dokonaláááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7918
2.12.24 21:51

Hoďte někdo odkaz na ty hessovy videa.. Já furt nevím, o čem se mluví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
2.12.24 22:52
@Sonmi píše: Více

Stačí kouknout na jeho instagram.
Možná i na stardance to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
2.12.24 22:54

Taky v sobotu říkal že uz chystá další.. Což je zvláštní, protože to uz chybí jen Martina, tak mě překvapilo, že si ji nechal na konec.. Tak asi tušili, že tam ta základna je taková, že ona ještě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.12.24 23:01

Tak ať si dá Oskar bacha, aby nevylítnul v sobotu on. :mrgreen: Moc by mě mrzelo, kdyby odešel Oskar nebo Marta. Teď se všude řeší Martina s Luckou, tak doufám, že na ně diváci nezapomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
3.12.24 06:48

Tak zase si nemyslím, že to dělá podle toho jak očekává, že lidi vypadnou. Spis bych řekla, že Martinu si nechal nakonec, ze se ji “bojí” ze ho seřeže :D mohl by beztak udělat jeste jedno s Luckou 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
3.12.24 08:14
@Lily-of-the-valley píše: Více

No, ale zas u martiny, co se týče výkonů, nebylo moc velká pravděpodobnost, že se dostane tak daleko a, stihne to s ni natočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61055
3.12.24 08:18
@Blondiena píše: Více

No, za mě ten tanec na téma šikana bylo dost ucelovy, trochu hra na city, viz. Ty komentáře, který na začátku zaznely asi trochu měli obavu, že by mohli letět a tohle na lidi zabírá, což by teda klidně mohla udělat i Vondráčková, protože ji taky chodí hrozný hnusy, to selka je proti tomu úplný nic.
No a vodička tim chtěl nahnat zas pár hlasů. Tak doufám, že se na to v dalším kole zapomenu a fanoušci hartla se rozdělí mezi oskara, Martu případně Lucku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13832
3.12.24 08:55
:roll: Zase nepřeháněj, samozřejmě že všichni vymýšlí co nejzajímavější varianty, ale téma šikany prý řeší dlouhodobě (ja fakt nevim, ale snad by nelhala :D ). A v SD se to vyloženě nabízí, a stejně tak by to vloni mohl udělat Maršálek a jindy zase jiní. Nebo o Lucka letos, ale ta nemá pod každým videem smršť negativních komentářů. U Martiny to je určitě hrozně nepříjemný a navíc si myslim, ze ji před SD znalo tak málo lidi, ze se ji to musí dotýkat mnohem vic, než celebrity typu Lucie, ktera se s hejty setkává cely život a uz musí mít nejake brnění vytvořené.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová