Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AnnieTRoj píše: Více
Mně se Chilli líbila, měla skvělou latinu a určitě by se ještě dál zlepšovala.
@a12 píše: Více
Buď mě to baví, těší, zajímá, pozitivně nabíjí / nebo neoslovuje, nezajímá až nudí / nebo dokonce irituje až vysává. To jsou má tři kritéria zábavy a podle nich mi to naskakuje tak nějak spontánně / a respektuji, že ne každému stejně ![]()
A me ted došlo jak skvěle se ten Oskar trefil do videa s Luckou
ze už dokonce vypadla a stejně mu to nevyšlo a je zpátky ![]()
@Micilin píše: Více
Mě nebude. Ale zranění mu samozřejmě nepřeju.
Hoďte někdo odkaz na ty hessovy videa.. Já furt nevím, o čem se mluví. ![]()
@Sonmi píše: Více
Stačí kouknout na jeho instagram.
Možná i na stardance to bude.
Taky v sobotu říkal že uz chystá další.. Což je zvláštní, protože to uz chybí jen Martina, tak mě překvapilo, že si ji nechal na konec.. Tak asi tušili, že tam ta základna je taková, že ona ještě nepůjde.
Tak ať si dá Oskar bacha, aby nevylítnul v sobotu on.
Moc by mě mrzelo, kdyby odešel Oskar nebo Marta. Teď se všude řeší Martina s Luckou, tak doufám, že na ně diváci nezapomenou.
Tak zase si nemyslím, že to dělá podle toho jak očekává, že lidi vypadnou. Spis bych řekla, že Martinu si nechal nakonec, ze se ji “bojí” ze ho seřeže
mohl by beztak udělat jeste jedno s Luckou 🙈
@Lily-of-the-valley píše: Více
No, ale zas u martiny, co se týče výkonů, nebylo moc velká pravděpodobnost, že se dostane tak daleko a, stihne to s ni natočit.
@Blondiena píše: Více
No, za mě ten tanec na téma šikana bylo dost ucelovy, trochu hra na city, viz. Ty komentáře, který na začátku zaznely asi trochu měli obavu, že by mohli letět a tohle na lidi zabírá, což by teda klidně mohla udělat i Vondráčková, protože ji taky chodí hrozný hnusy, to selka je proti tomu úplný nic.
No a vodička tim chtěl nahnat zas pár hlasů. Tak doufám, že se na to v dalším kole zapomenu a fanoušci hartla se rozdělí mezi oskara, Martu případně Lucku.