Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily-of-the-valley píše: Více
Mají pravdu. Ony děti mají dobré postřehy. Většina ostatních (s výjimkou Hartla a Ježka) měla jevištní a pohybovou průpravu, ona vlastně jen ten boj, který eleganci spíš potlačuje.
@Havlova píše: Více
A co to mění na tom, že je objektivně horší než Oskar a Marta?
Uz tu byli sportovci, kteří zaslouženě vyhráli nebo byli hodně vepředu - lidi bez taneční průpravy a proste jim ten tanec sel lépe. V čem je Martina tak speciální?
A jinak mi na 100% připadá sympatická a milá. Jen tomu nerozumím.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ne, to ukazuje, proč ji lidé podporují. Protože jí fandí za to, jak se s tím pere. Přesně pro to samé, co ty malé holky. Prostě volí podle sympatií, ne podle tanečních výkonů.
Právě dnes se mě manžel ptal, jestli se opravdu vrací zpět Vondráčková a já jen zamručela, že jo, tak usoudil, že ji nemusím. Tančí pěkně, říkám, ale tančí od mala v TV, pak muzikály, ve „SD kolem dokola“ s tím bylo plno ukázek, takže nic moc překvapivého, to mě více baví snaha a vývoj té zápasnice, která je milá, sympatická atd.
ale na Lucku jsem taky zvědavá.
V druhé části dnešního soutěžního večera bude asi rozstřel mezi Martinou a Luckou.
Ve finále bych nejraději viděla Oskara, Martu a Lucku. Martina by už dnes mohla odejít. ![]()
No, třeba taková Langerová je taky zpěvačka, do tréninku naskočila asi i o něco později, byla náhradnice a ze by měla taneční průprava si teda nemyslim, ale hrozně mě překvapila
Tak ono ti muzikanti zase slyší hudbu, že.
Třeba taková arichteva bych řekla, že tu hudbu moc neslyšela, že to všechno měla vydrene. A stejně jsem ji fandila. Líbilo se mi, jak se s tim pere…
Mě strašně zklamalo, když jsem viděla v nějakém videu o SD, že Tereza většinou má různé příčesky, paruky. Od té chvíle mi jsou někam její účesy a vzhled jedno, protože je to jen strašná faleš.
@Marmarram píše: Více
To mi proběhne hlavou snad pokaždé - že je to celá máma.