StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41938
3.12.24 09:18
@Lily-of-the-valley píše: Více
Šikanovali ji jako dítě. Prý se v tom i angažuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
3.12.24 10:04
@Havlova píše: Více

Teď je toto téma edukativně pojaté v nejnovějším dilu „Jedna rodina,“ jen skutečnost je, bohužel, obvykle s jiným průběhem, aspoň, že je tam nastíněná i učitelka, která situaci bagatelizuje, nejen skvělý potenciální třídní a podpora férových spolužáků.
Po tragédii na fildě by měli všichni zpozornět.
Jsem za Martinu ve SD ráda, po výčtu, čím vším prošla a kam a k čemu ji to zavedlo, co dokázala, je to pro mě OSOBNOST ROKU 🌹 Pro mě nová obohacující a zároveň sympatická osobnost /a snaha o 💃 jí nelze upřít.
Uvažuji, že jí pošlu hlas, protože ty hlasující pro ni přede mnou začínám, obzvláště v této době, chápat. Na Lucku ať si hateři Martiny zajdou na muzikál, tam je jako doma a v tanci jako ryba ve vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:10

To může, ale tady to cilila na sebe a na lítost vůči ní, ne na šikanu všeobecně.
A občas si přečti komentáře u vondrackovy mimo stardance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:11
@Iv.Sa. píše: Více

A to je přesně ono :mrgreen:
To o čem mluvím :lol:
Otevře téma šikana, aby ji lidi poslali hlasy ikdyz tanecne tam nemá co dělat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148432
3.12.24 10:12
@a12 píše: Více

Pravda. Na Vondráčkovou se jedou hnusy dlouhodobě. A co se psalo v době kdy se rozváděla s Plekancem, to bylo úplně neskutečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7087
3.12.24 10:14

Asi jsme si nerozuměly.
Mám to celé jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:14
@Anna766 píše: Více

Právě že plekance ji podsouvaj pořád.. Dodnes má pod mnoha příspěvkama že je mrcha a nediví se, že ji plekanec nechal atd. A ještě mnohem horší výrazy, než jen mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:15

A jinak jak lucka už několikrát zmínila muzikaly téměř nehraje ;) hraje činohru a klasický divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:17

To je sice hezky, ano, je to show, ale ještě pořád o tanci a ne o tom, o čem dělá osvětu a co dělá v pracovním životě.
Tohle třeba nemám ráda ani na show typu superstar atd. Když daj medailonky a vždycky tam musí byt nějaký dojemný příběh, který divákům zahraje na city.

Příspěvek upraven 03.12.24 v 10:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
3.12.24 10:18

Protoze ji šikanují. A to dost realne.

Nevim cos chtěla říct tim, at se podivam na komentáři u Lucky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
3.12.24 10:20

Jo už chápu. Vždyť jsem to ale psala - že oba na tohleto už musí být po těch letech zvykla. Pro Martinu to musí být nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:25

To, ze tam ma hromadu hnusných komentářů v podstatě od prvního dílu ulice v kterým se objevila? A selka je proti nim nic.
V podstatě každej kdo je víc aktivní na sociálních sítích je sikanovanej.
Třeba taková Burešová by o tom mohla taky vyprávět.
Takhle doba tomu nahrává mnohem víc.
Ale tady se přeci jen hodnotil tanec a uz to tu začíná sklouzavat k tomu, že se tu bude řešit kdo toho udělal víc mimo stardance. Samková má taky dost silnej životní příběh :nevim: ale tam kam se dostala, se dostala diky skvělýmu tanci. Ve stardance přeci neposíláme hlasy jen proto, že měl někdo těžký dětství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:28

Jakože když někoho sikanujou dlouhodobě, tak je to vlastně v pohodě je zvyklá? 8o no to snad ne :nevim: myslím, že ji to trápí úplně stejně, má děti, který tyhle hnusy o jejich rodičích musí číst, to fakt není v pohodě. To bys mohla říct i o Martine, však ji sikanovali v dětství, tak uz to musí brát v pohodě. Nesmysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
3.12.24 10:32

Ale jasne ze to tak je. Celebrity s tim musi žít a musi si vytvořit nějaký krunýř, aby je to nesežralo. Lucka se s hejty potkává už desetiletí, uz musí být úplně jinde než Martina, kterou před půl rokem 90% diváků neznalo.
A jako pardon, ale “selka” mi taky nepřijde zase tak strašné… o ni se píšou úplně jiné, horší věci.

Jinak mě to tedy fakt nedonutí ji ten hlas poslat :D ale je mi velmi sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
3.12.24 10:37

Promiň, ale to, co píšeš je nesmysl :nevim:
A ona je sportovkyne, ty třeba spoustu sportovců taky neznáš a nevíš, cim si prochází. Ja třeba sleduju hodně tenis a tem vyhrožujou i smrtí :nevim: takže maj bejt taky zvyklý? A to fakt nejde jen o svetoznamy top hráče. Nedávno nekomu přišla fotka zbraně s nabojema a výhrůžka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová