Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lily-of-the-valley píše: VíceŠikanovali ji jako dítě. Prý se v tom i angažuje.
@Havlova píše: Více
Teď je toto téma edukativně pojaté v nejnovějším dilu „Jedna rodina,“ jen skutečnost je, bohužel, obvykle s jiným průběhem, aspoň, že je tam nastíněná i učitelka, která situaci bagatelizuje, nejen skvělý potenciální třídní a podpora férových spolužáků.
Po tragédii na fildě by měli všichni zpozornět.
Jsem za Martinu ve SD ráda, po výčtu, čím vším prošla a kam a k čemu ji to zavedlo, co dokázala, je to pro mě OSOBNOST ROKU 🌹 Pro mě nová obohacující a zároveň sympatická osobnost /a snaha o 💃 jí nelze upřít.
Uvažuji, že jí pošlu hlas, protože ty hlasující pro ni přede mnou začínám, obzvláště v této době, chápat. Na Lucku ať si hateři Martiny zajdou na muzikál, tam je jako doma a v tanci jako ryba ve vodě.
@Lily-of-the-valley píše: Více
To může, ale tady to cilila na sebe a na lítost vůči ní, ne na šikanu všeobecně.
A občas si přečti komentáře u vondrackovy mimo stardance
@Iv.Sa. píše: Více
A to je přesně ono ![]()
To o čem mluvím ![]()
Otevře téma šikana, aby ji lidi poslali hlasy ikdyz tanecne tam nemá co dělat ![]()
@a12 píše: Více
Pravda. Na Vondráčkovou se jedou hnusy dlouhodobě. A co se psalo v době kdy se rozváděla s Plekancem, to bylo úplně neskutečný.
@Anna766 píše: Více
Právě že plekance ji podsouvaj pořád.. Dodnes má pod mnoha příspěvkama že je mrcha a nediví se, že ji plekanec nechal atd. A ještě mnohem horší výrazy, než jen mrcha.
A jinak jak lucka už několikrát zmínila muzikaly téměř nehraje
hraje činohru a klasický divadlo.
To je sice hezky, ano, je to show, ale ještě pořád o tanci a ne o tom, o čem dělá osvětu a co dělá v pracovním životě.
Tohle třeba nemám ráda ani na show typu superstar atd. Když daj medailonky a vždycky tam musí byt nějaký dojemný příběh, který divákům zahraje na city.
Příspěvek upraven 03.12.24 v 10:18
Protoze ji šikanují. A to dost realne.
Nevim cos chtěla říct tim, at se podivam na komentáři u Lucky?
Jo už chápu. Vždyť jsem to ale psala - že oba na tohleto už musí být po těch letech zvykla. Pro Martinu to musí být nové.
To, ze tam ma hromadu hnusných komentářů v podstatě od prvního dílu ulice v kterým se objevila? A selka je proti nim nic.
V podstatě každej kdo je víc aktivní na sociálních sítích je sikanovanej.
Třeba taková Burešová by o tom mohla taky vyprávět.
Takhle doba tomu nahrává mnohem víc.
Ale tady se přeci jen hodnotil tanec a uz to tu začíná sklouzavat k tomu, že se tu bude řešit kdo toho udělal víc mimo stardance. Samková má taky dost silnej životní příběh
ale tam kam se dostala, se dostala diky skvělýmu tanci. Ve stardance přeci neposíláme hlasy jen proto, že měl někdo těžký dětství ![]()
Jakože když někoho sikanujou dlouhodobě, tak je to vlastně v pohodě je zvyklá?
no to snad ne
myslím, že ji to trápí úplně stejně, má děti, který tyhle hnusy o jejich rodičích musí číst, to fakt není v pohodě. To bys mohla říct i o Martine, však ji sikanovali v dětství, tak uz to musí brát v pohodě. Nesmysl. ![]()
Ale jasne ze to tak je. Celebrity s tim musi žít a musi si vytvořit nějaký krunýř, aby je to nesežralo. Lucka se s hejty potkává už desetiletí, uz musí být úplně jinde než Martina, kterou před půl rokem 90% diváků neznalo.
A jako pardon, ale “selka” mi taky nepřijde zase tak strašné… o ni se píšou úplně jiné, horší věci.
Jinak mě to tedy fakt nedonutí ji ten hlas poslat
ale je mi velmi sympatická.
Promiň, ale to, co píšeš je nesmysl ![]()
A ona je sportovkyne, ty třeba spoustu sportovců taky neznáš a nevíš, cim si prochází. Ja třeba sleduju hodně tenis a tem vyhrožujou i smrtí
takže maj bejt taky zvyklý? A to fakt nejde jen o svetoznamy top hráče. Nedávno nekomu přišla fotka zbraně s nabojema a výhrůžka..