StarDance – máte rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
3.12.24 14:31

Ja mela pocit, ze jak tam byly ukazky, tak tam sel prave s holi nebi s berli, coz me zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38833
3.12.24 16:54
@a12 píše: Více

Jezis, ja s tebou tak souhlasím. :andel:
Ale tak myslim, ze to je u nas celkem standard uz od Survivora. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9132
4.12.24 15:48

Ještě jsem do téhle diskuze nepřispívala, ale četly/i jste teď, že je v ohrožení další pár? Martin Prágr onemocněl. Chtěla jsem sem dát odkaz, ale nějak blbě se mi to zkopírovalo, ale vyskočilo to na mě na centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9132
4.12.24 15:53
@Lollitka píše: Více

A jinak k tanečníkům, mně se nejvíc líbí Oskar a Marta. Ale Martina je mi sympatická lidsky, přijde mi taková upřímná. A jak zmiňovala tu šikanu, tak tou jsem si prošla taky, ale dopadla jsem úplně jinak. Ona je opravdu bojovnice. Jakože tady píšete, že netančí dobře, já myslím, že se snaží a dělá maximum, jako na to, že nikdy netancovala mi přijde dobrá, představa, že bych třeba měla jít tancovat takhle já, by mě děsila a to jsem chodila 2krát do tanečních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
4.12.24 16:34

Ty jo, finále se začíná pěkně komplikovat. Možná Martě přidělí jiného tanečníka nebo taky odstoupí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.12.24 16:51
@Blondiena píše: Více

Myslim, ze ne. Normálně trénuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
4.12.24 19:01

A ty si myslíš, že ten tanec netrénovali za týden? To už měli připravené mnohem delší dobu.

• Citovat
  • Upravit
29577
4.12.24 19:26

Je dobře, že to téma se objevuje ve veřejném prostoru. A že i díky třeba Star dance a Martine se to dostane do povědomí veřejnosti. Pořád je debata, zda Star dance patří na ČT, že je to spíše komerční projekt, tudíž by měl být ba soukromých TV. Tak právě díky tomu a třeba charitativnímu večeru pro vozíčkáře to smysl má mít v TV verejne služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
4.12.24 19:51
@Snorlaxik píše: Více

No jako, jestli je někdy posloucháš, nebo sleduješ, tak jaksi ty poslední tance fakt v létě nevymysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
5.12.24 15:08

Martin Prágr se asi chystá dál soutěžit, ale vůbec bych se nezlobila, kdyby ho nahradil Kuba Mazůch. Hlavně ať Marta v soutěži pokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61049
5.12.24 16:11
@Blondiena píše: Více

Tak tohle je uz někdy z neděle.
Tanečníci se stridali jen za covidu a úplně ideální to nebylo, jen hlavackova měla necpala a když byl v karanténě, tak jeho bráchu takže tam to nebyl takovej rozdíl, trochu se znali.. Ale každej pár uz má nějakej svůj rukopis, neco predviceno, uz vědí co komu sedí, a byla by to snad větší komplikaci, než nemocnej tanečník a o trénink min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.12.24 11:17

Už i vodička je zraněný, ale má to koleno jen narazene. Tancoval bez bot v ponozkach a uklouzlo mu to. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
6.12.24 11:30
@marin píše: Více

To je teda ročník :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.12.24 11:53
@Lily-of-the-valley píše: Více

Už je to asi dlouhé a únava je znát. Jsem se spíše divila, že doteď tam nikdo nebyl nemocný. Pragr prý má angínu a dancingerova ho vozila po doktorech a na tréninky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13827
7.12.24 18:04

Dneska jsem se bavila s několika holkama kolem osmi let věku, a všechny nadšeně fandí Ptáčkové. Kdyz jsem se ptala proč, tak prý protože to je bojovnice. A ze to ma těžší než ostatní. Tak nevim :D fascinovalo me, nakolik jednohlasně to znělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová