Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše: Více
Jdeš trochu jinam. Je rozdíl napsat o někom, že je kus starého hovězího masa, a někomu vyhrožovat smrtí.
Neni to nesmysl. Neříkám ze to tak ma každý, ale uz kolikrát o tom mluvili různí slavní lidé v rozhovorech a jinde, jak si museli zvykat na to, ze se slavou jdou ruku v ruce i nenávistné vzkazy. Obcas je neco zasáhne, ale mnohem méně než ze začátku.
Taky to nemám ráda.
V lecčems Tě chápu i souhlasím.
Ale u mě to není o lítosti, ale že mě baví Martinu poznávat a sledovat i malé pokroky u někoho takového.
Lucka mi nic nového nepřinesla.
Hlas posílám až v super finále, a to bude doufám mezi Martou a Oskarem.
O hlasu pro Martinu jsem plácla jako o protestu proti její dehonestaci tady.
Nemám žádnou soc. síť.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Já tě chápu, ale on taky malokdo dokáže svy city dát veřejně najevo, spíš je to taková obrana.. Jo jsem v pohodě, hejty ignoruju..
A pak doma brečí do polštáře a spousta takových skončí i mnohem hůř..
Nepochybuju ze to je kvalitní materiál na dlouhou terapii. Musi to byt drsné a vubec nechci, aby to vyznělo, ze se jich to nedotýká, jen se s tim už nejspíš naučili pracovat. (Me se taky dotkne mene veci, nez kdyz mi bylo 18.)
Jinak by si to asi uz dávno hodili nebo by do takového pořadu nikdy nešli.
@Iv.Sa. píše: Více
Ja myslim, že se tu dost psalo, že je to sympatická holka, ale tanecne prostě úplně jinde a i tohle mrzí, ze vypadne někdo, kdo tančí líp
a i pro ni by bylo lepší, kdyby vypadla mnohem dřív a tehlech zpráv byla ušetřena. Však ja jsem posledně psala, že když nemá videt nohy (myšleno, ze není vidět jak s nima soupe a nezvedá, ne vzhled nohou) ze uz je docela koukatelna, myšleno tanec a ej vidět trochu uvolnění.
@Iv.Sa. píše: Více
Lucka nepřinesla nic nového? To si tedy nemyslím. Já každým dílem žasnu víc co ta holka dokáže. To s tím prknem, nebo jak to nazvali, to jsem ještě neviděla a doted to vidím před očima. Nic nového mi nepřináší Martina. V soutěži. Jinak jí neupírám že jako člověk došla daleko a v pracovním životě toho dokázala nemálo.
@Anna766 píše: Více
Přesně, to jejich paso se mi líbilo hrozně moc. Nejsem fanda, ale rada se na něj dívám.
A mam z toho i radost, ze je uvidíme příští sobotu, jen je to divne ![]()
Taky jsem ráda že tam budou. A ještě Oskar, ten je TOP.
Ja, souhlasim, i Lucka překonává sebe samu, říkala, že se bojí zvedacek a i to dává.. To prkno bylo neuvěřitelny a pak pei tom rozhovoru ji v tom nechal docela dlouho ![]()
Jo já taky, z tanečního hlediska je to určitě fér a zaslouží si tam ještě tancovat.
Ale je škoda, že musel odstoupit hartl. Prej říkala, že o něj měla strach uz v sobotu, že nevypadal dobře.
Ale teda nebylo nic poznat. Tak kdoví jak to bylo, možná trochu kalkulovali, že by vypadnul a vyřešilo by se to samo. Třeba uz počítali s touhle variantou a meli zjištěný podmínky, aby případně neměli takovej skluz v tréninku. ![]()
Ted psal na ig, ze si dva týdny před začátkem živých přenosů natáhl levé tříslo, a jak celou dobu vic zatěžoval pravou nohu, tak si namohl kotník. Coz je taková klasika. Nemyslim si, ze kalkul - spis ho proste hnaly endorfiny a takove to mužské ego, ze to musi dat
ale telo uz to odpískalo.
Nesmíš to brát tak doslova, prostě jsem čekala, že bude v tanci dobrá a ctižádostivá… a je dobrá a ctižádostivá, znám ji odmala, pro mě žádný nový objev ![]()
Ja to nemyslim jako kalkul, on by tancil snad i po jedny noze kdyby mu doktoři nepohrozili zlomeninou.
Myslela jsem to tak, že uz to prej bylo hodně špatný teď v sobotu, možná na hrane odstoupení před přenosem
a že právě má takovou chuť, že si třeba řekl, že si to ještě půjde užít a možná naposledy, že uz prostě může vypadnout, jako každej ![]()
taky myslím, že to nebyl kalkul. Na Hartlovi bylo vidět, že si to užívá, že se tím prostě baví, a tak by to mělo být. Jako sice to hýkání je hrozný, ale aspoň si to prostě užíval a tancoval s chutí.
Jaj, to jsem tě špatně pochopila ![]()
Ja ho obdivuju, očividně celou dobu bojoval s bolestí, a u toho dělal furt ty šaškárny. Dost dobrý ![]()