Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše: Více
Wtf?
Jako zranění se může stát samozřejmě, odstoupení ze zdravotniích důvodů už tu v minulosti bylo. Ale návrat vyřazené dvojice??!
@Sonmi píše: Více
Taky teda koukám, asi by jim pak ten počet neseděl s počtem dílů ![]()
@Sonmi píše: Více
Píšou, že to BBC schválila, tak asi v zahraničí se to už takhle stalo. Ale je to prostě divný. Na druhou stranu by fandové Lucky mohli zacitit druhou šanci a do toho finále ji nakonec dostat (a možná by skončila Martina - no a nebo někdo jiný, ze…)
Treba to udělali proto. Potřebuji narejžovat na sms, jinak jim Souček zatrhne SD na další roky ![]()
@Iv.Sa. píše: Více
To byl asi první moment, kdy Lucku naštval a další, když řekl, že to bylo naše rozhodnutí, pak se opravil na moje rozhodnutí. Ale ustála to a byla milá. ![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
No, je to zvlastni. Nebo mohli losovat z vypadnuvsich. Zas ti uz by byli vypadnuti z tempa a Martina by byla ve finale. ![]()
@Blondiena píše: Více
No, bude ho jeste potřebovat. Snsd to vyzehli. ![]()
@Blondiena píše: Více
Ja? Ja mam radsi urcite Hartla. Navic na to uz dva dily nekoukam. Jen na vysledek. Ale jsem rada ze to neni nic vazneho.
No, škoda ho. Tak snad už příště vypadne Ptáčková
Možná by v dalším díle i tak vypadl.
To mas pravdu, to by neslo. Ti co vypadli dřív už mají jiné plany, jak celebrity, tak i tanečníci, zato Lucka byla v tom drajvu, jen pro ni doufam, ze Patriku kotník se řešil už včera a ze nepřišla o dva dny zkoušení 😅
@MUFICE píše: Více
Jako na výhru asi neměl, ale bavil poslední dobou fakt dobře. Se musím podivat na ty jeho tance, ale podle mě to videt nebude, on je očividně obrovský dříč a valil to až moc ve velkým.
@MUFICE píše: Více
Možná, že se bude historie opakovat. Lucka dostala od poroty 3 desítky a stejnak vypadla.
Příště bude velmi zajímavý díl. ![]()
To mě mrzí, líbil se mi, jak tančí. Ale že vrátí vyřazený pár, to se divím. Teď mi bude Lucky líto, jestli hned zase vypadne.
Taky sleduji od začátku a nevynechala jsem snad ani jeden díl.
A teda nyní si myslím, že Lucce uškodila ta role v ulici. Jasně, že taková není, ale někteří to mohou brát jinak. Já doufám, že ji teď podpoří víc fanoušků a půjde s Dancingerovou a Hesem do finále. To by bylo pěkné finále.
Podle mě se při tom svém „ADHD“ přetrénoval, prý zůstával na sále i sám do půlnoci, a ta jejich poslední skákací kreace ho dorazila. Zažila jsem z přetrénování kluka, co až přestal chodit, ani nevím, jak dopadl, převážel se do fakultky. Škoda ho, baviče, Lucka je dobrá, ale poněkud seriózně upjatá, " paní učitelka češtiny ![]()