Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ibis píše: Více
Ja myslim, že mu to šlo od začátku, nebojí se kroutit, ma stihlou postavu a od začátku to vypadalo celkem dobře
@a12 píše: Více
To je jak v té Ulici
si v diskuzi přečtu jak ta scéna byla strašná a co se tam dělo a pak to vidím v televizi a hledám tu hrůzu. Kdybych to neviděla včera tak tu z toho vyčtu buhvíco ta Lucie kecala a ona nic moc hroznýho neřekla přece.
Tady hodnotí i diváci a mají vyšší váhu, takový je mezinárodní koncept. A diváky to baví, protože jsou do toho vtaženi. To máš jako volby, taky nevyhrává ten nejlepší, ale ten, kdo si dokáže získat lidi.
když hlasuji lidi, tak tam zadna záruka není
Ja to treba taky psala, ale tykalo se predevsim obdobi detstvi a dospivani a za tim si stojim. Ale zas dokazu na ferovku uznat, ze tancovat umi. Proti Martine stoprocentně. ![]()
@ambruše píše: Více
Mne prave nevadil vubec. Je vtipny, umi byt pohotovy, chytry a ma hezkou cestinu. Jak pises, je proste svuj. Navic, si myslim, ze tanecne pokrok udelal od zacatku velkej. ![]()
@Blondiena píše: Více
Z této sestavy co tam je, bych si Hartla ve finále přála taky.
@Venetia píše: Více
Nerikam, že tam je záruka.. Ale od toho tqm je ta porota a měl ten systém být po pavlaskovi změněný tak, aby se tohle nestávalo, evidentně se to nepovedlo. ![]()
Nemohou jen tak měnit pravidla - není to česká soutěž a musí se držet jejich pravidel.
@AvajBr píše: Více
Kolem boxu se točí hrozně moc lidí a Martina vede školu bojových umění.
Možná že fanouškovskou základnu má větší než si myslíme. ![]()
@Micilin píše: Více
Prý doufala, že přidají víc Foxtrotu. Porota se shodla, že to nebyl tanec, ale reklama na deštníky.
Foxtrot prostě nebyl nebo minimum kroků prý jen 8 taktů. ![]()
Asi Lucka chtěla prosadit víc tanečních kroků a Lukáš postavil choreo jinak. Nic špatnýho Lucka neřekla nebo mi něco uniklo. Nezdá se mi, že by shodila tanečníka. ![]()