Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martina to vsem nakonec nanadala. Dokud slo o body, tak se usmivala jako benjaminek. Ted udelala dlouhy nos ![]()
Holky a co řekla Martina blbýho? Já měla včera dlouhý den a nechápu to, ale nakonec jsem to zaspala ten konec ![]()
@IvaB píše: Více
Já to pra ideálně nesleduju, ale při mém random sledování si vždy stěžovala na šikanu v dětství. 😫 Historka si zabírala dlouho.
@Micilin píše: Více
Já taky nevím, oč jde, ptž jsem to pak přepínala po jejím vypadnutí, a nevím, co řekla, ale možná tohle? Když tak to doplňte, kdo ví.
„Nikdy by nás nenapadlo, že se dostaneme až sem. Dala jsem příklad všem tanečním kopytům, že to jde. A konečně to taky vyšlo těm sázkovkám, které to tipovaly od prvního kola. A těm, co nám nefandili, říkám, ať zvednou zadek a jdou něco dělat, protože je strašně těžké se něco naučit,“ řekla Martina Ptáčková při loučení.
Našla jsem to tady. https://www.idnes.cz/…5_lidicky_nh
@Edding444 píše: Více
A proč by nemohla zmínit, že byla šikanovaná? Navíc když se angažuje v boji proti šikaně? To se smí veřejně zmiňovat jen sluníčkový věci? ![]()
A jak na začátku měli vsedě slovo Patrik s Terezou a za nimi jejich polovičky…oba sympaťáci, co?
@Žirafa 69 píše: Více
To bylo ono. A má pravdu.
od televize se to lehko kritizuje. ![]()
Stejně jako mi minule nepřišlo nic strašného že by řekla Lucie jak se tu z toho dělalo, tak teď mi opravdu nic strašného nepřijde že by řekla Martina.
@Anna766 píše: Více
Martina nekritizovala ale vodicku, v tom vidím rozdíl. Týmová spolupráce je na tom založena, že co se doma upece, to se taky doma sní. ![]()
@marin píše: Více
Neposuzuju co rekly. Jen že ani jedna neřekla nic strašného aby se z toho dělala bouře na lžíci vody.
A taky jak tu někdo psal, tak taky pozoruji, že tak tři poslední kola je tam ta atmosféra na konci při tom závěrečném tanci taková podivná. Netanci spolu. Jako parta asi moc nefungují. Každý odchází sám… třeba hes mne přišel, že už je vyloženě otrávený, že tam musí být. Zkraje to tak nebylo.
Já Martinu nemusela, ale nepřišlo mi, že by řekla něco strašného. Vždyť má pravdu, kritizovat je snadné, ale naučit se něco nového je dřina. A jestli dostává nějaký hnusný komentáře na sociálních sítích, tak je jen dobře, že to řekla.
@aiwwa píše: Více
Přesně tak, dobře, že to zaznělo. Těch urážek a nadávek bylo dost. A kvůli čemu? Že jim lidi posílali hlasy? Že byla tanečně nepolíbená a na rozdíl od většiny ostatních úplně mimo obor? Za mě klobouk dolů, že do toho šla a že udělala velký pokrok.
@aiwwa píše: Více
Taky si myslím. Zvláště, když často mají nejhnusnější kecy lidé, kteří zvládají jen ty a pak sezení na gauči. A za každé situace to svádět na jiné lidi či nepříznivé okolnosti.
Nepřišlo mi, že by fňukala nebo se litovala. Je velký dříč, jinak by toho v životě nedokázala ani pětinu, a podle mě i vyrovnaná osobnost. Na tanec je tedy prkenná, ale ten pokrok byl neuvěřitelný.