Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venett píše: Více
No však, tak lidi taky můžou říct že se jim její řeč nelibila. ![]()
https://www.novinky.cz/…cka-40500224
Tady mi přijde v pohodě.
A i v té úvodní řeči také poděkovala všem, kteří jí fandili.
@a12 píše: Více
Tak, ona za nic nemohla, ne? Řekla to celkem trefně. Co má kdo mít proti ní a negativně-urážlivě je komentovat?
Co neunesla? Vždyť byla v pohodě právě proto, že čekala, že vypadne hned na začátku. A řekla to těm kritikům dobře. Jakoby ona mohla za to, že postupuje..
@Sandra277 píše: Více
Ok, no ![]()
Za mě si takový vyjádření mohla nechat na svy socky, tady odejít s pokorou, úsměvem, s pocitem štěstí, že vlastně došla daleko..
Na to, že rikala, že tu řeč má připravenou snad od prvního dílu, to byla řeč spíš o posledních tak 3 kolech ![]()
Take mi prislo, ze se to tam proste nehodilo. Trochu nobelsy by to potrebovalo. Takove detske vyjadreni nakonec, tak mi to pripadalo. Dale hodne skakala do reci, Vodicku prerusila asi 4×. Take takove nedospele. Ale je velmi mlada, rekla co chtela, slo ji to od srdce, asi to tak potrebovala vyjadrit sama pro sebe.
A je od ni pokoj
.
Mně z toho plyne, že to prostě není herečka, říkala, že je nervózní, že toho z toho, co měla připravené stejně dost zapomněla. Neurazila nikoho slušného, poděkovala fanouškům. Pohoda.
Fandila jsem jsem Martině Ptáčkové. Byla zjevný outsider, přišlo mi skvělé, že se přenesla přes všechny ty urážky ohledně postavy i taneční nedokonalosti.
Ale zklamalo mě vyjádření pana Zdechovského, s tím se asi chlubit neměl…
https://www.expres.cz/…-zpravy_stes
@Ifnes že ji podporovali a posílali hlasy? Na tom mi nic špatného nepřijde. To je dobře, to dělal každý, kdo chtěl.
@Sandra277 píše: Více
Původně v tom článku bylo i toto:…„zburcoval celé své okolí a s několika přáteli se rozhodl nakoupit telefony a SIM karty, aby pak mohli posílat o to více hlasů! Na jednom z večerů dokonce „na tajňačku“ byl.“
Ty nakoupené telefony a simky se mi nelíbí. Expres ten článek přepsal, toho jsem si při zadávání odkazu nevšimla.
@Ifnes píše: Více
Vždyť je to jen dobrá recese, nevím o tom, že by diváci měli omezený počet hlasů z jednoho telefonu. Nebo mají omezený počet sms?
![]()
@Blondiena píše: Více
Není výhoda spíš v tom, že některé sim karty mají počáteční kredit ve vyšší hodnotě než je jejich pořizovací cena? Takže ty esemesky potom vyjdou mnohem levněji
.
@ancovicka rybicka píše: Více
Nákup telefonů a sim, se mi zdá přehnaný a pokud je Zdechovský ochotný tohle podstupovat kvůli StarDance a Ptáčkové, tak je to horší, než jsem si myslela.
![]()