Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Havlova píše: Více
Právě, ona se neskutečně zlepšila.
A co mě včera ještě překvapilo, že Vondráčková měla operace nohou, palcu. To je taky dobrá, protože jestli je to ta operace co myslím, tak to bývá dlouho bolestivé i jen chůze.
@aiwwa píše: Více
Někde psala, že jí měla před hodně lety, proto nabídky do Star dance odmítala, až letos ji přijala.
@marin píše: Více
Jo tak, já z toho pochopila, že to je relativně nedávnou.
Všude chodí pěšky, v ty soboty jde 2,5 h. na SD, takže nohy už OK, ale zmínit ty zákroky po kritice p. Drexler bylo v pořádku.
No takhle, cetla jsem třeba na netu jak někdo psal, jakože když fandím hesovi ytak nic nedělám a mám zvednout zadek z gaučem? To, co rekla, je přeci nesmysl.. Ten, kdo zrovna ji nefandi přeci nemusí sedět na gauci a nic nedělat. A jak jsem psala, nešlo o to, že by ji lidi nefandili, ale o to, že na odcházeli mnohem lepší Tanečníci a lidem to bylo líto, že ona tam zůstávala.. Hnusný komentáře dostávaj občas všichni, tak to bohužel je, když jde do takový soutěže a může za to hlavně vodička, ikdyz ty komentáře sly tak trochu za ní. No a ona svůj odchod trochu neuneslo, vadí ji hejty, tak zhejtovala diváky v přímým přenosu.
Jo, o tom se kdysi psalo, ze kvůli tomu roky nemohla nosit ani podpatky.
@a12 píše: Více
Jedna ze 4 dohod zní „Nebrat si nic osobně,“ mě její řeč neurazila, rozhodně nebyla o tom, komu kdo posílá hlas, ale o nemístné, nepěkné a urážející kritice, kterou by těžko napsal někdo, kdo ví, co úsilí stojí začít dělat něco mimo svůj rámec dovedností a nevzdat to.
Mně přišlo že to bylo trefné, cílené na hatery. Ale samozřejmě to je jen můj názor. ![]()
Ano, to uz bude x let, co operaci podstoupila.
Ten koment o gauci byl zcela normalni. Proste ti co kritizuji, by si to meli zkusit a mluvili by jinak.
Zajimave co vsechno uz muze lidem vadit.
@a12 nemyslím, že neunesla svůj odchod. Snad jediná ukazovala, že pravidelným a poctivým tréninkem, lze změnit cokoliv (téměř). Jsem na ni pyšná ![]()
Podle mě jen zdůraznila, že trapní a neurvalí kritici dřepí u TV ![]()
@Venett píše: Více
Ja myslim, že šlo spíš o to, že většina lidí pri odchodu rekla jak si to užili, podekovali atd. A ona skritizovala diváky a postěžovala si.
Ne, když nic neděláš (a i když něco děláš), nic z toho tě neoprávňuje být k někomu vulgární, vyžívat se v urážení kohokoliv. Kritizovat se dá i slušně. Je dost rozdíl napsat „Ty krávo tlustá, suneš se jak mašina, vypadni! " a "Z mého pohledu jste z tanečníků nejslabší a nechápu, proč postupujete dál.“
Nepřišlo mi, že by neunesla konec v soutěži, podle mne s ním počítala.