Stáří bez dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mandarinka104
26.12.24 18:39
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: Ano tak pis do diskuze co chces a nepis me anonymni kyticko.
Navic nemusim nic hlasat, tohle ma snad kazdy vedet ne, jak funguji diskuze. Pokud vim tak neco tu řeší zakladatelka, tak pis ji. Chapej, me jt celkem jedno, jen si tu kratim dlouhou chvíli, asi to tak nehrotím jak nekteri co reaguji tam na toho a toho a toho a toho :lol:
  • Citovat
  • Upravit
ta_holka_co_pise
26.12.24 18:40

Nemám děcko a na 99% ani mít nebudu a jo, asi budu na starý kolena v duchoďáku litovat…jestli se toho dožiju teda :mrgreen: a třeba taky nebudu. Bůhví jak svět bude v té době vypadat, možná budeme fuč všichni.
A bezdětných přibývá, i z vlastní vůle. A pochybuju, že se všichni ve stáří budou hroutit. :think: Život lze vyplnit i jinak.

• Citovat
  • Upravit
ta_holka_co_pise
26.12.24 18:41

@Mandarinka104 napsala ta, co sama reaguje na každýho. To předváděný opovržení je loool. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
26.12.24 18:45
@Sandra277 píše: Více

Vidis jaka jsem znama a populární. :palec:
Zato ja tebe vubec neznam, jejda, jsi asi uplne neznama diskutujici osoba… Nepotřebuju s tebou ale vést osobni konverzaci, jsem zvykla na jiny styl a uroven, tak napis pls nekomu jinemu, kdo si s tebou bude chtít povidat. Urcite nekoho takového najdes, pa a krásný vecer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
26.12.24 18:49
@ta_holka_co_pise píše: Více

Tyjo :mrgreen: :lol: :D :) :mrgreen:
Tak to vubec neni pravda. Jaks na to prisla? :) Ja nereaguju na nikoho. Najdi si můj prvni prispevek v diskuzi, já vzdycky pisu samostatny prispevek pouze zakldateli :lol: to ostatni reaguji na me, taky to nechapu, ani nijak extra nepotřebuju 🤷‍♀️ jen odpovídám na reakce, aspon si zkrátím dlouhou chvili…

• Citovat
  • Upravit
16436
26.12.24 18:57

Mame pribuznou bez deti a muze. Kdyz zjistila, ze deti nebudou, rozvedla se a vrhla se na podnikani. Vydelala balik. A ted si ho uziva a samozrejme ma 2 kocky a psy, chova se k nim, jako k lidem (ale to je ve stari casto). Nicneme se na ni porad nabaluji citovi vyderaci. Je na ni znat, ze strada a porad nas zve a obdarovava. A ona sama je porad ve strehu, nema nikho blizkeho a trpi tim, ze s nikym nema takto hluboky dlouhodoby vztah.

Pokud bych nemohla odpotovat, zkusila bych pestounstvi. Opustenych deti jsou spousty. Na prvni strane je rada, najit si detneho muze. Mam takovou kamaradku. Maminka deti je tezky alkoholik, takze ona je 10 let mama na 100%. Kluci ji milujou. Spadla jim z nebe a oni ji taky. Tohle je dobra cesta. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.24 19:21

@Laurenita V 35 jsi ještě mladá, neházej flintu do žita. Já bych vzala útokem seznamky a zkusila si najít muže s dítětem. Jsou i tací, co mají dítě ve své péči. Nebo jsou rozvedení a ve tvém věku mají malé dítě, k němuž si můžeš vytvořit vztah.
Nevím, z jakého důvodu nemůžeš mít dítě, ale i v tomhle jde věda hodně daleko. Mohla bys být těhotná s dárcovským vajíčkem? Nebo se s partnerem domluvit na náhradním mateřství. 35 není žádný velký věk, abys musela být v životě sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.24 19:30

Zakladatelko, máme v rodině oba případy. Moje máma mě ma, z povinnosti se o ní starám, ale jinak s nikým nekomunikuje, s nikým se nesnese, nemá přátele. Ok, úplně bez pomoci nezůstane ale je osamělá. Protože se v životě ke svému okolí chovala špatně. Pak má manžel nevlastní tetu která je bezdetna. Stejne stará, pres 70. A sama rozhodne není a my se o ní postaráme. Klidně ja osobně přestože mi není příbuzná. Protože je to hodná ženská která udržovala s lidmi dobre vztahy, ke každému se hezky chovala, mám ji ráda a nenechala bych ji někde bez pomoci ani kdybys se třeba snad jednou rozvedla. Takže doporucuju se chovat k lidem tak jak si přeješ aby se chovali k tobě a myslet na finanční polštář, protože pomoct zařídit co už nezvladnes, péči, léčbu a tak není takový problém když je z čeho to platit.

• Citovat
  • Upravit
20841
26.12.24 19:30

S těmi osobními útoky to prosím klidněte, nechceme tu žádné zbytečné bany.

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
27.12.24 12:14
@Mandarinka104 píše: Více

Já teda dítě mám, ale rozhodně si nemyslím, že je potřeba k životu. A zcela jistě vím, že kdybych dítě mít nemohla, rozhodně ho nebudu adoptovat ani si hledat chlapa s děckem. Takže jsou ženy, které fakt dítě k životu nepotřebují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ta_holka_co_pise
27.12.24 12:25

@Mandarinka104 jojo ty nic, ty muzikant. Jenom tady nahlasuješ adminům co :mrgreen: :lol: hlavně, že tu radíš lidem, ať to tak nepožívají..ty diskuze 🤣 🤣 🤣 být tebou, tak lezu emimiňáckýma kanálama.🤭

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.12.24 12:28
@Anonymní píše: Více

Nebo mají dítě s postižením a to taky není žádná výhra bohužel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex