Stáří bez dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vyzvědačka
26.12.24 14:30
@hopsahejsa píše: Více

No, mě až bude 50, tak nejmladší dceři bude 7.pokud tedy nebudu mít ještě další :D u

A někde se rodiny navštěvují a děti často uvítají hlídání.

A na mlafou generaci je pidstatně hezčí pohled, než na stárnoucího chlapa.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.24 15:09

@vulpes - třeba tak, že i když si nenajde toho pravého chlapa, tak to neznamená, že by nemohla mít dítě, pokud pro to má alespoň trochu podmínky

• Citovat
  • Upravit
10
26.12.24 15:12

@Mandarinka104 Super rada… a co kdyz bych dite mela a umre mi? Takovych lidi taky je… Takze zaruka neni nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.12.24 15:13
@hopsahejsa píše: Více

@hopsahejsa Jsi skvělá, moc dekuju. Konecne neco, co me trosku nakoplo a mas pravdu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
26.12.24 15:24
@Laurenita píše: Více

Tak 100% záruka není v životě na nic. Nicméně pravděpodobnost, že Ti umře dítě je jiná, než že Ti umře třeba babička. Stejně tak může už zítra umřít kdokoliv z nás v této diskuzi. Život není fér a zase clovek nemůže jen sedět na zadku a pro jistotu nic nedělat, protože co kdyby náhodou něco….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.12.24 15:29

@hopsahejsa Jezis a kdo rekl, ze s nima chci bydlet? Tvl, Tvoje rady jsou opravdu prvotridni. Bavim se snad o tom, mit deti, vidat je, starat se o ne. Ne ze se k nim chci nastehovat, o to by nestali ani oni, ani ja. Ale Ty jsi evidentne spolkla celou chytrost sveta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.12.24 15:31

No, tak vidim, ze malokdo z vas pochopil, co jsem realne mela na mysli, tak ukoncuji tuto debatu, protoze to fakt nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
26.12.24 15:34
@Vyzvědačka píše: Více

Ona ale ví, že je nikdy mít nebude, tak proč by řešila nějakou maminkovskou roli? Já se jí nedivím. Znám bezdětné, mají dobrého partnera, tak bych řešila partnerství a kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
26.12.24 15:37
@Gita17 píše: Více

To zní jednoduše, ale není to tak. Ti lidé většinou propásnou vhodný okamžik. Protože do poslední chvíle chtějí být ve svém, pak se stav zhorší a oni už nemají dost rozumových schopností, aby tohle vyřídili. My takhle prodávali byt tety, aby bylo na ten DD, ale většinu toho zařizoval její bratr, ona by to rozhodně nezvládla, spíš by ji někdo okradl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
@Sandra277 píše: Více

Já reaguji spíš na jiné příspěvky tady.
A já prostě neřeším, co bude až budu stará a nemohoucí, to je pečovatelák jasná volba. Mě zajímá abych prožila život naplno, dokud to jde

• Citovat
  • Upravit
645
@Laurenita píše: Více

Sorry, ale jeden tvůj příspěvek popírá další. Nerikam, ze s někým mas bydlet, mluvím o tom, ze dnes je běžné, ze se děti stěhují poměrně daleko (ja i partner jsme z maloměsta a zakotvili jsme v druhém největším městě, logicky tak naše rodiče nevídáme často).Ale může to být i sociální vrstvou, co já vím. Moji spolužáci z VŠ byli z různých koutu Moravy a Slovenska a na prstech jedne ruky bych spočítala ty, co se vrátili do rodného města, tudíž v blízkosti rodičů. Naopak je to samá Ostrava, Brno, Praha, ale i Florida, Lucern, Sicílie,Bratislava.Doba je prostě jiná, lidi během života mění práci i města, ne každý si ve dvaceti postaví domek na pozemku rodičů a žije vedle nich do smrti. O tom to celé je - jsou proste okolnosti a rodiny, kdy i rodiče, co deti meli, nakonec ve stari z toho extra užitek nemaji, protoze ty deti oroste bydli daleko na nejakou každodenní návštěvu.

Příspěvek upraven 26.12.24 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
@Vyzvědačka píše: Více

a ty víš, co jí je? Píše o nějaké nemoci a není pravidlo, že muž zemře dřív. Určitě by byla výhoda být v partnerství, než na vše úplně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
26.12.24 15:41
@brisco píše: Více

Jako zas pridávat byt, aby bylo na DD mi přijde děsný. Bych radši daka byt dětem a ška si to hodit. Nevím, jestli mi těch pár let nsvíc, kdy bzdu mimo za to stojí. Teda nevím, no… Jen taková úvaha.

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
26.12.24 15:43
@Sandra277 píše: Více

Tak to zas vidim jak si zdravej chlap celej žhavej uváže na jrk nemocnou ženskou

• Citovat
  • Upravit
Meduza543
26.12.24 15:43

Mám znamou, která přišla o dělohu ve 33 letech a neměla děti, našla si muže s 2 dětmi, které neměly maminku, dnes má ty děti osvojené a jsou spokojena rodinka…nikdy nevíš co te potká…jinak bych možná chodila dobrovolnicit nebo pracovat do nějakého dětského centra, dětí, o které se rodiče nemohou postarat, je mraky…

Příspěvek upraven 26.12.24 v 21:26

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí