Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Hamouzka píše:
@Janli včera jsem to testovala na kamarádce, když u nás byla. Sama řekla, že na ní by to trošku mohlo vonět, ale musela by na sebe otočit celý obsah balení. Hlavně to na sebe stříkla, prvních pár vteřin bylo něco málo cítit, pak už vůbec nic. Jako štve mě to. Vybíraly mi to děcka (neplatily, vybíraly) a nechci je zklamat.
toto ale děti nemohou ovlivnit. Naopak je poučíš tím, že jim ukážeš, že když jsi s něčím nespokojená, můžeš to řešit a ne předstírat, že se nic nestalo a mít doma vadný parfém. Nechápu, že vůbec váháš. Vždyť jsi spotřebitel a máš svá práva.
![]()
@Hamouzka U kvalitních parfémů by do prvního otevření nemělo dojít k ,,vyvonění."
Po otevření se to může stát, ale spíš dojde ke změně vůně.
Reklamuj ho. Notino, jak si o nem myslim v ramci parfemu sve, ti prachy vrati.
@Hamouzka píše:
@Gorlami nevím, co znamená levný. Stál dle všeho 3527 (Chanel Coco Mademoiselleparfémovaná voda pro ženy 100 ml ). Zní to divně, ale není cítit vůbec. V Notinu mi kdysi řekli, že lze v pohodě reklamovat. To jsem tam jenom přemýšlela o koupi. Nakonec jsem šla do klasické parfumérky.
ten parfém mám a neumím si představit, že by někdo necítil vůbec žádnou vůni, je dost výrazný. Já úplně nepochopila jednu věc. Ty jsi ho dostala a ten parfém má na sobě expiraci ve 2010? Nemohli se ti stát, že někdo před x lety dostal parfém, na ten zapomněl a teď ti ho dal? Nebo ty máš i účtenku, že chceš reklamovat?
Podle mně je 8 let na parfém dost dlouhá doba. Pokud by to byl originál a byl dobře skladován, tak by asi problém nebyl. Pokud ale vůbec nevoní myslím, že už od samého začátku to zas až tak originál nebyl.
Na Notinu jsem se s tím také setkala, pár parfémů, co jsem tam koupila nebo dostala určitě nebyly originály, protože voněly úplně jinak než v parfumeriích a dokonce i ty, které jsem měla od nich voněly pokaždé jinak.
@Lalelale nemohlo, vybírala mi ho děcka. Cítit není. Kamarádka ho zkoušela a prvních pár vteřin něco slabě cítit bylo, pak už ne.
@ivunak četla jsem recenze, proto z toho úplně nejlepší pocit nemám.
@Poison Eve máš s nimi zkušenosti na parfémy? Mně překvapil rozdíl cen i třeba proti Sephoře, kde jsem četla, že výměny neuznávají, když parfém otevřeš.
@Hamouzka reklamuj to. Možná je prošlý. Já na notino nakoupila jednou. Parfém úplně v pořádku, ale řasenka mi přišla vyschlá, i když nebyla otevřená. Několik lidí tu řeklo, že by ti neměli dělat problémy a reklamaci vzít.
Jenom mě překvapují ty rozpory ohledně Notina. Někdo chválí, jiný o nich nechce ani slyšet. A to jsem tam chtěla taky jeden parfém zakoupit. Vyčkám, než mi ho někdo daruje, jinak to nevidím ![]()
@Janli píše:
Na notinu kupuju pořád a naprosto bez problému. Pokud mi manžel koupí parfém jinde, tak je rozdíl jen v tom, že stojí dvakrát tolik. Je možné, že ti parfém nesedí, prostě nemáš tu správnou chemii kůže kompatibilní s tímto parfémem. Zkus ho půjčit někomu jinému a pokud stejně nebude vonět, reklamuj ho.
@Azeretereza tohle nemůžeš srovnávat, to jsou skutečné orientální parfémy. Mám takový už dvacet let a voní pořád stejně. U nás se prodávají parfémované vody nebo kolínské a ty vydrží max rok d otevření.
Tak já jsem parfémy také kupovala na Notinu a nemůžu si stěžovat, parfémy měly kvalitu jakou mají parfémy z parfumerií. Vůně dlouho vydržely.
Zdravím,
podívejte se do diskuzí na našem partnerském webu Arome.cz.
Na Arome platí stejná registrace jako na eMiminu - stačí se jen přihlásit pod stejným nickem a heslem ![]()
Najdete tam uživatelské recenze kosmetiky i parfémů a také pěknou nálož článků s novinkami z kosmetického světa, návody na perfektní líčení, redakční testování a ještě mnohem víc.
Těšit se můžete i na různé soutěže nejen o dekorativní kosmetiku.
Na viděnou na eMiminu i na Arome.cz ![]()
adminka Lucka