Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, tušíte někdo, jak dlouho vydrží parfém? Minulý týden jsem dostala jeden, kde jsem na netu našla, že výroba byla v roce 2010. Když si ho na sebe stříknu, nic necítím. Je použitelný? Díky Rena
@Hamouzka doba použitelnosti je většinou počítána od otevření. Mne se občas stane, ze ho někde zapomenu a pak uz nevoní, ale je jen cítit jak po lihu či co
Když nic necítíš je asi k ničemu ne? Jak ho chceš reklamovat když si ho dostala a je 8 let starý? ![]()
@Tichošlápek tenhle není cítit vůbec. Ani po lihu. Jak jsem pochopila, tak byl z notina a docela mě děsí, co o nich čtu.
@Kriss Tina byl z Notina. Zakoupen minulý týden a z netu mi vyjelo, že byl vyroben před osmi lety. Jestli v tom není zakopaný pes… Hraje to roli?
@Hamouzka A co jsi o nich četla? Já si plánuji koupit parfém z Notina, ale přemýšlím, jestli věřit eshopu nebo si to raději koupit v obchodě typu Douglas, tak jak to dělávám.
Parfémy rozhodně nemají tak dlouhou expiraci. Normálně podléhají zkáze jako každá kosmetika. Já bych klidně reklamovala. A to že nevoní znamená, že nevoní, je tím jemně řečeno že zapáchá? Zkažený parfém poznám po čuchu.
@Hamouzka píše:
@Kriss Tina byl z Notina. Zakoupen minulý týden a z netu mi vyjelo, že byl vyroben před osmi lety. Jestli v tom není zakopaný pes… Hraje to roli?
Vyhoď ho a neřeš to
reklamovat ho nemůžeš. Parfémy se kupují v parfumeriích. Tam jsou čerstvé. Když se neprodají, jdou do e-shopu. Čím starší, tím levnější e-shop. Ten, kdo ti ho dal, chtěl ušetřit a takhle to dopadlo. To se nedá nic dělat.
Příspěvek upraven 25.07.18 v 12:41
Nevim co se o Notinu pise, ale za me stopro spokojenost. Parfemu podle me nic bejt nemuze, pokud je kvalitni. Ja tu mam posledni pamatecni zbytecek parfemu z Monaka, co mi kdysi dovezla mama myho tehdejsiho pritele, muze to bejt tak 8-9 let a porad je to sila.
@zelená7 já jsem teda o Notinu četla jen to, že můj oblíbený parfém má o pár stovek levnější než třeba Fann. A to mi stačí. Originál poznám.
@Čičorečka píše:
Vyhoď ho a neřeš toreklamovat ho nemůžeš. Parfémy se kupují v parfumeriích. Tam jsou čerstvé. Když se neprodají, jdou do e-shopu. Čím starší, tím levnější e-shop. Ten, kdo ti ho dal, chtěl ušetřit a takhle to dopadlo. To se nedá nic dělat.Příspěvek upraven 25.07.18 v 12:41
Bože, to je zase blábol, jasně, všechno vyhodit.
Tady má asi někdo penšz, jak želez. ![]()
Tak kdyz byl z e-shopu, tak muzes do 14 dni vratit, ne? Nebo teda ten, kdo kupoval.
@kontramatka píše:
@zelená7 já jsem teda o Notinu četla jen to, že můj oblíbený parfém má o pár stovek levnější než třeba Fann. A to mi stačí. Originál poznám.