Stáří plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
10.4.17 21:32

@Brucka_cz Ahoj. tak skoro všichni to počítají podle poslední MS ale i já to mám jinak podle MS bych měla dneska být 20+0 ale podle UZ jsem dnes 19+0…Taky jsem šla k Dr brzo protože jsem myslela že už jsem tak v 7tt a nakonec jsem byla 4+ nečo takže neviděla ani váček..za týden už byl váček a další týden jsem čekala na srdíčko bylo to hrozné čekání..Mohla si mít daleko později ovu někdo mvá až těsně před MS někdo dokonce během MS není to časté ale stává se to každý to máme jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.4.17 21:34

@Kajka9 moc dekuji za mila slova. Zitra budou vysledky hCG z patka a z dneska. Tak uz budeme moudrejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.4.17 21:37

@Brucka_cz nemáš zač..píšu jen svoji zkušenost :)…hlavně klid nemusí to ještě nic znamenat zítra uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
10.4.17 21:38

@Brucka_cz A někdo dokonce v nějaké diskuzi psal že měl srdíčko až kolem 8-9tt někdo zase naopak 6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
10.4.17 21:54

@Brucka_cz Hlavně klid :hug: Já jsem třeba v posledních 3 těhotenstvích byla na UZ poprvé 8+něco, aby už bilo srdíčko a dle UZ bylo těhotenství mladší třeba o 2 týdny. Když jsem pak šla na UZ v rámci prvotrim. screeningu, už stáří těhotenství krásně odpovídalo a bylo stejně staré jak dle MS, tak dle UZ. Neplaš se, stačí, aby MUDr. klikl o kousek vedl a hned to hapruje.
Držím pěsti, věřím, že to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky