Stát se mladou matkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
AmyLee
4.4.13 13:10
@K.Black píše:
zas tě bude bolet hlava :roll:

ta už mě bolí, páč je to furt dokolečka jak u blbečků :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3832

Mě je 23 a čekám prcka a pořád si přijdu jako dost mladá maminka. A taky ještě studuji VŠ. Ono podle mě to není o věku jako takovém, ale o povaze člověka. Holky kolem mě jsou ještě takový střeštidla, že si je jako maminky nedovedu představit ani omylem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Géčko píše:
to netvrdím, jen jsme nepochopila proč chce vedet jake to je když šla na potrat to je celé…

tak snad za půl roku může otěhotnět třeba znova, tu lhůtu teda nevím jistě, někde jsem to četla :think:

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
4.4.13 13:12
@AmyLee píše:
ta už mě bolí, páč je to furt dokolečka jak u blbečků :nevim:

na dvorečku ;)

dej si http://empatia.cz/…/Ibalgin.jpg

• Citovat
  • Upravit
4624
4.4.13 13:12
@Vermion píše:
Nesouhlasím - nemusí jí být přes třicet na to aby byla zabezpečená. Dá se to stihnout i dříve :palec:

Máš namysli, vzít si bohatého manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.4.13 13:13

@K.Black asi jinej gang, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110

@Vermion záleží kam směřuje. jestli chce být advokátka, tak jo :). takže jde o cíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
@AmyLee píše:
@Géčko asi proto, že se chtěla ujistit, že ve svém věku udělala dobře.. :nevim: Do hlavy jí nevidím, ale mě tohle kefrání o snažilkách fakt vadí.. Tak když to snažilkám vadí tak ať to nečtou.. :mavam:

mě to nevadí, ale pokud se tak rozhodla tak musím vedet sama proč..a nikdo jí to nepoví…samozdřejmne chápu že se na to asi necítila…já proti tomu nic nemám, jen mi přišlo zbytečné to řišit až „po“ Ale chápu jí sama jsme byla tehotná v 18 a maturitu ted dodelavam…a vím jak to je všechno okolo, nemyslela jsem to zle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
4.4.13 13:14

@K.Black :palec: děkuji

• Citovat
  • Upravit
24379
4.4.13 13:15

V 18,no spis 19 prvni a super. Zvladlo se to, dokonce jsem i pracovala,studovala.Pro me je zaklad byt financne pripravena a mit skolu, nebo se na ni diky tehotenstvi nevykaslat a hned ji dodelat, ne vek.uz mam druhe, studiji i tak porad dal, obcas si odskocim oducit, abych nezakrnela a dostala se mizi lidi.Za me studium s ditetem neni zadna hruza, da se to zvladnout, nekdy se toho nahromadi jako ted, ale pak je zas klid a ani nevim, ze studuji.Co me desi, tak nejsou mlade maminky, ale maminky co si mysli, ze bez SS, bez praxe a s ditetem po nich kazdy zamestnavatel skoci a nebo mamaminky co so vybiraji spatne, nezodpovedne otce pro sve deti, ty co sezraly moudrost sveta a chovaji se jak pubertacky atd.Vek mi nevadi, mysleni nekterych ano :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.4.13 13:15

@pipiinka ;)

@AmyLee kdyby něco, mám i klepky ;)

• Citovat
  • Upravit
AmyLee
4.4.13 13:16

@Géčko já otěhotněla v 17… Teď se synem (je mi skoro 24) dodělávám Bc. Vše jde, když jsou na to podmínky, otec dítěte se stará popř. máš hlídání.. Chápu ji, že se chtěla jen ujistit, že to co udělala bylo správné - ač na to můžeme mít každá jiný názor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
4.4.13 13:18

No a co mi neni mile, kdyz vidim mlady rodice, tatinek s rozkrokem u kolen, na brade prvni chmiri, maminka v mini az ji lezou pulky ven a oblicej zmalovany jak na diskoteku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.13 13:18

@LadyLada Naprosto souhlasím. Sama mám 5timěsíční dceru, kterou mám ve 23 letech. Na dnešní dobu jsem taky mladá matka.. Je sice pravda, že i po finanční stránce jsme s přítelem naprosto zabezpečení a máme pro dítě vše potřebné. Jinak jsem taky zastánce toho, že plánovat se absolutně nevyplácí. Většinou to nevyjde a člověk toho potom akorát lituje. Myslím, že mladé maminky mají oproti těm starším spoustu výhod. Nebudu jmenovat (každý určitě na nějakou přijde), ale samozřejmě záleží na každé ženě, kdy si dítě pořídí. Každopádně já osobně bych neměnila..:-). Je pravda, že člověk ani ve 35 letech nemusí být dostatečně zabezpečený, takže celkově se mi tvůj názor líbí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí