Státní školka v Rudné u Prahy

10
27.6.17 13:36

Státní školka v Rudné u Prahy

Milé maminky, mám na Vás dotaz. Chtěla jsem syna v zimě 2018, kdy mu budou tři roky nebo nejpozději v září 2018 přihlásit do Lesní školky v Hostivicích. Bohužel to vypadá, že tam nemáme šanci se dostat kvůli obsazenosti. Uvažuji tedy, že bych ho dala k nám do státni školky v Rudné, kde žijeme. Ale vůbec netuším, co si o této školce mám myslet. Není tady prakticky žádná příroda, děti chodí na procházky jen kolem dokola po městě. Navíc je to tu jedna velká zbohatlická čtvrť a tudíž mám trošku obavy z rozmazlených dětí místních pracháčů. Proto bych chtěla požádat Vás, maminky, jejichž dětí chodí do místní školky, o Vaše názory, zkušenosti apod. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
27.6.17 14:04

@Hanucd
Muj syn tam rok chodil a zbohatlíci nejsme :) - byli jsme nespokojeni z jinych duvodu, ale Tonik ma zdravotni obtíže, ktere jsme teprve začali resit (protože bez porovnani s ostatnimi dětmi tolik nebyly zretelne) Na zaklade „citlivé“ prace třídní učitelky to směřovalo k sikane..nastesti jsme se odstěhovali.
Jinak školka je hezká, hodne akci, divadla, bohatý program, výlety. Procházky opravdu za moc nestojí.. Jen ten přístup :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.6.17 14:10

No potěš. To mě moc neuklidnilo. Nejhorší je, že stejně budeme muset poslední rok před školou, do státní školky vyrazit. Tak si říkám, že možná lepší teď než za další 2-3 roky. Ale faktem je, že dělat výlet na Čapí hnízdo vě mně nevyvolává zrovna dobrý dojem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
27.6.17 14:20

My naštěstí bydlíme v Chráštanech a tam jsou školky 2, obě super. Od kamarádek jsem na školku taky moc chvály neslyšela, hlavně paní ředitelka prý není ta pravá na svém místě. To se pak asi odráží na všem.
Zkuste štěstí v Chráštanech, sice není moc šance se tam dostat, ale třeba zrovna ten aktuální rok bude méně dětí z Chráštan :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.6.17 14:34

@leryl @Hanucd Nechtěla jsem to tak na plnou hubu :D Syn měl z pani ředitelky strach, a to měl za sebou rok v soukromé, kazdy den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin