Státní zaměstnanec - odměny

Anonymní
13.12.22 10:42

Státní zaměstnanec - odměny

Dobrý den.

Jsou ve státní správě odměny - něco jako 13. plat? Pokud ano, kolik to cca je? A to samé mě zajímá i u osobního ohodnocení.

Děkuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.12.22 10:45

Samozřejmě záleží kde a komu. Na to není šablona. Já pracuju v samosprávě, nejsem tedy pod služebním zákonem a ano, máme pravidelně odměny a ano mám osobní ohodnocení. Bez něj by ten plat byl dost mizerný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 11:06
@Anonymní píše:
Samozřejmě záleží kde a komu. Na to není šablona. Já pracuju v samosprávě, nejsem tedy pod služebním zákonem a ano, máme pravidelně odměny a ano mám osobní ohodnocení. Bez něj by ten plat byl dost mizerný.

Jsem ve státní správě půl roku. Osobní ohodnocení mám, sice žádná sláva, ale lepší než nic :lol: Je nějaký strop? Odměny máte jak často? Snad bude něco málo má Vánoce :P

• Citovat
  • Upravit
714
13.12.22 11:23

Dělala jsem v přenesené působnosti, jak na městě tak kraji.
Na městě osobko 1500kč, odměny 8000kč na vánoce. V létě asi 6000kč
Na kraji osobko 5000kč, odměny v létě i na vánoce vzdy 20000kč. Ale záleží jsk dlouho tam děláš, co děláš, co ukíš apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.22 11:52
@Anonymní píše:

pod tohle se podepíšu. Dělám v samosprávě cca 15 let. Nejsem taky ve služebním poměru. Mám pěkné osobní ohodnocení. Kdyby nebylo toho, plat by byl k pláči

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 11:54

@nikive 20 tis, to je krásné :potlesk:
Jsem na městě, úředník.

• Citovat
  • Upravit
77375
13.12.22 11:56
@nikive píše:
Dělala jsem v přenesené působnosti, jak na městě tak kraji.
Na městě osobko 1500kč, odměny 8000kč na vánoce. V létě asi 6000kč
Na kraji osobko 5000kč, odměny v létě i na vánoce vzdy 20000kč. Ale záleží jsk dlouho tam děláš, co děláš, co ukíš apod.

důležité je jediné, jak tě má rád nejblíže nadřízený šéf a jak to dokáže vykomunikovat se svým vlastním šéfem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.22 11:58

Jsem pod sluzebnim zakonem. Odmeny byvaly lepsi. Ted odmeny 2× do roka cca vzdy 20000kc. Nestezuji si.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 12:01
@Anonymní píše:
pod tohle se podepíšu. Dělám v samosprávě cca 15 let. Nejsem taky ve služebním poměru. Mám pěkné osobní ohodnocení. Kdyby nebylo toho, plat by byl k pláči

Osobko nemám moc, ale jsem krátce. Snad se to někam pohne :lol: Nemůžu se ptát kolegyň, jaké mají peníze, proto sonduji tady. Mamka třeba měla SS v jiném městě 7000, což je pěkné. Já mám tak třetinu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 12:04
@Anonymní píše:
Jsem pod sluzebnim zakonem. Odmeny byvaly lepsi. Ted odmeny 2× do roka cca vzdy 20000kc. Nestezuji si.

Nedivím se :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: To bych taky brala :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
77375
@Anonymní píše:
Osobko nemám moc, ale jsem krátce. Snad se to někam pohne :lol: Nemůžu se ptát kolegyň, jaké mají peníze, proto sonduji tady. Mamka třeba měla SS v jiném městě 7000, což je pěkné. Já mám tak třetinu. :lol:

7000 je nic moc, ale na každém odboru, na každém oddělení je to jiné, když jsi nová, tak nemůžeš čekat velké odměny, záleží také zda máš vš nebo sš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Služební poměr, osobko poměrně vysoké (5000 Kč), ale jsem na stejné pozici už téměř 20 let. Odměny několikrát do roka (40 - 60 tisíc navíc za rok to udělá určitě).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 12:05

U nás je osobko 4000 a odměny nula nula prd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 12:15

@stinga osobko 7 tisíc je málo? Mám VŠ. Vím, ze nemůžu po půl roce čekat zázraky, jen sonduji …. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.22 12:16

@stinga osobko 7 tisíc je málo? Mám VŠ. Vím, ze nemůžu po půl roce čekat zázraky, jen sonduji …. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat