Státní zaměstnanec - odměny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Samozřejmě záleží kde a komu. Na to není šablona. Já pracuju v samosprávě, nejsem tedy pod služebním zákonem a ano, máme pravidelně odměny a ano mám osobní ohodnocení. Bez něj by ten plat byl dost mizerný.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Samozřejmě záleží kde a komu. Na to není šablona. Já pracuju v samosprávě, nejsem tedy pod služebním zákonem a ano, máme pravidelně odměny a ano mám osobní ohodnocení. Bez něj by ten plat byl dost mizerný.
Jsem ve státní správě půl roku. Osobní ohodnocení mám, sice žádná sláva, ale lepší než nic
Je nějaký strop? Odměny máte jak často? Snad bude něco málo má Vánoce ![]()
- Citovat
- Upravit
Dělala jsem v přenesené působnosti, jak na městě tak kraji.
Na městě osobko 1500kč, odměny 8000kč na vánoce. V létě asi 6000kč
Na kraji osobko 5000kč, odměny v létě i na vánoce vzdy 20000kč. Ale záleží jsk dlouho tam děláš, co děláš, co ukíš apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
pod tohle se podepíšu. Dělám v samosprávě cca 15 let. Nejsem taky ve služebním poměru. Mám pěkné osobní ohodnocení. Kdyby nebylo toho, plat by byl k pláči
- Citovat
- Upravit
@nikive píše:
Dělala jsem v přenesené působnosti, jak na městě tak kraji.
Na městě osobko 1500kč, odměny 8000kč na vánoce. V létě asi 6000kč
Na kraji osobko 5000kč, odměny v létě i na vánoce vzdy 20000kč. Ale záleží jsk dlouho tam děláš, co děláš, co ukíš apod.
důležité je jediné, jak tě má rád nejblíže nadřízený šéf a jak to dokáže vykomunikovat se svým vlastním šéfem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem pod sluzebnim zakonem. Odmeny byvaly lepsi. Ted odmeny 2× do roka cca vzdy 20000kc. Nestezuji si.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
pod tohle se podepíšu. Dělám v samosprávě cca 15 let. Nejsem taky ve služebním poměru. Mám pěkné osobní ohodnocení. Kdyby nebylo toho, plat by byl k pláči
Osobko nemám moc, ale jsem krátce. Snad se to někam pohne
Nemůžu se ptát kolegyň, jaké mají peníze, proto sonduji tady. Mamka třeba měla SS v jiném městě 7000, což je pěkné. Já mám tak třetinu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem pod sluzebnim zakonem. Odmeny byvaly lepsi. Ted odmeny 2× do roka cca vzdy 20000kc. Nestezuji si.
Nedivím se
To bych taky brala
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Osobko nemám moc, ale jsem krátce. Snad se to někam pohneNemůžu se ptát kolegyň, jaké mají peníze, proto sonduji tady. Mamka třeba měla SS v jiném městě 7000, což je pěkné. Já mám tak třetinu.
7000 je nic moc, ale na každém odboru, na každém oddělení je to jiné, když jsi nová, tak nemůžeš čekat velké odměny, záleží také zda máš vš nebo sš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Služební poměr, osobko poměrně vysoké (5000 Kč), ale jsem na stejné pozici už téměř 20 let. Odměny několikrát do roka (40 - 60 tisíc navíc za rok to udělá určitě).
- Citovat
- Upravit
@stinga osobko 7 tisíc je málo? Mám VŠ. Vím, ze nemůžu po půl roce čekat zázraky, jen sonduji …. ![]()
- Citovat
- Upravit
@stinga osobko 7 tisíc je málo? Mám VŠ. Vím, ze nemůžu po půl roce čekat zázraky, jen sonduji …. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den.
Jsou ve státní správě odměny - něco jako 13. plat? Pokud ano, kolik to cca je? A to samé mě zajímá i u osobního ohodnocení.
Děkuji