Státnice z angličtiny 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@tininas píše:
Ahoj.Ztráta času to určitě není. Pokud jdeš na zkoušku FCE a složíš ji na úrovni GRADE A, tak prakticky jsi na úrovni C1 (což odpovídá zkoušce CAE a tato skutečnost je zapsána i v samotném certifikátu).
A mezinárodní zkoušku CAE bych nepodceňovala. Zkoušku vyžadují (samozřejmě kromě jiného) i zahraniční prestižní vysoké školy.
No, a nebylo by lepší, aby si zakladatelka dala ten rok příprav, a pak šla na CAE. V jazykovce s FCE je to fakt o ničem. A kdyby náhodou neudělala CAE, tak do určité úrovně dávají FCE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@tininas díky moc, zkusím to
A k čemu ti samotný FCE bude? Když je potom potřeba ten CAE?? Hlavně, i kdybys udělala ten FCE fakt dobře, tak ti dají jen C1. Kdežto z klasického CAE už můžeš dostat i C2
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja píše:
No, a nebylo by lepší, aby si zakladatelka dala ten rok příprav, a pak šla na CAE. V jazykovce s FCE je to fakt o ničem. A kdyby náhodou neudělala CAE, tak do určité úrovně dávají FCE.
Tak takto to opravdu nefunguje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já to zkusím, stojí to 3000 a alespoň budu mít přípravu na to C1to bych si teď za měsíc z fleku Netroufla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
Tak takto to opravdu nefunguje.
Tak to nvm, za mě to tak bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
Hele já to zkusím, stojí to 3000 a alespoň budu mít přípravu na to C1to bych si teď za měsíc z fleku Netroufla
A nebylo by lepší ty 3k věnovat na přípravný kurz k vyšší úrovni?? Budeš to potřebovat tak jako tak. A jinak je mezi těmi úrovněmi dost podstatný rozdíl. Takže to zase taková příprava není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@tininas díky moc, zkusím to
Hodně štěstí, věřím, že to dáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@P4ja budu to brát jako trénink alespoň
Nvm no, mně by bylo líto zbytečně vyhozených peněz. Obvzlášť, když ani není moc šance, že bys dala to vyšší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas jsi milá, děkuju moc
, mám problém se sebedůvěrou, ale manžel mě popostrcil, prostě me přihlásil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja já to neberu jako vyhozené peníze, beru to jako práci na sobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
No to určitě ne.![]()
![]()
TAk se podívej sem.
Uchazeči mohou rovněž získat hodnocení, i když u dané zkoušky neuspějí. Například uchazeč, který nezíská hodnocení C u zkoušky Cambridge English: Advanced, může stále získat certifikát dokládající dosažení úrovně B2, pokud tomu odpovídají výsledky dané zkoušky.
https://www.britishcouncil.cz/…dge/vysledky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@P4ja já to neberu jako vyhozené peníze, beru to jako práci na sobě
Aha, tak to máme asi jiný pohled na práci na sobě. Já byla v podobné situaci jako ty a rozhodla se na FCE nejít a za rok potom složila CAE v pohodě. Probírala jsem to i s lektorkai, které jsem měla. Říkaly, že je to fakt zbytečné, když pak chceš jít na další úroveň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja tak vzhledem k tomu, že trojku jsem schopná utratit za boty, tak mi to nepřijde jako špatná investice
minimálně si to prosvistim, díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit