Státnice z angličtiny 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.4.19 18:12

@P4ja tak vzhledem k tomu, že trojku jsem schopná utratit za boty, tak mi to nepřijde jako špatná investice :mrgreen: minimálně si to prosvistim, díky za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
12.4.19 18:17
@milovnicejablek píše:
@tininas jsi milá, děkuju moc :kytka:, mám problém se sebedůvěrou, ale manžel mě popostrcil, prostě me přihlásil :mrgreen:

Máš skvělého manžela, který Tě podporuje. Tady se fakt nemá co pokazit. :palec:

Doufám, že se za několik týdnů pochlubíš s certifikátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 19:12

@tininas máš pravdu, je úžasnej :kytka: určitě napíšu jak to dopadlo, přeju krásný víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.4.19 19:14
@milovnicejablek píše:
@tininas jsi milá, děkuju moc :kytka:, mám problém se sebedůvěrou, ale manžel mě popostrcil, prostě me přihlásil :mrgreen:

Tak hodně štěstí, aspoň si vyzkoušíš, jak to u mezinárodních zkoušek chodí. A vyhozené peníze to rozhodně nejsou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 19:22

@divine woman děkuju moc, také si myslím, že to je zkušenost navíc minimálně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.4.19 19:23

@guudy
Ledva C1 v 15? Tady mi něco nehraje :mrgreen:
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.

Na státních školách je nutné hlavně pedagogické vzdělání. Ale to je jen teorie, v praxi je to i jinak.
Manžel je teda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.19 19:32
@milovnicejablek píše:
@guudy ano, co se týče toho učit úplně začátečníky tak no problem. Navíc hák říkám téměř C1 a pokzd vín pak už je jen C2 :think:

Naozaj to odo mna neber zle, ale pre mna by to problem bol, keby som mala platit za kurz v jazykovke a ucitel by mal takuto nekvalifikaciu. Ale beriem to tak, ze je to najma chyba jazykovky, hovori to o jej nekvalite… tebe drzim palce na skusku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.19 19:38
@Knoflice píše:
@guudy
Ledva C1 v 15? Tady mi něco nehraje :mrgreen:
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.Na státních školách je nutné hlavně pedagogické vzdělání. Ale to je jen teorie, v praxi je to i jinak.
Manžel je teda :palec:

Tiez ma to milo prekvapilo, v skole ma ucebnicu uroven B2+. Kedze syn ide studovat do zahranicia buduci skolsky rok, musel v agenture robit jazykovy test. Preto viem, na akej urovni je :)
Robil tento placement test (keby to nahodou niekoho zaujimalo) - https://www.oxfordenglishtesting.com/DefaultMR.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.4.19 19:55

@guudy
Nejde mi otevřít, tak nevím, cože tam vlastně je. :nevim:
Jestli soudíš úroveň jazykovky jen podle “expertnosti “ vyucujicich, tak to je fakt málo.
U pedagoga hraje hlavní roli to, jak umí předat, jak umí ukázat cestu :nevim: ale to by bylo na delší diskuzi a do té se nechci pouštět ;)
Jo a gratuluji, jak máš šikovně dite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 20:13

@Knoflice přesně, dělala jsem tam na MD u brigády a hrozně stali o to abych tam zůstala že si mě lidé chválí, že to umím podat :nevim: nevím dělám to ráda hlavně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.19 20:17
@Knoflice píše:
@guudy
Nejde mi otevřít, tak nevím, cože tam vlastně je. :nevim:
Jestli soudíš úroveň jazykovky jen podle “expertnosti “ vyucujicich, tak to je fakt málo.
U pedagoga hraje hlavní roli to, jak umí předat, jak umí ukázat cestu :nevim: ale to by bylo na delší diskuzi a do té se nechci pouštět ;)
Jo a gratuluji, jak máš šikovně dite :palec:

Link bol na oxfordske testovanie anglictiny, ktore pouzivaju jazykovky/ine skoly, ked potrebuju urcit uroven jazyka studenta. Podla toho co hovoril syn, v teste sa dynamicky meni obtiaznost uloh, podla toho, ako ich student riesi.
Len pre ujasnenie, nikde som nenapisala, ze jazykovku sudim LEN podla kvalifikacie vyucujucich. Ale povazujem ju za jeden z dolezitych faktorov. Suhlasim s tym, ze vyucujuci musi vediet vedomosti predat studentom, avsak najprv tie vedomosti musi mat on sam a to v pripade B2 pre mna nie je dostatocna uroven :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.4.19 20:17

@Knoflice
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.

:mrgreen: :mrgreen: to jako fakt? C2 je přece úroveň rodilého mluvčího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.4.19 20:20
@milovnicejablek píše:
@Knoflice přesně, dělala jsem tam na MD u brigády a hrozně stali o to abych tam zůstala že si mě lidé chválí, že to umím podat :nevim: nevím dělám to ráda hlavně :kytka:

Super, ze ta to bavi a aj klienti su spokojni…byt na tvojom mieste, urcite sa zameriam nielen na ziskanie certifikatu, ale aj na zvysenie svojej urovne jazyka…drzim palce 👍🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 20:28

@guudy tak C2jako rodilý mluvčí budu bez delšího pobytu v zahraničí asi těžko a C1 mu většinou v testu vychází, takže chce to získat spíš stabilitu a ty dva certifikáty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
12.4.19 20:39
@divine woman píše:
@Knoflice
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.:mrgreen: :mrgreen: to jako fakt? C2 je přece úroveň rodilého mluvčího

Tak si vem, že takový kopáč kanálů tápe, kdy napsat s | z, kam patří i a kam y a nemá nejmenší tušení, co znamená slovo “zánovní”. :nevim: a je to rodilý mluvčí češtiny? Jasně! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze