Státnice z angličtiny 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@P4ja tak vzhledem k tomu, že trojku jsem schopná utratit za boty, tak mi to nepřijde jako špatná investice
minimálně si to prosvistim, díky za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@tininas jsi milá, děkuju moc, mám problém se sebedůvěrou, ale manžel mě popostrcil, prostě me přihlásil
Máš skvělého manžela, který Tě podporuje. Tady se fakt nemá co pokazit. ![]()
Doufám, že se za několik týdnů pochlubíš s certifikátem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas máš pravdu, je úžasnej
určitě napíšu jak to dopadlo, přeju krásný víkend ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@tininas jsi milá, děkuju moc, mám problém se sebedůvěrou, ale manžel mě popostrcil, prostě me přihlásil
Tak hodně štěstí, aspoň si vyzkoušíš, jak to u mezinárodních zkoušek chodí. A vyhozené peníze to rozhodně nejsou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman děkuju moc, také si myslím, že to je zkušenost navíc minimálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@guudy
Ledva C1 v 15? Tady mi něco nehraje ![]()
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.
Na státních školách je nutné hlavně pedagogické vzdělání. Ale to je jen teorie, v praxi je to i jinak.
Manžel je teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@guudy ano, co se týče toho učit úplně začátečníky tak no problem. Navíc hák říkám téměř C1 a pokzd vín pak už je jen C2
Naozaj to odo mna neber zle, ale pre mna by to problem bol, keby som mala platit za kurz v jazykovke a ucitel by mal takuto nekvalifikaciu. Ale beriem to tak, ze je to najma chyba jazykovky, hovori to o jej nekvalite… tebe drzim palce na skusku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knoflice píše:
@guudy
Ledva C1 v 15? Tady mi něco nehraje
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.Na státních školách je nutné hlavně pedagogické vzdělání. Ale to je jen teorie, v praxi je to i jinak.
Manžel je teda
Tiez ma to milo prekvapilo, v skole ma ucebnicu uroven B2+. Kedze syn ide studovat do zahranicia buduci skolsky rok, musel v agenture robit jazykovy test. Preto viem, na akej urovni je ![]()
Robil tento placement test (keby to nahodou niekoho zaujimalo) - https://www.oxfordenglishtesting.com/DefaultMR.aspx?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@guudy
Nejde mi otevřít, tak nevím, cože tam vlastně je. ![]()
Jestli soudíš úroveň jazykovky jen podle “expertnosti “ vyucujicich, tak to je fakt málo.
U pedagoga hraje hlavní roli to, jak umí předat, jak umí ukázat cestu
ale to by bylo na delší diskuzi a do té se nechci pouštět ![]()
Jo a gratuluji, jak máš šikovně dite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knoflice přesně, dělala jsem tam na MD u brigády a hrozně stali o to abych tam zůstala že si mě lidé chválí, že to umím podat
nevím dělám to ráda hlavně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knoflice píše:
@guudy
Nejde mi otevřít, tak nevím, cože tam vlastně je.
Jestli soudíš úroveň jazykovky jen podle “expertnosti “ vyucujicich, tak to je fakt málo.
U pedagoga hraje hlavní roli to, jak umí předat, jak umí ukázat cestuale to by bylo na delší diskuzi a do té se nechci pouštět
Jo a gratuluji, jak máš šikovně dite
Link bol na oxfordske testovanie anglictiny, ktore pouzivaju jazykovky/ine skoly, ked potrebuju urcit uroven jazyka studenta. Podla toho co hovoril syn, v teste sa dynamicky meni obtiaznost uloh, podla toho, ako ich student riesi.
Len pre ujasnenie, nikde som nenapisala, ze jazykovku sudim LEN podla kvalifikacie vyucujucich. Ale povazujem ju za jeden z dolezitych faktorov. Suhlasim s tym, ze vyucujuci musi vediet vedomosti predat studentom, avsak najprv tie vedomosti musi mat on sam a to v pripade B2 pre mna nie je dostatocna uroven ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knoflice
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.
to jako fakt? C2 je přece úroveň rodilého mluvčího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@milovnicejablek píše:
@Knoflice přesně, dělala jsem tam na MD u brigády a hrozně stali o to abych tam zůstala že si mě lidé chválí, že to umím podatnevím dělám to ráda hlavně
Super, ze ta to bavi a aj klienti su spokojni…byt na tvojom mieste, urcite sa zameriam nielen na ziskanie certifikatu, ale aj na zvysenie svojej urovne jazyka…drzim palce 👍🏼
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@guudy tak C2jako rodilý mluvčí budu bez delšího pobytu v zahraničí asi těžko a C1 mu většinou v testu vychází, takže chce to získat spíš stabilitu a ty dva certifikáty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@Knoflice
C2 nemá mnohý rodilý mluvčí.![]()
to jako fakt? C2 je přece úroveň rodilého mluvčího
Tak si vem, že takový kopáč kanálů tápe, kdy napsat s | z, kam patří i a kam y a nemá nejmenší tušení, co znamená slovo “zánovní”.
a je to rodilý mluvčí češtiny? Jasně! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit