Status na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
13.7.12 19:07

Jsi normální, přijde mi spíš nenormální tohle psát když nemám dítě 8o
Nic méně tohle mi přijde jako slabý odvar toho co jsem u kamarádky na FB četla já, rozešla se s přítelem a proto že bere peníze jen na ml. dceru nechala syna příteli a do toho aby joo just byla,,ta,, chudinka všude psala a říkala že má rakovinu.Taky pěkná… no myslím si svý :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.7.12 19:07
@KPKristy píše:
Taky bych přebalila svoje dítě klidně uprostřed restaurace plné obědvajících lidí, pokud bych neměla jinou možnost.
Na druhou stranu chápu, že bezdětným to přijde divný, ovšem titulovat matku jako „naprostý hovado“ vypovídá o veleinteligenci dotyčných :roll:To je věčný boj mezi matkami a nematkami (otci a neotci). Pro bezdětné jsme a vždycky budeme jen zvířátka hodná nějaké prima klece v separé. A mně je to upřímně jedno :nevim:

Tohle nemá s,,matkovstvím,, vůbec nic společného…tohle je o etiketě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:08

@KPKristy no to mě na tom naštvalo nejvíc, myslet si o tom může cokoliv, já ji na to slušně napsala svůj názor. A pak se dozvím o hovadech a vymletejch mozcích matek.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.7.12 19:09

Dítě sice nemám ale myslím že ona maminka mohla být zdvořilejší a jít třeba na záchod pokud by bylo místo nebo ven z restaurace, třeba na chodbu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:09

@peggy.sl mít posrané dvouměsíční miminko, které mi tam bude hulákat, tak ho taky přebalim, etiketa neetiketa. Něco jiného by bylo, kdyby mu byly dva roky. Ale tady ani pořádně nemohlo být do toho kočárku vidět. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

Myslím, že přebalovat dítě v takové situaci je dost nevhodné. Osobně bych s kočárkem poodjela někam na chodbu a přebalila tam, ne obědvajícím lidem pod nosem. Takže s kamarádkou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Nic proti, ale právě kvůli takto „ohleduplným“ matkám, mají ženský na rodičáku, tak blbou pověst. Mě ačkoliv mám dítě, by tohle hodně vadilo a myslela bych si o dané matce, že je pěkně nevychovaná.

• Citovat
  • Upravit
46669
13.7.12 19:11
@peggy.sl píše:
Tohle nemá s,,matkovstvím,, vůbec nic společného…tohle je o etiketě..

Dobře, tak by i ta dáma, co si napsala takový pěkný status, měla vážit slova. Třeba ta mamina opravdu nemohla jít jinam, co já vím. Taky si myslím, že s kočárem byla těžko uprostřed restaurace, stejně tak těžko by ho rvala v restauraci na WC. A maličké miminko těžko přebalí vstoje :nevim:

A podle toho vyjadřování bych opravdu soudila na boj mezi dětnými a bezdětnými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882

@lucenka tak to mi právě nepřijde tak hrozný. Kdyby to bylo větší dítko. Ale takhle bych se tak max pousmála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385

Mně teda chování tvojí kámošky připadá úplně dementní. Kdyby se na tím jen podivila řekla to někde mezi známýma jen mezi řečí, že jí to připadá divný, tak prosím, je to její názor, ale takovou pohoršující reakci na fb si mohla odpustit. Třeba se bude za pár let chovat podobně jako ta matka, ale už to bude její dítě, tak jí to bude připadat normální. No bože, tak jedna maminka přebalila v restauraci pokaděný miminko, svět se kvůli tomu snad nezboří. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.7.12 19:12
@lyrica píše:
@peggy.sl mít posrané dvouměsíční miminko, které mi tam bude hulákat, tak ho taky přebalim, etiketa neetiketa. Něco jiného by bylo, kdyby mu byly dva roky. Ale tady ani pořádně nemohlo být do toho kočárku vidět. :nevim:

ale je cítit ne?? co by té mamince udělalo, kdyby brala ohledy na ostatní lidi a šla přebalit na chodbu, na WC??? asi nic, ne? ale souhlasím, že nadávky si mohla odpustit

Příspěvek upraven 13.07.12 v 19:12

• Citovat
  • Upravit
20557
@lyrica píše:
@peggy.sl mít posrané dvouměsíční miminko, které mi tam bude hulákat, tak ho taky přebalim, etiketa neetiketa. Něco jiného by bylo, kdyby mu byly dva roky. Ale tady ani pořádně nemohlo být do toho kočárku vidět. :nevim:

Mně cizí děti nezajímají a už vůbec ne jejich hovínka, takže předpokládám, že nikoho nezajímají moje děti a jejich hovínka..a už vůbec ne v restauraci u dobrého jídla..už tak je občas o nervy, když tam cizí dětičky vyvádějí a čmuchat tam ještě k tomu jejich výtvory…neee děkuji… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
@1simona1 píše:
Dítě sice nemám ale myslím že ona maminka mohla být zdvořilejší a jít třeba na záchod pokud by bylo místo nebo ven z restaurace, třeba na chodbu :kytka: :kytka:

Asi tak, nechapu proc bych mela prebalovat dite v restauraci. To mi pripada trochu ulet, at si kazdej dela co chce, ale prosim neprebalujte deti az se nekam pujdu najist. RESPEKT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:13

@KPKristy jsem ráda, že to tak necítím sama. Já třeba beru, že by to někomu mohlo vadit, kdyby ho přebalovala na stole, kde by všechno bylo vidět. Ale takhle mi to přijde úplně v normě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová