Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lyrica a doma taky přebaluješ kde tě zrovna napadne - třeba pod nosem návštěvě, která zrovna jí? Nebo dítě odneseš do míst, které máš vyhrazené pro přebalování?
Manipulovat s hovnama v místě, kde někdo jí je absolutní
![]()
Jo a znam urcity pravidla v restauraci, ze treba spinavy nadobi nesmi prijit do cesty s expedici. A hovna na place je uplne v pohode? No to snad ne. Jako nechci tady nic virit, ale zkratka prebalovat deti v restauraci nepodporuju.
Příspěvek upraven 13.07.12 v 19:23
@ish no já nevim, ale každá restaurace přebalovák nemá. U nás v Pardubicích nevím ani o jedné ![]()
A neútoč, já se nechci hádat ![]()
@Huffmanka teda to slyším poprvé a jsem roky v oboru. Dělala jsem dokonce manažerku ve franchise restauraci a tam se taky nic takového neřešilo ![]()
@lyrica píše:
@ish no já nevim, ale každá restaurace přebalovák nemá. U nás v Pardubicích nevím ani o jedné
A neútoč, já se nechci hádat
Každá restaurace má WC. Pokud tam není přebalovák, jde jít někam do chodbičky nebo ven. Ale přebalovat mezi stoly, kde se jí je ![]()
@ish jak jsem psala, dost pochybuju, že byla mezi stoly s kočárkem.
Dyť nepotřebuje přebalovák, když přebalila v korbičce v restauraci, může stejně přebalit v korbičce na chodbě, ne?? ![]()
a kojení je věc jiná, já kojila taky kde se dalo, i v té restauraci a nikdy to nikomu nevadilo. akorát starší ročníky divně koukali ![]()
@lyrica píše:
@ish jak jsem psala, dost pochybuju, že byla mezi stoly s kočárkem.
V prvním příspěvku píšeš: pokaděné dítě v kočárku uprostřed restaurace plné obědvajících lidí
![]()
@lyrica píše:
@Huffmanka teda to slyším poprvé a jsem roky v oboru. Dělala jsem dokonce manažerku ve franchise restauraci a tam se taky nic takového neřešilo
To je jasny ze se to neresi nikde, kolikrat to ani prakticky nejde zrealizovat. Zkratka to znam jeste ze skoly. Treba to ale unie zmenila
Je pravda ze o hovinkach jsme se tam ale neucili.