Stává se to i u Vás?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.18 23:59

vbnvbn

Bnnvbn

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:40

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
6.8.18 00:05

Ahoj,u nás je to s pytli do koše podobné,stačilo párkrát nechat manžela umýt ten zasr… koš odpadkovej od všeho možného a musím říct,že se polepšil o 99% :lol: Jinak to mě by to teda v životě nenapadlo na něj ten koš vysypat a to jsem pěknej rapl.Asi by taky takhle vyjel a to on je zase celkem klidas… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.18 00:07

Ne, není to normální! Není normální na manžela vysypat odpadky. Můj manžel má taky svoje mouchy. Ani po patnácti letech neví, kde máme koš na špinavé prádlo (máme tři). Nikdy po sobě nevytře koupelnu a nikdy nevrátí jídlo do lednice. Zuřím obden, ale nikdy bych se nesnížila k něčemu takovému. Hlavně pokud jsi doma a domácnost je tvoje jediná práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.18 00:10

Sdfsdfsdf

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:40

• Citovat
  • Upravit
1414
6.8.18 00:12

Jsi hustá, teda já bych na manžela taky koš nikdy nevysypala to by mi musel být snad nevěrný a zrovna bych ho musela držet v ruce :mrgreen:
Zašla bych z ním, že jsi to přehnala a omluvila se. Chlapi tyhle věci prostě dělají, že jim něco řekneš stokrát a po sto prvé to udělá znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 00:15

Sdfsdf

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:41

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
6.8.18 00:18

Mně reakce manžela nepřijde normální. Je vyhrocená a agresivní. Adekvátní by mi přišlo, aby za sebou praskl dvermi a šel to vydýchat ven, ale ne aby tebou cloumal a řval. Pokud si do koše odmítá dat sáček, přestože jsi ho 100× prosila, koš bych mu jednoduše nevynesla.

• Citovat
  • Upravit
16100
6.8.18 00:22

A on si ten koš normálně vynáší sám? Jestli ne a děláš to ty, nějak nechápu, že ten úkon nedokončíš - vynesu koš, dám do něj sáček a položím ho zpět na místo. Jestli jsi v domácnosti (ne na rodičovské, ale opravdu máš denně několik hodin prostor bez dětí starat se o domácnost), asi bych po něm taky neštěkala, že to má dělat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 00:23

Sdfsdfsdf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.18 00:27

Xvcyxcbde

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:49

• Citovat
  • Upravit
6569
6.8.18 00:30

Já vysypat odpadky na svého chlapa, asi jím dlouho brčkem. Navíc, proč do koše cpát další zbytečný plast? Oba jste horší než děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 00:34

Sdfsdfsdf

• Citovat
  • Upravit
2427
6.8.18 00:42

No, tak já bych měla tendenci to na něj vysypat už ve chvíli, kdyby poslal děcko, aby mi řeklo, že mám vysypat JEHO VLASTNÍ odpaďák. To mi fakt normální nepřijde. Být v domácnosti neznamená být služka a otrokyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.8.18 01:06

Mne teda prijdou obe reakce hodne prehnane, vyhovuje ti dlouhodobe tahle situace? Nebo to bylo nejake vyvrcholeni frustrace? My se obcas taky „pohadame“ kvuli nejake blbosti, za kterou je vetsinou neco jineho (jak pises, asi neslo moc o ten sacek, ale o to, ze ti prislo, ze se nadrazuje, jeho cas je dulezitejsi nez tvuj), ale teda vetsinou maximalne praskneme dvermi a jdeme to rozdychat (muz), nebo se vybrecet (ja). A takova mira fyzickeho nasili, jakou ukazal, urcite v poradku neni. Konkretni radu nemam, ale tipovala bych to na nejaky hlubsi problem ve vztahu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.8.18 01:08

A jinak souhlasim s tim, ze cpat sacky do kose, kam davate prevazne papir a plechovky, je zbytecne zatezovani zivotniho prostredi ;) Ale to jen na okraj, podle me, tam slo o neco uplne jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí