Stává se to i u Vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
6.8.18 18:36
@jednoslunicko píše:
@WaniJeště desetkrát to sem napiš :mrgreen:

A víš, že můžu, když budu chtít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.8.18 18:37

@Wani Můžeš - ale ty to neuděláš :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.08.18 v 18:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
6.8.18 18:37
@jednoslunicko píše:
Ono je to tady na diskusi docela častý jev, že někdo něco napíše možná v nadsázce, a tady se to zveličí až do nebe a omílá donekonečna. Přitom je to jeden jediný příspěvek tohoto druhu. Já si taky myslím, že vysypat na někoho koš je násilí a je to ponížení a že by dotyčný/á měl počítat s tím, že ten druhý bude reagovat. Neumím si představit, že by někdo neudělal nic. Něco jiného je, kdyby ji partner napadl bezdůvodně. Ale tady to vypadá, že ona napadla jeho, aniž by to jakkoli čekal. Tohle udělat někdo mně, tak pravděpodobně dostane políček. Ne facku ve smyslu bomby - ale takové to plácnutí, aby věděl, že tohle opravdu NE a v jazyce, kterému evidentně rozumí.Příspěvek upraven 06.08.18 v 18:31

no, ale první ponížil on ji , tím, jak se k ní chová …zbytek je už jen reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.8.18 18:38
@Venetia píše:
no, ale první ponížil on ji , tím, jak se k ní chová …zbytek je už jen reakce

Podle mně si nemají moc co vyčítat a tahají si do vztahu chování, které tam nepatří. A jestli toto byla první známka agrese, utla bych ji hned v zárodku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
6.8.18 18:44
@jednoslunicko píše:
@Wani Můžeš - ale ty to neuděláš :mrgreen:Příspěvek upraven 06.08.18 v 18:41

Je hezké, jak úplně měníš své příspěvky po pár minutách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
6.8.18 18:48
@Wani píše:
Je hezké, jak úplně měníš své příspěvky po pár minutách. :lol:

Chtěla jsem ti ho zvlášť vyšperkovat :D Vpodstatě tam bylo to samé, co tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.8.18 18:57
@Wani píše:
S tím souhlasím, já si nemyslím, že ženy mají právo být agresivní či hysterické na partnera. Co se hysterie týče, tak si myslím, že muži i ženy na tom budou stejně, znám spoustu hysterických mužů. Ale opravdu nechápu příspěvek, kde je napsáno, že by za to ji partner přerazil čelist tak, že by ani pít normálně nemohla. :nevim:

Jj, to souhlasim. Oni se hloupe a predevsim zbytecne ponizuji navzajem.
Zakladatelce bych asi doporucila vratit se (treba na castecny uvazek) do prace. Ne, ze bych mela cokoliv proti usporadani muz vydelava a zena se stara o domov. Ale tady mi prijde, ze se citi nedocenena a tim padem frustrovana (proto ty prehnane expresivni reakce) a manzel si zase asi zaklada na stylu „nezivis, neprepinej“ (a reaguje silove). On si uvedomi, ze ten servis neni samozrejmost a ona ziska sebevedomi, ze by se o sebe dokazala postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.8.18 19:00
@Venetia píše:
no, ale první ponížil on ji , tím, jak se k ní chová …zbytek je už jen reakce

Cim? Ze nedal sacek do kose a nesel ho ihned vysypat?
Takze kdyz te muz pozada, abys mu napr. vyzehlila kosili, zapomenes, beres jako adekvatni reakci, ze ti kos s pradlem vysype na hlavu a ty mu nasledne prerazis celist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 19:16
@vonajebohyne píše:
Takze kdyz te muz pozada, abys mu napr. vyzehlila kosili, zapomenes, beres jako adekvatni reakci, ze ti kos s pradlem vysype na hlavu a ty mu nasledne prerazis celist?

Krásně napsáno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 20:14

Msasdfg

Příspěvek upraven 11.07.25 v 18:44

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.18 20:23

Agbvysdfsd

• Citovat
  • Upravit
7939
6.8.18 20:37
@Anonymní píše:
Jinak co se týče mojí práce. Zatím nic měnit nechci. Nelíbí se mi představa, že přijdu o čas se synem, abych domů přinesla něco málo, co ani nezaznamenáme (oproti tomu, že syn zaznamená, že nejsem doma docela výrazně). Manžel také pracuje hodně z domova, může si to vybírat, jak se mu chce a tak jsme spolu všichni 3 docela často. Vyhovuje nám to a já se o ně ráda starám.Jen se mi nelíbí, když se to bere jako samozřejmost a dovolí si naznačovat, že jelikož jeho hodina stojí xxxx kč, tak je jeho čas vzácnější a nemusí dělat zbytečnosti, které mám dělat já. Přitom sám nemá rád, když ty sáčky v koši nemáme, jen se mu tam prostě nechce dát. Kdyby to neříkal tak hnusně a opovržlivě, neřešila bych to. Naštěstí si to uvědomil. Normálně mi to takhle najevo ale nedává. Říká, že je rád, že se o ně starám a má doma komfort, je ke mě jindy slušný a pozorný. Proto mě to včera tak vzalo a napsala jsem tady o Váš názor. Potřebovala jsem slyšet/číst, jaký pocit z toho má někdo, kdo u toho nebyl a neprožíval to. Svěřovat se blízkým ale nechci, stydíme se za to, co se odehrálo.

Jenze ty jsi zena v domacnosti, tudiz (libit se ti to nemusi), ale tvou praci je postarat se o tu domacnost. Pokud to menit nechces, ok, ale proste je samozrejmost, ze tvuj manzel prinese penize na chod domacnosti a ty se o ni postaras.
A mmch, primitivne jednaji nejen nevzdelanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 22:20

Asweršrwšr

• Citovat
  • Upravit
13923
6.8.18 22:25
@Venetia píše:
A potom ,jak si dovoluje k ní chovat by začalo balit dost žen

Klidně si to mohou dát jako soutěž - kdo uteče vyhraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106240
6.8.18 23:56
@vonajebohyne píše:

Tím,že po dítěti poslal koš …on ji o nic nepožádal,jen se k ní choval jak k podřízené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí