Stavebnice Merkur, Seko, Seva

5.12.21 23:02

Stavebnice Merkur, Seko, Seva

Ahoj, chci koupit synkovi, který bude mít brzo 5 let, stavebnici. Váhám mezi Merkur, Seko a Seva. Zajímalo by mě, zda vaše děti mají nějakou z těchto stavebnic, zda si s ní hrajou apod. Děkuji 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21811
5.12.21 23:04

Doporučila bych Sevu z tohohle výčtu. Zeptej se syna, s čim si nejvíc hraje ve školce, co se mu líbí a baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30882
5.12.21 23:06

Merkur je v 5r brzo, syn ted v 7r neco zkousel a stejne mu to moc neslo, ale je to - pravda - intelektual. Sevu mame, s tou si hodne hraly starsi deti tak 4-7r, ted uz ji berou mene. U nas nejvic frci PONY, ale je to drahota. Okolo 4-5r vedl Magformers, taky drahota. Ale SEVA mame asi 6 sad, taky jsou v tom nemale penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.12.21 23:06
@sasulka-sasulka píše:
Ahoj, chci koupit synkovi, který bude mít brzo 5 let, stavebnici. Váhám mezi Merkur, Seko a Seva. Zajímalo by mě, zda vaše děti mají nějakou z těchto stavebnic, zda si s ní hrajou apod. Děkuji 😀

Seva. Na Merkur je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
5.12.21 23:09

Taky doporučím sevu. Máme pár sad po mně a slurozencich a letos dostanou děti i novou. Merkur až později, už se na něj těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.12.21 16:23

Moje děti teda tohle nebaví, sevu máme ještě po mně a nekoupila bych jí.

lepší mi přijde třeba www.mojepony.cz, investice, ale vydrží generace, navíc to baví i dospělé, vždy něco postavíme a pak na tom mohou jezdit…

nebo tady je více tipů dle věku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.21 16:58

Děkuji všem za rady 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie