Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hmm tak zaměstnavateli do toho zda máš nebo nemáš děti nic neni, takže tohleto co píšeš je nepodstatná informace…mno co s tím, pokud chceš mít poblíž rodinu, tak bud´ to zůstane tak jak je nebo holt chlap bude muset zpátky…já bych ale pokuud bych se neměla kam vrátit hledala radši po RD práci v Praze než na Ostravsku…tak přeju at´se rozhodneš správně ![]()
A jak velké máš děti? Babička na hlídání v době nemoci a když ty začneš chodit do práce je prostě k nezaplacenííííí. Teda pokud už je babička na důchodu a nechodí pořád ještě do práce.
Dále bych zvažovala, jestli si na Ostravsku najdeš práci nebo ne a bude pro tebe lepší ta Praha…
Já se už několikrát stěhovala i s dětma /ale vždycky teda i s manželem/ a nějak nepochopím, jak někdo může celý život žít v jednom městě. Má to sice svoje výhody. Přesně jak píšeš, takové to, že už máš svého doktora na to a na to, kopec známých, kteří vybaví, možná i pomůžou sehnat práci, rodinu… Ale já jsem větroplach. Já bych jela o město dál… ![]()
Asi si prostě sepiš na papír plusy a mínusy…
@Black Cat souhlasím chce to sepsat plusy a minusy a podle toho se rozhodnout…
jinak já se přiznám, že celý život žiju v jednom městě a můj muž též a zatím jsem tu spokojená…jsem, jak se říká patriot nedám na rodné město dopustit ![]()
to ale neznamená, že mě někdy okolnosti nepřinutí se odstěhovat…je pár míst v ČR kam mě to v takovém případě láká tj. stejné podobné malé město blízko k horám a přírodě ![]()