Stěhování s přítelem a přístup rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7631
16.4.14 17:29
@Knihomyš píše:
Je možné, že bratr má k rodičům jiný přístup. Kdo ví. Od určitého věku dokonce i někteří rodiče zohledňují to, jak se k nim děti chovají, ne jen fakt, že to jsou jejich děti.

Tak tady vůbec nesouhlasím. Aspoň ne v našem případě. Znám spoustu případů, kdy se právě upřednostňuje nejslabší ze sourozenců (Ve smyslu umět se sám o sebe postarat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
16.4.14 17:32

@Kaczenka S čím přesně nesouhlasíš? S tím, že nevíme, jestli se třeba bratr nechová k rodičům jinak než zakladatelka? Nebo s tím, že i rodiče rozlišují to, jak se k nim děti chovají (a jak se do lesa volá atd.)?
V každém případě - je to svobodné rozhodnutí rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
16.4.14 17:38

8o 8o 8o :lol: :lol: :lol: jako to je fakt pr.del… to nemůžeš myslet vážně??? nebo jo?
Od rodičů se stěhuju v době, kdy na to mám, ne? Nebo Ty jsi ještě studentka, ale už to tááák strašně nemůžeš vydržet a musíš bydlet s přítelem…jo ještě brzy mimíska přes atniko, že přeji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 18:06

@Knihomyš, nesouhlasila jsem s tím, že situace vzniká kvůli chování dítěte k rodičům. Jsem na to téma trochu citlivá, ale většinou mám právě pocit, že rodiče upřednostňují převážně ty děti, které jsou nesamostatné nebo se k nim naopak chovají nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
16.4.14 18:07
@Vermion píše:
8o 8o 8o :lol: :lol: :lol: jako to je fakt pr.del… to nemůžeš myslet vážně??? nebo jo?
Od rodičů se stěhuju v době, kdy na to mám, ne? Nebo Ty jsi ještě studentka, ale už to tááák strašně nemůžeš vydržet a musíš bydlet s přítelem…jo ještě brzy mimíska přes atniko, že přeji 8)

Nic takového tu zakladatelka nepsala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný