Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Knihomyš píše:
Je možné, že bratr má k rodičům jiný přístup. Kdo ví. Od určitého věku dokonce i někteří rodiče zohledňují to, jak se k nim děti chovají, ne jen fakt, že to jsou jejich děti.
Tak tady vůbec nesouhlasím. Aspoň ne v našem případě. Znám spoustu případů, kdy se právě upřednostňuje nejslabší ze sourozenců (Ve smyslu umět se sám o sebe postarat).
@Kaczenka S čím přesně nesouhlasíš? S tím, že nevíme, jestli se třeba bratr nechová k rodičům jinak než zakladatelka? Nebo s tím, že i rodiče rozlišují to, jak se k nim děti chovají (a jak se do lesa volá atd.)?
V každém případě - je to svobodné rozhodnutí rodičů.
jako to je fakt pr.del… to nemůžeš myslet vážně??? nebo jo?
Od rodičů se stěhuju v době, kdy na to mám, ne? Nebo Ty jsi ještě studentka, ale už to tááák strašně nemůžeš vydržet a musíš bydlet s přítelem…jo ještě brzy mimíska přes atniko, že přeji ![]()
@Knihomyš, nesouhlasila jsem s tím, že situace vzniká kvůli chování dítěte k rodičům. Jsem na to téma trochu citlivá, ale většinou mám právě pocit, že rodiče upřednostňují převážně ty děti, které jsou nesamostatné nebo se k nim naopak chovají nejhůř.
@Vermion píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jako to je fakt pr.del… to nemůžeš myslet vážně??? nebo jo?
Od rodičů se stěhuju v době, kdy na to mám, ne? Nebo Ty jsi ještě studentka, ale už to tááák strašně nemůžeš vydržet a musíš bydlet s přítelem…jo ještě brzy mimíska přes atniko, že přeji
Nic takového tu zakladatelka nepsala ![]()