Stěhování, výpověď a Úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Kriss Tina jakože výpověď zamestnavatele, něco ve smyslu, že nemůžu kvůli stehování nastoupit..nevím, neřešila jsem to nikdy ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jakože výpověď zamestnavatele, něco ve smyslu, že nemůžu kvůli stehování nastoupit..nevím, neřešila jsem to nikdy
Takze ty das vypoved, ne ze ji dostanes. Nic jiného ti asi ani nezbyva, dohoda je tvoje výpověď, akorat u ty ti zamestnavatel odpusti výpovědní lhutu. Pri hlaseni na UP je uplne fuk jestli budeš mit vypoved nebo vypoved dohodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina jakože výpověď zamestnavatele, něco ve smyslu, že nemůžu kvůli stehování nastoupit..nevím, neřešila jsem to nikdy
To je ale tvůj problém a ne jeho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To je tvůj problém, ne zaměstnavatele. Tudíž budeš muset končit ty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji.
jak se to pak ale řeší, když ma po rodičovské někdo nastoupit a nenastoupí? Zůstává pořád zaměstananý?
Se omlouvám, je to pro mně úplně nové všechno.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji.
jak se to pak ale řeší, když ma po rodičovské někdo nastoupit a nenastoupí? Zůstává pořád zaměstananý?Se omlouvám, je to pro mně úplně nové všechno.
Kdyz nenastoupis a mas nastoupit, tak te vyrazí, ale pocitej ze budes mit zaznam za hrube porušení pracovni smlouvy a muze ti to zkomplikovat hledani dalsi prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji.
jak se to pak ale řeší, když ma po rodičovské někdo nastoupit a nenastoupí? Zůstává pořád zaměstananý?Se omlouvám, je to pro mně úplně nové všechno.
Okamžitě s ním ukončí pracovní poměr pro hrubé porušení pracovní kázně. Ale logické je dát včas výpověď, když víš, že nemůžeš nastoupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Kdyz nenastoupis a mas nastoupit, tak te vyrazí, ale pocitej ze budes mit zaznam za hrube porušení pracovni smlouvy a muze ti to zkomplikovat hledani dalsi prace.
A hlavně nedostane podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no to uz je jenom tresnicka navrch
o ženskou po materskej, s paragrafem a v dnesni dobe, se vsude určitě poperou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina Tak zrovna po RD nutně nemusí ten zápočťák ukazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na RD a počas ní jsme se stěhovali a nemůžu docházet do zaměstnání. Co je pro mně nejvýhodnějsí, co se týče podpory v nezaměstnanosti, kdybych nenašla do té doby, než to bude aktuální nové zaměstnání?
Dohoda? Nechat se „vyhodit“?
Se zaměstnavatelem mám i teď dobré vztahy, je možné, že by jsme se domluvili, pokud by mi to mělo pomoct.
V průběhu RD jsem žádný výdelek nemela.
Dekuji, hezký večer.
Prosím anonym, nebo smazat.