Stejné jméno pro dva syny - z jiného manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
25.11.17 20:42
@Tomášek8 píše:
Tak např. ochrana kožešinovych zvířat vs. amputace zdravých tkání z živých dětí. Kdo má větší práva? Operace dětí bez anestezie vs. operace zvířat. Bezdůvodne kosmetické operace dětí vs. zakázané kosmetické úpravy zvířat. Výsledek 3:0 pro zvířata :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Amputace zdravých tkání? Myslíš obřízku? :think: A jaké operace bez anestezií máš na mysli? Bezdůvodné kosmetické operace? To je co, přišití uší nebo spravení rozštěpu rtu? Trochu to rozveď, protože mi to přijde jak výkřik do tmy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.11.17 20:48
@Tomášek8 píše:
Tak např. ochrana kožešinovych zvířat vs. amputace zdravých tkání z živých dětí. Kdo má větší práva? Operace dětí bez anestezie vs. operace zvířat. Bezdůvodne kosmetické operace dětí vs. zakázané kosmetické úpravy zvířat. Výsledek 3:0 pro zvířata :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Tak tohle nechápu? Jaké operace? Kosmetické úpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.11.17 20:49
@Netopirek píše:
Tak tohle nechápu? Jaké operace? Kosmetické úpravy?

Já taky ne, navíc kožešinové farmy se teprve rušit budou a zvířata teprve nedávno změnila status z věci :roll: Takže 3:0 pro zvířata fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.11.17 20:49

@Netopirek
to se radši ani neptejte :zed:

nebo se zase přijde úchyl ukájet na obřízce a neobřízce…a vůbec… :roll:

někdy je lépe neptat se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.11.17 20:53
@Borrealis píše:
@Netopirek
to se radši ani neptejte :zed:

nebo se zase přijde úchyl ukájet na obřízce a neobřízce…a vůbec… :roll:

někdy je lépe neptat se :kytka:

mě napadla obřízka, naušnice. Jen netuším tu operaci bez anestezie :think:

Ale toho vo.la z diskuze o obřízce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
25.11.17 20:54
@Wani píše:
Já taky ne, navíc kožešinové farmy se teprve rušit budou a zvířata teprve nedávno změnila status z věci :roll: Takže 3:0 pro zvířata fakt nechápu.

Jediné co vím, tak psům se nesmí tupírovat uši a stříhat ocásky. Ale co se týče farem :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.11.17 20:55
@Netopirek píše:
mě napadla obřízka, naušnice. Jen netuším tu operaci bez anestezie :think:Ale toho vo.la z diskuze o obřízce :poblion:

To mě napadlo taky, potom ještě nastřelení naušnic :think: Že by někdo považoval natřelení naušnic za operaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.11.17 20:57
@Netopirek píše:
Jediné co vím, tak psům se nesmí tupírovat uši a stříhat ocásky. Ale co se týče farem :poblion:

Obecně ten zákon na ochranu zvířat je slabý, např. pes nemá definovaný ze zákona, jaký potřebuje životní prostor (ať žijou množírny :poblion: ). Nechápu, jak si někdo může myslet, že u nás mají děti horší práva jak zvířata či věci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.11.17 20:59
@Tomášek8 píše:
Ono to musí být divné pro oba, a pro toho staršího obzvlášť. :zed:

U nás tuhle variantu syn z 1. manželství sám aktivně navrhoval. Chlap to teda zamítnul, že by to vypadalo, že máme málo fantazie :) Píšu jen pro ilustraci, že to nemusí být nutně pro starší dítě nějak negativní záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
25.11.17 21:01
@Tomášek8 píše:
Tohle je jenom jedna z mnoha špatných věcí, která jde v ČR oprávněně dětem udělat. Výsledek je, že jsou na tom s právy hůře než zvířata nebo odpad. Nejen dle mě tahle „blbost“ se jmény může negativně ovlivnit obě ty děti a i následné vztahy v rodině… :zed:

Stát nemůže a ani by neměl mít ambici postihnout každou jednotivou situaci v životě dítěte, v tomto případě by šly veškeré důsledky na vrub rodičovské hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.17 21:05
@mag12 píše:
Stát nemůže a ani by neměl mít ambici postihnout každou jednotivou situaci v životě dítěte, v tomto případě by šly veškeré důsledky na vrub rodičovské hlouposti.

Stát má Národní strategii práv dětí a v ní jednoznačně nabízí KAŽDÉMU DÍTĚTI ochranu v každé situaci, která ho může potkat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.17 21:09
@Netopirek píše:
Jediné co vím, tak psům se nesmí tupírovat uši a stříhat ocásky. Ale co se týče farem :poblion:

jj, jde o stříhání ocásku bez anestezie a např. z kosmetických důvodů. A TEĎ UŽ ZASE ZPÁTKY K MNOHEM DŮLEŽITĚJŠÍMU TEMATU, A TO JSOU TY JMÉNA… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
25.11.17 21:12
@Tomášek8 píše:
jj, jde o stříhání ocásku bez anestezie a např. z kosmetických důvodů. A TEĎ UŽ ZASE ZPÁTKY K MNOHEM DŮLEŽITĚJŠÍMU TEMATU, A TO JSOU TY JMÉNA… :,(

Jaké operace u dětí se dělají bez anestézie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
25.11.17 21:17
@Wani píše:
Jaké operace u dětí se dělají bez anestézie?

Dle MZ ČR stříhání ocásku :kytka: Jestli to chceš poslat písemně i s razítkem ministerstva, tak není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.11.17 21:19

Proč máte potřebu agitovat zrovna v diskusi o jménech? Ten oslí můstek byl vážně až moc…oslí…sorry…už zase je to tady
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko