Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U maminky je mu nejlíp, její sliny tiší bolest a třeba se stane zázrak nebo umře v klidu a přirozeně, zákrok na veterine by pravděpodobně nepřežilo.
@Takco píše:
U maminky je mu nejlíp, její sliny tiší bolest a třeba se stane zázrak nebo umře v klidu a přirozeně, zákrok na veterine by pravděpodobně nepřežilo.
No jistě, on neumře v klidu, on umře ve strašných bolestech. Chce to hned řešit, podle toho co řekne doktor a ne hp jak píšete v klidu nechat trápit u feny, to je týrání.
Fakt nechápu jak může být někdo tak tupý a nevzit to štěně okamžitě na veterinu.
Zakladatelko, protoze jsem desne zvedava, dej vedet, jak stene dopadlo. Muj osobni tip je ta spina bifida, kterou ti tu uz nekdo zminoval.
Nechat uspat. Toto vypadá na vrozenou vadu. A i kdyby ne. Tak taková jizva bude při růstu problém. Bude ho deformovat. Chudinka, nenech ho trápit.
Mimo jiné, toto mu dle mě fena neudělala. Vypadá to příliš hladce.
@topazio píše:
Tento plátek vycházel v 90 letech. Bulvární noviny.
@stinga píše:v 90 letech, tak to opravdu nemůžu znát, ale myslím, že jsem o nic nepřišla
Teď bych ty noviny nečetla. Ale v pubertě nás bavily. ![]()
To nevypadá na čerstvé poranění zubem
je mi ho tak strašně líto!! dávno bych byla na veterině a neseděla na e-mimi!! jak musí trpět! Zakladatelko, jste normální??? ![]()
@stinga píše:v 90 letech, tak to opravdu nemůžu znát, ale myslím, že jsem o nic nepřišla
Dík, teď si připadám jako fosilní palivo. ![]()
@JanaDaR ale určitě jsi mladá duchem i tělem, jen už si něco pamatuješ
![]()
@topazio píše:
Teď bych ty noviny nečetla. Ale v pubertě nás bavily.
je fakt, že teď jsou takové věci zase na internetu
@stinga nějak kolem mě stoupá procento těch mladších ročníků. Přičemž ta druhá, neméně významná část, mi dává najevo, že jsem příliš mladá. Tak sama nevím. ![]()
Příspěvek upraven 10.07.21 v 13:59
@JanaDaR píše:
Dík, teď si připadám jako fosilní palivo.
Neboj, nejsi sama
Strejda tohle hodnotné čtivo nosil z práce, s bratránkem jsme tajně pročítali ![]()