Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, syn si asi pred mesicem privrel palec do dveri. Udelala se mu tam stenice, ale nehet od te doby vubec neroste a je takovy jakoby vpadly. Myslite ze je to na strzeni? Dotaz hlavne na @Pudloslava, uz jsi mi hodnekrat pomohla.
@JayLee
Ti neni muj, ale syna. On ma z boku takoviu malou boulicku, jakoby mu ten nehet tam rostl dovnitr. Ale nechci ho trapit u doktora zbytecnym strhavanim. Za jak dlouho by mel slezt sam?
Syn mel to samé na noze. Nedělala jsem s tim vůbec nic. Asi po třech měsících se nehet sám odloupl a pod nim už byl nový. ![]()
V životě bych nešla s dítětem (a ani sama teda) na stržení nehtu… K čemu to je dobrý? Pokud to nebolí, tak bych to prostě nechala být, on ten prst neupadne a nějak se to vyřeší samo… Fuj, úplně jsem se při té představě otřásla ![]()
@AnastazieB
Mne se tam prave vubec nechce, ale je mi divny, ze mu ten nehet vubec neroste. Ale jeste teda pockam. Diky
@JayLee
Dobre, moc dekuju. Ja se prave bojim, ze mu ten no ej tlaci na ten starej a bude mu to zarustat. Ale asi blbost. Tak ja pockam. Diky moc.
@bobr123 já myslím, že se mu s tím nic stát nemůže, když pár týdnů ten nehet neporoste. Ale strhávání by mě teda nenapadlo.
@bobr123 chlap se někdy loni v září trefil do palce a až teď si to odstříhl. Neboj, bude to ok ![]()
@AnastazieB
No ja mu to ten mesic sleduju a to bylo prvni, co me napadlo, ze by mu s tim mohli udelat. Ale pockam, nechci ho trapit.
@mlsalkaM
Az takhle po pul roce? Tak to u nas ma jeste cas. Diky
Ono to bude vypadat celou dobu než upadne, že se s nim nic neděje. Pokud to nebolí, tak s tim nic nedelat a čekat. Pry to už dnes ani nestrhavaji, jen injekci odsaji tu krevní srazeninu a nechají nehet odrust.
@Naty12 @JayLee
Holky diky moc, uklidnily jste me. Nehet strhnout nenecham a budu vyckavat. Diky za vas cas. Hezke velikonoce
@bobr123 koukla jsem na to, ale k tomu mam bohuzel jen pololaicky nazor - ja bych to nechala, zda se, ze se to ven netlaci.