Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konopnice píše:
Holky teď jsem si udělala nový test a podívejte se nechápu sama sebe pořád vychází myslíte že mám tak vysoký hormony
Tady vidim ducha. Ale pokud je ti tak spatne, jak pises, tak pokud by to bylo zpusobeno tehotenstvim, tak mas dalnici, a ne ducha. Sice ted mas moc zredenou oprotu ranni moci, ale stejne by to melo vyjit silnejsi.
@Konopnice udělej jiny test, jinou značku, tyhle dělají duchy, je zbytečné dělat jeden za druhým pořád ten stejný.
Dobrý den dnes jsem si udělala nové testy každá jiná značka nechápu to jsem už blázen můžete mi poradit prosím nemám vůbec stim skušenost mám tedy jen podvazané vaječníky
To nebude tehotenstvi, ty testy nesili. Ale kdyz chces mit jistotu, zajdi k lekari.
Nezlob se, ale já vidím jen negativní testy. O dítě jsem se snažila spoustu let, ale tohle bych nikdy nepovažovala ani za ducha natož za pozitivní. Už z toho blbneš.
@Konopnice píše:
Dobrý den dnes jsem si udělala nové testy každá jiná značka nechápu to jsem už blázen můžete mi poradit prosím nemám vůbec stim skušenost mám tedy jen podvazané vaječníky
Ale tyhle vypadají negativní.
@Konopnice píše:
Asi vážně blbnu
Hele, uplne bile ty testy nejsou. Ale nesili. Sla bych k doktorovi, jestli treba nemas cystu.
Negativní nejsou. Duchy vidím i na mobilu bez zvětšení. Ale pozitivní test vypadá taky jinak. I při biochemku jsem tu čárku měla silnější. Řeš to s doktorem.
Hcg mohou zvyšovat i některé druhy cyst nebo vzácné nemoci.
@Konopnice píše:
Asi vážně blbnu
Holky jsem tu spět přidávám můj ranní test můžete mi poradit jestli mám zajít doktorce nebo mám počkat mám sterilizaci a už meškam třetí den bolí mě pod brišku po ránu trochu nevolnosti děkuji
@Konopnice píše:
Holky teď jsem si udělala nový test a podívejte se nechápu sama sebe pořád vychází myslíte že mám tak vysoký hormony
Co je sterelizace?
Já ti nevím, nesili.
Kdysi jsem lovila duchy o sto šest kvůli
snaze otehotnet. Po takových nesílícich bylo vždycky zas rudo.
Ale jak psaly ženský, zajdi k lékaři, muže to signalizovat cystu či nějaký gynekologický problém.
A vše bude vyřešeno.