Sterilizace lahviček na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
5.7.13 12:13

Super, diky, ja si to myslela, ze uz je to davno pase - kor kdyz doopravdy v tomhle veku sezere, co najde. Jen jsem tu narazila na jedinne diskuze, kde mamci psaly, ze sterilizace do roka. Hele a vazne tu koj. vodu uz neprevarujete? To by bylo taky super - vim, ze je na nich napsane, ze se nemusej, ale furt nekde varujou, ze buh vi, jak to uskladnujou…tak radsi prevaruju. Kravina co?! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
5.7.13 12:17

@zelenaprisera Striktně myslím do 3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.7.13 12:18

Já nesterilizovala nikdy nic, myla vše normální tekoucí vodou, v 10. měs. pily děti domácí šťavy ředěné vodou, vodu, čajík. Dnes se to vše moc přehání :roll:. Vzala bych sebou pouze varnou konvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
5.7.13 12:18

@ninabu Já dávala kohoutkovou a tu převařovala, protože mi pila čaje. A na dovolenou jsem koupila balenou (sice jí nevěřím, ale nevíš, co ti tam poteče) a tu taky převařovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
5.7.13 12:20

Sterilizaci bych vypustila, a pokud chceš převařovat vodu, tak bych převařila kohoutkovou na místě a rozhodně ji netahala v petce.Vodu na cesu bych vzala kojeneckou tu převařovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
5.7.13 12:42

.

Příspěvek upraven 22.02.14 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11898
5.7.13 12:57

K té převařené vodě - převařit ji předem a brát ji s sebou v lahvích nemá smysl. I v převařené vodě se při pokojové teplotě bakterie namnoží. Buď už to nechat být a nepřevařovat, nebo převařovat na místě přímo před použitím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.7.13 13:03

V 10 mesicich bych uz lahvicky na dovolene nesterilizovala. Udelala bych to po navratu z dovolene. A pak kazdy tyden, pak jednou za cas. Ono to sem tam nezaskodi, protoze i kdyz umyvas jak chces, tak se ti muze stat, ze to proste blbe umejes a napriklad ti to klidne i zplesnivi. Hlavne kdyz davas diteti do flasky caj nebo neco sladsiho…
Jinak vzala bych si s sebou rychlovarku na prevareni vody na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
5.7.13 13:03

Kup si sterilizacni taablety Milton, napr v Tescu, je to sterilizace ve studene vode

• Citovat
  • Upravit
2647
5.7.13 13:12

Moc dekuju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
5.7.13 13:14

@Titty to by me nenapadlo… Diky! Vezmu tu rychlovarku, to bude nej. Lahvicky preleju a vodu uvarim tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
5.7.13 13:16

@ninabu A kdyz budes hodne cimprlich, tak v te rychlovarce vyvaris i ty cumliky a budes mit klid na dusi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí