Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ida007 píše:
Radila jsem na předchozí stránce. Jasně, nic světoborného nevymyslím, ale alespoň neublížím. A ne, nic neporoučím, ale trochu empatie by to chtělo, ten ironický tón fakt není vhodný.
ty jsi tady nějaká mentorka diskuse nebo admin, že poučuješ ostatní, jak mají diskutovat? ![]()
@ida007 Ano, psala jsem to já, je mi 13. Pro všechny 3 týden, protože jsem na začátku roku ještě chodila na jinou školu. Jinak moc děkuji všem, kteří píšou rozumné věci
@Nelda_k píše:
@ida007 Ano, psala jsem to já, je mi 13. Pro všechny 3 týden, protože jsem na začátku roku ještě chodila na jinou školu. Jinak moc děkuji všem, kteří píšou rozumné věci
Sama jsem si internátem prošla a byla to tvrdá životní škola. Tenkrát byla ještě osmička, takže po osmé třídě. Byla jsi zvyklá sama někam jezdit třeba na tábory, s někým koho neznáš? Hlavně první rok to bylo krušné. Měla jsem na pokoji dvě spolubydlící, které měli zájem o všechno ostatní než školu, člověk se tam ani nevyspal a pak ráno vstávat. Oni tedy nevstávaly, protože na ranní hodiny ani nechodily. Po prváku ze školy odešly nebo (spíše byli odejity), protože je to ani nebavilo. A já už se během roku přestěhovala vedle na pokoj, a tam byli fajn holky.
@marin Ano byla, ale u mě jde o ten pocit. Celý týden na intru sobota doma a neděle zase pryč. U mě na pokoji se taky moc nevyspím.
@Nelda_k píše:
@marin Ano byla, ale u mě jde o ten pocit. Celý týden na intru sobota doma a neděle zase pryč. U mě na pokoji se taky moc nevyspím.
Do Brna je to daleko na dojíždění. A ještě v podstatě máš jen ten jeden den doma, a to uteče jako nic. Já jezdila většinou až v pondělí ráno rovnou do školy. Nebylo to tak daleko, ale špatné spojení na každodenní dojíždění.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.