Stesk na intru ve 13

5
29.9.23 18:12

Stesk na intru ve 13

Dobrý den, je mi 13. Jsem z Prahy a studuji v Brně. Pochopitelně jsem na intru. Pojedu tam už po třetí, oba týdny se mi stýskalo. Myslíte, že to přejde a kdyžtak nějak poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65280
29.9.23 18:13
@Nelda_k píše:
Dobrý den, je mi 13. Jsem z Prahy a studuji v Brně. Pochopitelně jsem na intru. Pojedu tam už po třetí, oba týdny se mi stýskalo. Myslíte, že to přejde a kdyžtak nějak poradit?

copak studuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35831
29.9.23 18:28

A proč jsi v tak mladém věku tak daleko? To nebyla žádná škola v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.9.23 18:39

@vokishka Tanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.9.23 18:40

@pikola Ne. Studuji tanec a v Praze nebyla žádná dobrá škola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65280
29.9.23 18:48
@Nelda_k píše:
@pikola Ne. Studuji tanec a v Praze nebyla žádná dobrá škola

v Praze není dobrá škola, jo. To se mi moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
29.9.23 19:09

Buď to zvládneš, hecneš se, rychleji dospěješ a něčeho dosáhneš a nebo tě to přemůže, budeš brečet a vrátíš se do Prahy. Záleží to na tobě. Ale znám i dospělé, co se vzdali studia na univerzitách a super práce kvůli stesku. To je povahou. Najdi si něco, čím se zabavíš každou minutu - kurzy, knížky, hospody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
29.9.23 19:13
@mokkk píše:
Buď to zvládneš, hecneš se, rychleji dospěješ a něčeho dosáhneš a nebo tě to přemůže, budeš brečet a vrátíš se do Prahy. Záleží to na tobě. Ale znám i dospělé, co se vzdali studia na univerzitách a super práce kvůli stesku. To je povahou. Najdi si něco, čím se zabavíš každou minutu - kurzy, knížky, hospody..

Je jí 13 :roll:

Příspěvek upraven 30.09.23 v 17:42

• Citovat
  • Upravit
34322
29.9.23 19:14
@Nelda_k píše:
@pikola Ne. Studuji tanec a v Praze nebyla žádná dobrá škola

Ve 13 by se mi teda styskalo krute.

Chvili to vydrz a pak si vyhodnot, jestli to ma cenu nebo ne.
A zvazuj moznosti. Co bydlet radeji nekde v rodine s nekym? Nedalo by se na nekoho nakontaktovat treba pres tve zajmy apod? Nebo nejaka babicka, co hleda spolecnost?
Dneska jde pres net sehnat leccos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65280
29.9.23 19:15

A co jsi dělala předtím, jak tam můžeš jet potřetí, když je měsíc školy pryč. Je to celé nějaké divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
29.9.23 19:50

Mám 13 leteho syna a být celý školní rok přes týden na intru by určitě nechtěl a ani já bych to v žádném případě nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.23 19:52
@mokkk píše:
Buď to zvládneš, hecneš se, rychleji dospěješ a něčeho dosáhneš a nebo tě to přemůže, budeš brečet a vrátíš se do Prahy. Záleží to na tobě. Ale znám i dospělé, co se vzdali studia na univerzitách a super práce kvůli stesku. To je povahou. Najdi si něco, čím se zabavíš každou minutu - kurzy, knížky,hospody..

Ve 13ti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
29.9.23 19:52

@vokishka zřejmě potřetí jako třetí týden za sebou.
Zakladatelko na jaké škole se ve třinácti studuje tanec? Vždyť je to základní škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
29.9.23 20:04

Pravděpodobně šestiletá konzervatoř, kam se jde ze sedmičky. Já jsem byla na intru od 14 let, ale tenkrát to bylo běžné a vzpomínám na to ráda.
Předpokládám ale, že jsi tam se stejně starými spolužačkami, ne? Pravděpodobně jsou na tom stejně, jako ty. Zkus se s někým skamarádit,
Jinak každé začátky jsou velmi těžké, teď už máš možnost volat často domů. A přinejhorším, můžou rodiče zkusit, jestli se něco neuvolnilo v Praze. Moc ti přeju ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
29.9.23 20:12

@AnastazieB mam znamou, jejiz syn je na intru od 12ti kvuli fotbalu. Mohl denne dojizdet 40 km nebo jit na intr.
Mirenka Cechova krasne popisuje dospivani na intru v Baletkach. Ta byla na intru od 10ti let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin