Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@pikola píše:
No a kam bych dala kliste?
Muz vstal a predstirajic ze nema opici myje podelany dite.
cha, má opici a navíc výčitky svědomí ![]()
Já chci taky spát, děti se vždycky večer domluví, jak budou mít směny, aby mě mohly prudit průběžně a zároveň se vyspaly, ale já se nevyspala
![]()
Já já já já jsem taky hroznej chudáček
Už půl roku nemilosrdně budíček 5-6, někdy se za odměnu veselíme už od 4.
Babičky absolutně nehlídací a že jsem hodná žena, tak na jaře budu 2 měsíce sama doma, muž odjíždí pracovně-studijně do zahraničí, já se mám… ![]()
@pikola píše:
No a kam bych dala kliste?
Muz vstal a predstirajic ze nema opici myje podelany dite.
@Aladinka píše:
Já musím teď vstávat každý den tak před pátou, abych se mohla učit (studuju dálkově), než se syneček probudí a pak jak večer usne, tak se učit dlouho do noci. A doma totálně na Vánoce nic nestíhám…
Tak tohle mě čeká na jaře, mám na rok přerušíno, ale rozhodně se chci vrátit, už se nemůžu dočkat
Půlku jsem už takhle dala s klukem, ale ten byl větší spáč, no uvidíme jak se dvěma, ale vzdát to nechci ![]()
Zdravím všechny ![]()
já si vyhradila tenhle víkend na úklid, pak už nebude čas. Strašně se mi nechce a nevím z které konce začít. Asi půjdu na to shora dolů…
Okna se myjí jako první anebo až nakonec?
Potřebovala bych bodový seznam činností ![]()
@Mirka Dušínová Přeju hodně štěstí!!!
Též to nechci vzdát, ale někdy, když fakt padám na hubu, tak si říkám, jestli mi to stojí za to… Ale jooo. Jasně, že stojí! ![]()
Dítě (opět) mělo v noci hodinový hysterák, vstávalo v 6. Přes týden vstáváme v 5. ![]()
Chlap chrní, jako každý víkend - přece někdy se vyspat musí.
Pozn. a já jako ne?? ![]()
Vůbec nevím, co budu vařit na oběd, jak dítě zabavím až do večera, kdy se konečně dostanu k vánoční výzdobě,…
Ale včera večer jsem byla na Gabrieli Filippi, tak byla aspoň kultúra.
![]()
@Malaga Okna se myjí, až když stoupne účet za elektriku
Kdybych dělala velký úklid na jednou, umyju je nakonec…
@Aladinka Jojo, taky jsem si říkala, jestli mi to stojí za to…ale pak ten pocit, když člověk dá zkoušky, to stojí za to…Také ti přeji pevné nervy a štěstí… ![]()
Stěžovací koutek? To zní dobře, doma o mně říkají, že jsem „věčný stěžovatel“, takže by mi to mohlo jít dobře
. Na co si třeba stěžuji? Tak třeba, že jídlo v naší závodní jídelně stojí poslední dobou za starou bačkoru. Výběr jídel velký, kvalita jídla blížící se nule. Nebo, že se již ochladilo a já se musím oblékat, jinak bych zmrzl. Nebo, že se snažím neustále mít doma v pokoji uklizeno, ale stále je tu tak nějak nepořádek. Nebo, že lidi blbnou kvůli slevovým akcím v supermarketech. A mohl bych pokračovat hezky dlouho
.
@Mirka Dušínová Ale ty pocity, když se na ty zkoušky člověk učí a nestíhá… to je „lahůdka“… ![]()
Zatím vidět přes ně je, ale když mám to odhodlání - vrhnu se na to. Ještě kávičku a vzhůru do boje! ![]()
Ať se daří!!! ![]()
@kve-tinka Taky dobrý, tak naše slečínka se občas veselí od 2 do 4, prostě má ráno, vejská, rachtá, zkrátka je jak rybička a to mám největší vztek…když jí něco je, tak je mi jí líto, ale tohle mě s.re ![]()
Jéééé to je super koutek. Tak já se přidávám taky. Příští týden mám mít napečeno přes 400 kusů zákusků, co si u mě objednala kamarádka na vánoční večírek. Jenže v pondělí dostal malý teploty a teď jsem na hromadě já. Takže doufám v zázrak, že už zítra budu fit a všechno stihnu
Jo a chlap má dnes firemní vánoční večírek, takže zítra bude nepoužitelný
![]()
@Malaga No to mi povídej, já jsem excelentní psycho, vždycky jsem fakt přesvědčená, že to nedám
Moc se s těmi okny nedělej, stejně ti to oprší
Já už mám umyto, uf…
Manžel nemohl nedočkavostí usnout, takže ve 3 ráno mě vzbudil, jak se šel dívat na TV. Ve 4 zase vzhůru, protože si šel lehnou zpátky. V 5 vzhůru dítě, donesl mi ho do postele a šel se zase dívat na TV a udělat si snídani- bouchání, svícení atd. takže dítě už znovu neusnulo…paráda!!!